After ordering several items which were not in stock, I promptly received an email from Claus with a delivery timeframe. A few days later, all items arrived exactly when promised. Communication and pr... Toon meer

Havde et spørgsmål til en køleboks. Jeg ringede og fik telefonsvarer, som sagde der var travlt. Jeg skrev en sms i stedet og blev ringet op et kvarter efter. Jeg bestilte den efterfølgende fredag... Toon meer

Klaus er SUUUUUUUUUUUUUUUPER - dejligt at handle ved MarineXperten. Søde og venlig betjening - Faglig stærk - Masser af viden... Alt i alt. Han er KANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON.. Mange sejlerhilsne... Toon meer

1. Scheepvaartbenodigdheden winkel

I butikken har vi et godt udvalg af det gængse marineudstyr, og så får vi varer hjem fra dag til dag fra vores leverandører. Rådgivning, salg og montering.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Svarer ikke på henvendelser om manglende levering

Svarer ikke på henvendelser om manglende levering.
Jeg bestilte 2 marinebatterier og et rør.
De 2 batterier blev leveret af Danske Fragtmænd, som i øvrigt havde smidt dem ude i regnen og det ene var væltet.
Men røret har jeg fortsat efter en uge ikke set noget til.
I flg. følgesedlen skulle det have været leveret sammen med batterierne, men labels angav kun at der var 2 "pakker".
Jeg skrev til dem at røret manglede, efter 2 dage rykkede jeg efter svar, men en uge efter har jeg stadig intet hørt eller set.

10 april 2026

Mangelfuld levering og respons

Efter mangelfuld levering er det ikke muligt at komme igennem til firmaet for at få rettet fejlen. Der svares ikke hverken på tlf. SMS eller mail. Kan ikke anbefale MarineXperten i Frederikshavn.

31 maart 2026