Markisemannen Reviews 455

4,5

Befaring gikk raskt, og selgeren viste god kunnskap. Fikk se ulike løsninger på garasjeport, og valgte en foliert i sort matt. Monteringen ble gjort til avtalt tid, montøren var tydeligvis erfaren o... Toon meer

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas... Toon meer

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Toon meer

Hei, vi fikk montert solskjerming. Ser veldig bra ut, men vi skal òg ha montert noe mer utstyr som gjør att solskjerming’s gardinene skal kunne gå ned og opp uten av vi er tilstede for å beskytte møbl... Toon meer

1. Luifel leverancier

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

4,5

Uitstekend

Vi er kjempefornøyd med selger og…

Vi er kjempefornøyd med selger og montørene, disse kan jobben sin. Anbefaler disse.

17 april 2026

Hei Per Bjørn,
Tusen takk for en flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du deler din gode erfaring. Takk for tilliten og at du anbefaler oss!

De leverte på alle punkter de skulle…

De leverte på alle punkter de skulle alt til avtalt tid

22 april 2026

Hei Odd Wilhelm,
Veldig hyggelig å høre at vi leverte på alle punkter og holdt det vi lovet – til avtalt tid. Takk for tilliten, det setter vi stor pris på!

Rask levering og montering

Rask levering og montering. Alt feilfri og bra KOMUNIKASJON HELE VEIEN :)

22 april 2026

Hei Mats,
Takk for den veldig hyggelige tilbakemeldingen og takk for tilliten. Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med både prosessen og kommunikasjonen!

Rask og god service

Rask og god service, fra A til Å, kan anbefales.

21 april 2026

Hei Rune,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at du hadde en god opplevelse fra start til slutt.

Hyggelige folk

Hyggelige folk. Holdt avtaler. Rask og presis montering.

18 april 2026

Hei Annfrid,
Så godt å høre at du hadde en fin opplevelse og er fornøyd med monteringen!

Informasjon under veis og fagfolk i…

Informasjon under veis og fagfolk i alle ledd

9 april 2026

Hei Jan,
Takk for fin tilbakemelding, vi setter pris på at du deler. Det er fint å høre at du opplevde oss som profesjonelle og kunnskapsrike.

God service og rask levering

Hyggelig på telefon. Ja, alt var en god opolevelse

8 april 2026

Hei Wenche,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår raske og profesjonelle service, og det er godt å høre du hadde en god opplevelse!

Worst order I´ve ever had in Norway

Worst order I´ve ever had in Norway. First of all, the sales person didn´t do a good job with the measurements that they have to make a new order. Second of all, the customer service is the worst. I´ve called every week and they said it has been prioritized and it should finish next week. Four weeks later and I haven´t get the new product. In total, it´s been 4 months already that I have been waiting for my order. They cannot even give compensation until it is put up.

8 april 2026

Hello Florence,
We’re sorry that your experience fell short of expectations. Thank you for taking the time to share your feedback — it helps us learn and improve, and we are following up on your case.

Kjapp respons

Kjapp respons. Overholder avtalte tidspunkter.

31 maart 2026

Hei Turid,
Godt å høre at du hadde en bra opplevelse. Takk for at du deler med oss!

Greit

Greit, og riktig vare montert!

28 maart 2026

Hei Kåre,
Takk for at du deler din erfaring, det setter vi pris på!

Flotte produkter

Flotte produkter, veldig god service , god kvalitet, rask montering,akseptabel ventetid

26 maart 2026

Hei Sonja,
For en fin tilbakemelding, vi setter pris på å få høre det!

5 stjerner sier seg selv

5 stjerner sier seg selv, at man er fornøyd 😊

2 april 2026

Hei Rune,
Takk for din tilbakemelding og alle stjernene, det setter vi stor pris på! Godt å høre du er fornøyd.