Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fantastisk service hos Markland biler i Silkeborg... Har lige købt min første Hybrid bil hos dem, de havde den helt rigtige til og stå. En blå Lynk & Co. 😁👍 Jeg blev hentet af sælgeren Patrick... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdatering. Efter denne anmeldelse er jeg blevet kontaktet, og de har tilbudt at dække halvdelen af batteriet. Derfor giver jeg 4 stjerner i stedet for 3. Handlede bil i foråret 2024. Nu hvor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en brugt Skoda Enyaq af Malte fra Markland biler i September 2024. En virkelig god og meget troværdig oplevelse. En mindre reklamation 6 måneder efter blev dækket uden problemer. Vi kan k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En tryg, positiv og helt fantastisk kundeoplevelse herfra. Gensidig tillid i handlen og fuld transparens gjorde det hele til en oplevelse ud over det sædvanlige. Patrick og hans kollega leverede en l... Toon meer

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kan kun anbefale Markland biler

Kan kun anbefale Markland biler i Silkeborg. Fik bilen leveret på Sjælland på privat adressen, har efterfølgende haft en defekt vandpumpe som er blevet skiftet på Markland bilers værksted i Greve i henhold til garantien uden bøvl. Værkstedet i Greve kan også anbefales.

2 maart 2023

Næste godt "eller hvad?

Nå, det er svært om man skal give 3 eller 4 stjerner, men jeg tænker en 4'er er det rigtige

Hvis vi snakker om service og tålmodighed så er det helt klart 6 ud af 5 stjerner, jeg havde en bil jeg skulle havde solgt først og raseverede en anden bil hos dem. Efter flere aflysninger af afhentning af bilen var Fredrik som er en kalrt 5 stjernet sælger, meget forstående og tålmodig.

Her kommer så de 3 stjerner.
Bilen jeg købte var engro, og hvorfor? Ja det fandt jeg så ud af inden jeg kom hjem (cirka 80km)

Motorlampen begyndte at lyse, og jeg kørte forbi min egen mekaniker ogfik af vide det var et problem med EGR ventilen (5000,- i materialer og arbejdsløn) Og så fandt han en fail de selv kunne havde fundet hos markland biler ved en lille test som var at en såkaldt "blandingsluftspjeld" som har været defekt da jeg købte bilen. (Der stod på slutsedlen at bilen ikke fejlet noget)

Jeg ringer nu til markland biler og forklare hvad det koster at skifte. Her stopper fredrik's forstand på biler så, han griner lidt og siger at det ikke kan passe at det tager 4 timer at skifte. (3-4 timer er havd min mekaniker kan skifte den på)

Efter en lille time ringer han så tilbage og siger at han har snakket med hans egen mekaniker som siger det tager 3-5 timer at skifte. "Fredirik mener selv kun det kan tager Maks 2 timer at skifte sådan en" så igen helt fuldstændig hakke bakke skov.

Men her kommer vi så op i mod de 4 stjerner, selv om jeg køber en bil uden garanti. (Med 2 fail der havde taget 2 minutter at finde) så går han med til at betale 2500,- (altså halvdelen af en EGR ventil og arbejdsløn) som jeg selvfølgelig takket ja til.

Konklusion:
Markland biler Silkeborg er et "ok" sted at handle engro biler, (man skal bare lige selv huske at tage en tester med) og servicen er helt I top (ikke en finger at sætte der) men troværdighed? (Ja det må i jo så selv bedømme)

Vil jeg købe en engro bil hos dem igen? (Måske, men det biler med en tester næste gang. (Altså noget en helt almindelig hr. Og fr Jensen ikke har viden om)

Men igen, tak til søde og venlige fredirik for den gode service og "forsøg på at sælge en failfri bil"

Vh Tobias Nielsen

25 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første bilkøb fra en forhandler

Første bilkøb fra en forhandler! Og hvor må jeg bare tage hatten af for Markland Biler og Frederik, som virkelig tog sig tid til mig og mine spørgsmål!
De virker oprigtig interesseret i en og ikke bare som en typisk “sælger”
Kan klart anbefale Markland Biler og Frederik

11 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har oplevet et højt serviceniveau…

Jeg har oplevet et serviceniveau hos Markland Biler som jeg ikke troede fandtes i brugtbilsbranchen. Frederik står ved kvaliteten af den bil han solgte mig, og da der viste sig at være fejl på en ABS sensor, blev det ordnet på fornemmeste vis. Superb bil, superb kundeservice! Jeg kan kun anbefale at handle brugt bil hos Frederik og Markland Biler.

7 september 2022

Verdens bedste service

Verdens bedste service. Der bliver virkelig gjort meget ud af, at aflevere en pæn bil. Jeg har købt en Fiat 500, som ligeså godt kunne være ny. Mega god oplevelse gennem hele købet

19 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uprof.og ret amatør sælger!!

Uprof.og ret amatør sælger!!
Faldt for en bil på bilbasen skrev til sælger og vi aftalt en pris og tid til afhentning..
Jeg finder en køremakker og vi kører til Silkeborg..
Vi ankommer til bilen,og bilen var slet ikke som var på billeder..(men vi tænkte skide være med det nu er vi her)
Vi går ind på kontor for at ordne papir arbejde..så lige pludselig folanger sælgers en anden pris!!!! 1500kr mere end den aftalt pris..
Vi finder det meget uprof. Af den ung sælger/elev..
vi kørt hjem igen ..
Meget dårlige oplevelse og vil derfor ikke anbefale at handle hos Frederik..
Mvh.
Al-shammari
Svar :
Dette passer ikke,han har ringet og sagt klar og meget tydeligt at han vil godt acceptere mit bud på 14000, og vi aftalt at jeg kommer inden kl 16, ellers vil jeg ikke kører forgæves for at snakke pris!!!
Men når sælgeren vælger at være grisk så gik jeg min vej.. landet er fyldt med biler så i er heldigvis ikke den eneste forhandler i området👍

27 mei 2022
Logo Marklandbiler

Antwoord van Marklandbiler

Hej Al-Shammari

Du skrev på en engros bil til 16.900kr og bød noget under prisen , vores sælger Frederik ringer pænt til dig og anbefaler dig at komme og se og prøve bilen inden i snakker pris

Efter prøvetur rundt på vores parkeringsplads i ca 1 min vil du have bilen til den pris du havde skrevet og hvis vi ikke ville sælge den til den pris truede du med at svine os til på trustpilot

Markland Biler ønsker ikke at handle med kunder der prøver at true os til nedslag i prisen

Mvh
Markland Biler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen det bedste sted at handle…

Simpelthen det bedste sted at handle biler!!

Jeg købte en bil sidst i januar og jeg har ikke fortrudt noget!
De ringer endda en måned efter for at spørge om alt er i orden med bilen! Pisse fed service. 😁
Alt i alt et rigtigt dejligt sted og med god betjening/behandling!
Det er ikke sidste gang jeg køber bil hos dem! 😊😊

18 maart 2022

Super god service

Super god service. Kom og leverede bilen på min adresse på Sjælland. Super flinke at snakke med. Blev ringet op ca 1 måned efter bilen blev leveret, om alt var som det skulle være. Kan klart anbefales.

6 december 2021

En god oplevelse hos Markland Biler

En god oplevelse hos Markland Biler. Snakkede med Frederik om køb af en Skoda Octavia og om at tage min Ford Focus. God samtale og super god service både ved prøvekørsel og ved overdragelse.

Meget reelle i kommunikation og hurtig respons.

16 oktober 2021

Fantastisk service

Super god service af Patrick og resten af teamet hos Markland biler.
Mens slutsedlen blev underskrevet, blev bilen lige poleret en ekstra gang, af en dygtig klargøringsmand.
Super service da bilens batteri stod til en udskiftning kort efter købet.
Kan helt klart anbefales 👍

10 september 2021
Logo Marklandbiler

Antwoord van Marklandbiler

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at er glade for jeres nye bil:)
Venlig Hilsen
Patrick

Very satisfied with the experience

Very satisfied with the experience
I bought kia sportage, the deal was really good, and the most important part is the service after the deal, after around 1 month, some issues founded in the car, the staff was very friendly and agree to fix the issue
Really highly recommend

13 juni 2021

Highly suggested

I was looking for a Renault Capture and in Markland Biler I’ve found it in a perfect status!
The service is great and the team is really helpful and professional. Furthermore, the car was checked carefully before and after the sell and I highly appreciated the carefulness. Plus, they speak English which made the deal easier. Highly suggested!

28 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, finder du hos Marklandbiler!

Fantastisk service, finder du hos Marklandbiler!

Jeg havde kigget på en hvid Skoda Superb, oppe hos forhandleren. Men var udfordret mht. til at nå forbi, i deres åbningstider grundet arbejde. Ringede ind og snakkede med Nicklas, og forklarede min situation og han ville vende tilbage med en løsning. Han fik efterfølgende Claus, til at komme og åbne butikken op lørdag morgen klokken 09.00. Bilen var fint kørt ind i udstillingen, og gjort klar dagen før og der var ikke en finger at sætte på noget. Claus var utrolig flink, og ydede en fantastisk service også med forskellige spørgsmål omkring bilen.

Endte selvfølgelig med, at køre hjem i den fine Skoda. Utrolig rare og flinke mennesker som har service i top, og et rigtig fint udvalg af biler de har holdende.

- Mads

7 december 2020

God service ved handlen

God service ved handlen, flinke sælgere der har styr på sagerne og er kundevenlige. Købte bilen for 2 uger siden, ringer efter en uge for at hører om alt er som det skal være med bilen. Ikke sidste gang jeg vil handle hos dem 😊

5 november 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.