Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen det bedste saunatæppe, det er så nemt at bruge og virker helt perfekt og er sååå skønt at være indeni, ren balsam for kroppen og mindset. Kæmpe anbefaling

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den passer ikke helt til en på 2 meter som beskrevet. Men ellers et ganske godt prudukt👍🏻har ihverfald ikke fået lov til at bruge den her i starten, da konen har overtaget den af ren glæde👍👍👍👍

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Godt produkt

Hej. Havde lige et defekt produkt, men efter en opringning med jer, fik I styr på det. Jeg fik et nyt produkt rimeligt hurtigt. Så jeg er tilfreds med produktet og bruger det hverdag… så tak😊

18 maart 2026

Hej Gitte :-)

Tak for din fine anmeldelse.

Ja, det kan jo desværre ske at der kan være fejl på et produkt. I tilfælde som dette, sætter vi en stor ære i, at fremsende et nyt produkt allerede dagen, efter en kunde har meddelt os dette.

Dejligt at høre du er tilfreds og glad for produktet.

De bedste hilsner,
Michael :-)

Simpelthen det bedste saunatæppe

7 maart 2026

Antwoord van Martilness

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig meget at høre, at du er så glad for saunatæppet, og at det både føles godt for kroppen og dit mindset.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for den store anbefaling! 🔥🙏

Fantastisk!

Helt igennem fantastisk oplevelse at handle hos Martilness! Er vildt glad for mit isbad - og er ovenud tilfreds med kundeservice som har hjulpet og svaret på spørgsmål både før, under og efter køb. De bedste anbefalinger herfra 🥶🙏

20 februari 2026

Antwoord van Martilness

Tak for den fine anmeldelse :-) Dejligt at høre du både er tilfreds med isbadet og vores service :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner for det fantastiske…

5 stjerner for det fantastiske saunatæppe jeg har købt. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv.

10 januari 2026

Antwoord van Martilness

Tak for den fine anmeldelse :-) Dejligt at høre du er tilfreds med vores saunatæppe :-)

Saunatæppe

Rigtig god Saunatæppe og god service

19 februari 2026

Antwoord van Martilness

Tusind tak for den fine anmeldelse Freddy. Det betyder mere end du aner :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt leveret isbad i høj kvalitet

Købte et isbad. Hurtig levering og høj kvalitet til en god pris

12 februari 2026

Hej Rebekka 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse - det betyder rigtig meget, at vores kunder er glade.

Michael fra Martilness 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget seriøst firma med hurtig og super god service. Var uheldig med et saunatæppe, som skulle ombyttes. Modtog et nyt efter et par dage med returlabel til den anden. Nu nyder både min mand og jeg så det nye saunatæppe. Han var ellers noget skeptisk i starten. Det er let at betjene og lever fuldt ud op til vores forventninger. Det giver både velvære, er afstressende og hjælper på ømme muskler. Anbefaler det gerne til familie og venner.

4 februari 2026

Hej Pia :-)

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder mere end du aner. Tak igen.

Bedste hilsner
Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et Standard Isbad til en utrolig…

Købte et Standard Isbad til en utrolig lav pris og må sige at man får rigtig meget for pengene og en super kvalitet.
Kan virkelig anbefale dette isbad

17 november 2025

Antwoord van Martilness

Hej Jesper 😊 Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for isbadet 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt service meget venlige

Super godt service meget venlige .
Og ikke mindst hurtigt svar og hjælp .
Helt sikker et firma jeg vil anbefale ..
og mit varme tæppe er bare så dejlige ..
alt i alt tak for jer

8 januari 2026

Antwoord van Martilness

Vi elsker anmeldelser som denne :-) Det er skønt at høre du både er tilfreds med vores service - og ikke mindst vores saunatæppe :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmetæppet er fantastisk og jeg er…

Varmetæppet er fantastisk og jeg er glad for jeg valgte ent med lynlås i… 😍😍😍

28 november 2025

Hej Tulle 😊

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder alt for os, at vores kunder er glade for vores produkter og service.

Michael 😊

Elsker det

Lækkert tæppe med infarød. Bruger det efter træning/ løb eller en lang dag hvor kroppen er træt. Kan klart anbefales.

24 oktober 2025

Antwoord van Martilness

Hej Michelle :-) Dejligt du er så glad for tæppet :-)

Super oplevelse

Super oplevelse, venter spændt på om modtageren mener det samme den 24. december.

27 november 2025

Antwoord van Martilness

Hej Lone ☺️ Tak for den fine anmeldelse. Med de 850 tæpper vi har solgt, og kun fået 4 retur, er jeg sikker på dine julegave kan bruges 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt to sauna tæpper

Jeg har købt to sauna tæpper, et til kæresten hun bruger hver dag, så jeg var nød til at købe et mere for at få lov til at bruge mit eget, er super tilfreds, god kvalitet og kæresten det meget da hun slås lidt med ryggen og det hjælper meget

25 september 2025

Antwoord van Martilness

Hej Brian :-) Det er fantastisk at læse. Selvfølgelig lidt irriterende at læse kæresten ikke vil dele tæppet med dig :-) Tak for dine fine anmeldelse.

Fungerer uden problemer

Hurtigt og nem levering.
Købte saunatæppet til min mand, som er meget glad for det. Det er let og nemt at betjene og fungerer uden problemer.

21 augustus 2025

Antwoord van Martilness

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og levering til tiden!

God service og levering til tiden!

Jeg bestilte infrarød saunatæppe som en gave og pakken kom frem til tiden. God dialog med Michael hele vejen. Stor anbefaling herfra!

Vi bruger vores saunatæppe rigtig meget - særlig til lindring af trætte ben, infalmmation og et fokus på bedre søvn

22 juni 2025

Antwoord van Martilness

Vi elsker gode anmeldelser - især når det vedrører både produkt og vores service ☺️ Tusind tak 🙏

Kunne jeg giver mere end 5 stjerner gjorde jeg dette

Havde bestilt et sauna tæppe som gave.
Desværre måtte det leveres retur da modtager gik bort kort efter.
Havde løbende kontakt med Michael som gav en service ud over det sædvanlige.
Intet problem at sende det retur selvom der var gået mere end 30 dage. Også den forståelse jeg modtog i den svære situation jeg stod i.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

14 mei 2025

Hej Tanja 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg ville finde det meget koldt og uprofessionelt hvis ikke man ville hjælpe i en situation som denne 🙏🙏🙏

Alt det bedste herfra,
Michael 😊

Lees meer over geverifieerde reviews.