Super god service
Super god service. Der var nogle ting med bilen som blev lavet med det samme, en venlig og rar sælger, som gav sig god tid til mig. Vi kan varmt anbefale at handle bil dette sted.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Oplevede en god og venlig behandling hos Martin Autohus med god tid spørgsmål.
Skoda Citigo præstenterede sig meget velholdt, flot rengjort både ind- og udvendig.
De 12 måneders garanti gjorde også udslaget og den gode kemi med sælger, som jeg desværre aldrig fik navnet på og hellerikke fik kviteret på salget (:, ikke OK!
Jeg har nu kørt i bilen, som er fra 2013, i fem dage og den lever til fulde op til mine forventninger .. og håber selvfølgelig at fortsætter :)
Meget venlig betjening.Den bil jeg
har købt er den bedste i hele lange liv.Vi anbefaler Martins auto højt.
Venlig hilsen Per
Super god exselente service.
Jeg kan varmt anbefale at handle bil dette sted.
Gracias
Super god service. Vi kontaktede forhandler i lørdags, aftalte at komme og se på en bil søndag samme weekend, og Wupti efter prøvekørsel kunne nummerplader hentes og vi fik bilen med hjem samme dag.
Sød og rar sælger, som gav sig god tid til os. Vi kan varmt anbefale at handle bil dette sted.
Det gik virkeligt godt. 2 Måneder efter behandlingen var jeg til syn. Der får undervognsbehandlingen ros.
Så det er kun godt.
Og ikke mindst Et fremragende værksted, imødekommende, forstående og gode priser.
Jeg har fået en undervognsbehandling hos Martins Autohus ved afleveringen sagde jeg udtrykkeligt at jeg ville have billeder når de udførte behandlingen (det har jeg altid fået før når jeg har fået udført behandlingen) de sagde det skulke de nok, da jeg afhentede bilen spurgte jeg efter billederne og de sagde de ville sende dem på min mail da deres computer var lidt langsom de kom aldrig og jeg har gentagne gange bedt om at få dem de skrev de havde 15 fotos liggende men de kommer aldrig så jeg må gave undersøgt om de overhovedet har skilt skærmen mm af. BRUG dem aldrig selvom det er et billigt tilbud de bruger en undervognsbeh der hedder Body Safe ??
Så lad være med at bruge dem
Great work at a reasonable price. These guys are awesome.
Min kæreste og jeg købte en brugt bil hos Martins Autohus i Rødovre, og det var helt igennem en god oplevelse! Efter at have fået totalskadet vores gamle bil, endte det hele godt, da vi fik en meget bedre bil til pengene hos Martins Autohus. Da vi havde afsluttet en god handel, fik vi en hyggelig snak med det flinke personale, alt imens vores nye bil blev gjort klar, med nye vinterdæk, nysynet og 2 års garanti. Vi har nu haft bilen i en lille måned, og der var lidt problemer med bagvinduesviskeren og passagersædet, men det fik vi fikset i dag hos Martins Autohus helt uden beregning. Topkarakter herfra😊👍
Lees meer over geverifieerde reviews.