Geweldige ervaring met Martkicks! Ik kwam Martkicks tegen via een advertentie op Instagram en besloot wat onderzoek te doen voordat ik een bestelling plaatste. Ik ben zeer tevreden over de se... Toon meer

Heb onlangs de Jordan 4 Frozen Moments bij Martkicks besteld en ik ben mega onder de indruk. Ten eerste was de levering razendsnel, veel sneller dan ik had verwacht. De kwaliteit is ook next-lev... Toon meer

Superblij met Yeezy Dazzling Blue! De Yeezy’s van Martkicks zijn geweldig! De kwaliteit is top, en de klantenservice was snel en behulpzaam. Helemaal tevreden met mijn aankoop! Ik kom zeker teru... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Bij MartKicks ben je aan het juiste adres voor schoenen van de beste kwaliteit. Onze website is zorgvuldig ontworpen om jou de mogelijkheid te bieden om je favoriete sneakers eenvoudig en tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen!

4,3

Uitstekend

Hier ook een probleem

Hier ook een probleem. Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Kreeg gelijk bevestiging dat de bestelling was ontvangen. Vorige week vrijdag contact via mail gehad dat ik verder niks meer heb vernomen van mijn bestelling. Tot op heden niks meer gehoord.

7 maart 2024

gekomen via facebook

ik heb de schoenen besteld voor mijn kleinzoon 2 weken terug en ben erg tevreden over de kwaliteit en pasvorm van de jordan 4 oreo bedankt voor jullie service en ik kom zeker terug!!

29 februari 2024

Top site

Mijn dochter is zeer tevreden met haar jordan 4 oreo en ze passen ook perfect! ze is nu al haar volgende aan het uitkiezen… :-)

22 februari 2024

2 paar besteld

Ik heb 2 paar schoenen besteld voor mij en mn dochter de jordan 1 mocha’s en ze kwamen goed verpakt aan en ze waren van top kwaliteit!! bedankt voor alles

2 februari 2024

Voor herhaling vatbaar

Superblij met Yeezy Dazzling Blue!

Ik kom zeker terug bij jullie!!

9 februari 2024

Jordan 4 Frozen Moments

De kwaliteit is ook next-level. Ik heb een behoorlijk aantal sneakers verzameld door de jaren heen, van verschillende plekken, maar de kwaliteit van deze Jordans zijn ongekend. Je merkt gewoon dat Marskicks een stapje extra zet vergeleken met de rest. Maar wat echt de kers op de taart was, is hun klantenservice. Ik had een vraagje en besloot ze een berichtje te sturen via WhatsApp. Binnen 10 minuten had ik al antwoord! In deze tijd, waar je soms dagen moet wachten op een reactie, was dat echt een aangename verrassing.

Ook super handig dat er een track-and-trace bij zat. Kortom, dikke aanrader als je op zoek bent naar top sneakers met een service die net zo goed is!

19 februari 2024

Top webshop voor schoenen

Geweldige ervaring met Martkicks!

Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de schoenen, vooral de Jordan 4 Military Black die ik heb gekocht.

De levering was snel en de schoenen zijn absoluut top. Een betrouwbare keuze voor mensen die opzoek zijn naar betaalbare UA schoenen.. :)

15 februari 2024

Martkicks levert geen service

Martkicks beschrijft zichzelf als ethisch en transparant, met hoge service. Echter ik probeer al 2 weken via mail, telefoon, voicemail en whatsapp contact te hebben over het omruilen van een product. Hierop volgt geen enkele reactie, zelf het e-mailadres op de site werkt niet meer. Jammer dat het vertrouwen wordt beschaamd, terwijl de producten prima zijn alleen verwacht geen service!!!!!

15 december 2023
Logo Martkicks

Antwoord van Martkicks

Beste de Reuver,

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en we betreuren ten zeerste dat je niet tevreden bent met onze service. Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden.

Helaas hebben we tot op heden nog geen reactie van je ontvangen, ondanks herhaalde pogingen om contact met je op te nemen. We begrijpen dat jouw tijd waardevol is en willen je verzekeren dat we vastbesloten zijn om dit probleem op te lossen en je tevredenheid te herstellen.

Alsjeblieft, controleer je spamfolder of een ander e-mailadres dat je mogelijk hebt gebruikt om contact met ons op te nemen. Mocht je onze e-mails niet hebben ontvangen, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op via info@martkicks.com of laat ons weten hoe we je het beste kunnen bereiken, zodat we de communicatie kunnen herstellen.

We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en nemen jouw feedback serieus. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen snel van je te horen om dit probleem samen op te lossen.

MartKicks

Top!!!!!!

Top! Redelijk snelle levering. Top kwaliteit!!!!! Sokken en een sleutelhanger erbij gekregen

4 december 2023

Tevreden en betrouwbaar!

Tot nu toe ben ik heel tevreden. Ik heb via whatsapp een vraag gesteld, omdat de track&trace link bij mij niet werkte, en ik kreeg direct een rectie. Tot zover alles okee. Als het goed is, is mijn bestelling vóór 12 december hier.

27 november 2023

Super betrouwbaar!!

De schoenen kwamen gisteren binnen en ze passen perfect en zitten top! De kwaliteit is zoals verwacht en ik ben blij dat ik door middel van facebook advertenties bij jullie terecht ben gekomen….

13 november 2023