Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

En meget dårlig skaldyrsbuffet

En skaldyrsbuffet “ under broen” levede på ingen måde op til forventningerne. Plastik tallerkner til skaldyr, og plastik krus til vores drikkevare var meget sørgerligt. En flot bygning men med et meget dårligt spisested.
Ingen levende lys eller blomster på borderne.
En buffet som var meget sørgelig, de varme retter var kolde eller kun let lunkne. Salaten var kedelig og grønsagerne var henkogte og kolde.
Selvom prisniveauet ikke er højt, lever det på ingen måde op til det forventede.

21 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mærkeligt

En mærkelig oplevelse. Svært at se den røde tråd fra gamle maskiner, svensknøgler, modetøj, knallerter, biler og tasker.

18 juli 2026

Et besøg på M.E.R.K

Et besøg på M.E.R.K, jeg godt kunne have været foruden...

Vi besøgte i uge 29 Skagen traditionen tro, og vi valgte at spise tidlig aftensmad tirsdag omkring 17-tiden, hvor vi bestile en burger til deling.

Jeg må erkende, at det er den dårligste burger, jeg har fået i Danmark i mine 26 år. Meget, meget skuffende.

1) Pommes Frites som ikke var tilsmagte med salt overhovedet
2) Kedelig, intetsigende salat
3) Brændte karameliserede løg
4) Værst af alt en fuldkommen gennemstegt burgerbøf med så hård en skorpe, at den smagte nærmest brændt.

Af 2 ombæringer var jeg inde for at spørge om ekstra tilbehør(vel og mærke uden at nævne noget, da vi var in-a-rush og skulle videre) uden spørgsmålet "Smager det som det skal" eller "Er alt i orden".

Jeg forstår, at restauranten er ny. Jeg ved, jeg kunne have gjort opmærksom på det.

Men alt i alt ikke pengene var.

14 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Under Broen fisk og skaldyrs buffet…

Under Broen fisk og skaldyrs buffet beliggende i Maskinrummet. Den dårligste fikse buffet jeg nogensinde har fået: salatbaren bestod af udkogte grøntsager og grøntsager fra dåse. Der var ikke flere muslinger og rejer ud over dem der var forklædt i en orange masse. Den varme del af buffeten var lunken og brun. Restauranten er et stort koldt glas rum med dårlige borde og ingen charme. Toilettet består af 1 toilet, som man skal udenfor for at tilgå og der var lang kø . En rigtig trist og dårlig oplevelse som jeg ikke kan anbefale andre.

18 juli 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot bygning

Flot bygning, behagelig tempereret. Vi nød flotte gulve og spændende lofter. Dejligt med mange vinduer så man også kan nyde udsigten til havn og by.
Gode videoer om opbygningen.
Mange spændende biler og motorcykler. Jeg synes hver tredje kan undværes ,så køretøjerne bedre kan beundres.
Manger også mere information om de enkelte biler og mc.
Alt i alt godt besøg

16 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bliver helt sikkert fantastisk

Fantastisk byggeri og med kæmpe potentiale. Dog skuffer det, at beskrivelserne stort set ikke eksisterer. Det betyder at du ser noget Imponerende, og skal gætte funktion, ophav historie osv.

Nogle beskrivelser skulle kunne findes via QR koder, men disse var udløbet og ubrugelige.

Lige ledes havde vi glædet os til at se en motor eller to igang, men desværre var hverken rum eller installationer klar til det.

Så selvom mængden og kvaliteten af det udstillede er Imponerende, mangler der noget helt essentielt for at kalde det en "fuld pris" oplevelse - BESKRIVELSER OG HISTORIE!

4 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vanvittigt imponerende

Fantastisk flot oplevelse. Imponerende samling af motorcykler, maskiner, biler og designertasker og tøj. Virkelig flot arkitektur og meget gennemført. Det eneste man kunne savne var lidt mere formidling omkring tingene. Men ellers imponerende og lækkert sted. Alle pengene værd!

12 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flot arkitektur men mangelfuld formidling

Formidlingen var utilstrækkelig og forudsatte forhåndskendskab til motorer. Der manglede skilte med information og historier om motorernes funktion og betydning.

Fyrtårnet var lukket, hvilket var en stor skuffelse, og det blev ikke oplyst ved billetkøbet i receptionen, selvom det var den primære grund til vores besøg.

Børneområdet var væsentligt mindre end forventet og virkede uden sammenhæng med stedets øvrige kvalitet og arkitektur.

Ankomstområdet var desuden svært at finde, og udearealerne kunne med fordel opgraderes, så de i højere grad matcher bygningens arkitektoniske kvalitet.

7 juli 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.