afspraken niet nagekomen, slechte bemiddeling
We hadden in de periode 19-04 t/m 26-04 een mooi schip (Ocanis 46,1) gehuurd vanuit Kos.
Hierover een afspraak gemaakt met Veronika op de beurs te Dusseldorf. In de afspraak stond dat er 200 euro zou worden terug betaald van de 400 Euro Waiver wanneer er geen scahde zou zijn aan het schip.. Toen we in Kos met Istion te maken kregen gaf dit direct veel problemen. Het was geen deposit maar het werd plotsseling een tegoedbon.
de desbeteffende persoon bij IstionKOS was zeer onvriendelijk.
Ten tweede het schip was nog niet gereed om 17.00 terwijl wij er zeer vroeg waren.. Bij de inspectie bleek het voorzeil kapot te zijn alhoewel er volgens de inspecteur bij de incheck zeer goed was gecontroleerd. Niet dus. Uiteindelijk vertrokken om 19.00. Geen enkel excuus ontvangen.
Tijdens de reis allerlei gebreken vastgesteld en deze gebreken na aflop van de reis gemeld.
Hierover uitvoerig gecorrespondeerd na afloop met Master yachting. Zij verschuilden zich achter het feit dat zij slechts een dergelijke charter bemiddelen maar dat ze zelf niet verantwoordelijk zijn voor de toestand van het schip.. Een zeer slechte houding naar de klant.
We hebben om een tegemoedkoming gevraagd van 1 dag niet kunnen varen. We hebben niets ontvangen behalve boze mails. We hebben toen tegen hen gezegd dat we deze ervaring in een review zouden zetten. Een ieder zal begrijpen dat je beter niet meer via Master Yachting een schip moet huren want zelf zijn ze volledig onschuldig. Direct huren bij het bedrijf in de haven waar het schip ligt voorkomt mogelijk vele problemen.
Blijkbaar is master yachting ook na het lezen van de review niet in staat om zich te verplaatsen in de gedachtenwereld van de huurders van het schip.
Ergaat zoveel fout en de bemiddelaar wast zijn handen in onschuld. Te gek voor woorden. Dus pas op voor de bemiddelaars die zelf geen schepen hebben maar wel geld willen verdienen aan jouw chartercontract. Ga nooit met Master Yachting in zee.

Antwoord van Master Yachting