Match IT Consultants Pvt Reviews 6

TrustScore 3 uit 5

2,8

1. Gokdienst

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Entra su Match.it, il miglior backorder per domini in scadenza .IT e .ES, recupera domini .it e .es in scadenza al drop time.

• Kensal Road 222, W10 5BN, London, Italië

• match.it

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Se non partecipi ad almeno un asta ogni…

Se non partecipi ad almeno un asta ogni 15 giorni è necessario pagare 50€ per poter partecipare ad un asta (o anche solo vedere il prezzo e capire quindi se è alla propria portata).
Non lo trovo corretto, perché non sempre ci sono domini interessanti da acquistare, quindi ci si ritrova a dover caricare 50€ e continuare ad accumulare e bloccare soldi sul proprio account.

9 november 2022

Sono stati gentilissimi

Sono stati gentilissimi, ho avuto un problema e mi hanno addirituttura contattato al telefono. Un servizio mai visto prima fino ad oggi. Da ora in poi registrerò tutti i miei siti con loro.

1 februari 2022

Caution!

Caution!! It's full of fake offers in domain auctions! The MATCH.IT website is managed by Italians through the company Algorithmedia s.r.l. in Italy.

4 januari 2020

If I could give this a zero I would

If I could give this a zero I would, I would even go as far to call this fraud and don’t believe what I bid for was up for sale or even had any other bids running.
I attempted to bid to be advised I needed credit on my account, I applied a credit I would be happy to bid with for the supposed bid to then be available for me to see. Taking into consideration this bid was for £100,000. My understanding is you place a bid and if outbid then the funds won’t come out your bank balance. Guess what they did and the company refuse to refund me my monies.
stay clear of this company, they make their money scamming innocent people.

8 november 2019

Please Read - Save your money.

The site appears to show no bids for any domain - even when logged in. You have to apply a credit to your account for the current bid value to be visible. Any credit is then non-refundable which turns the whole experience into a SCAM. They hide behind Terms & Conditions when challenged. I have raised a dispute with Paypal and also raised to Credit Card company also.

5 november 2019