2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mijn geld krijg ik maar niet terug!

Mijn matras besteld op 4 april, na verschillende e-mails en Whatsapp berichten kreeg ik 2 weken later te horen dat mijn bestelling verzonden was. Nu, in coronatijd probeer je flexibel te zijn, maar helaas werd de matras niet geleverd en was er geen track en trace code beschikbaar. Op 1mei krijg ik doodleuk een email "uw order is geannuleerd ". Tot op vandaag helaas mijn centen nog niet terug gezien!

15 juni 2020

Inferieure kwaliteit en slechte service!

Topdekmatras aangeschaft bij Mastrascenter. Na 7 a 8 maanden al helemaal ingelegen / gebobbeld.
Dit zou niet mogen, dus eerst mail met klacht gestuurd. Geen reactie.
Daarna gebeld. Meneer aan de telefoon wist dat ik gemaild had / waar het om ging, maar had gewoon niet geantwoord. Hij probeerde onze klacht af te wimpelen: het lag vast aan ons bed of de matras er onder.
Hij zou de fabrikant bellen, en dan weer contact met ons opnemen. Dit is nooit gebeurd.
Een keer en nooit weer: inferieure kwaliteit en belabberde klanten service!

2 mei 2020

Hier ga ik dus echt nooit meer…

Hier ga ik dus echt nooit meer bestellen!! Wat een potje maken deze mensen ervan! Levertijd 1-3 werkdagen was bij mijn matras. Na het bestellen niets meer gehoord, zelf gemaild en het zou de volgende dag met de post mee gaan. Track en trace code gehad, maar bestelling kwam maar niet bij PostNL aan, weer gemaild, wilden ze het een week later met eigen vervoer komen brengen? Gezegd dat ik het eerder nodig had, toen was ineens het vacuum bij kapot en moest er een nieuw matras gemaakt worden???! Vervolgens na heel veel heen en weer gemail, en gebel zouden ze hem dan toch komen bezorgen. Heel de dag op gewacht. eind vd middag weer mailtje gestuurd, geen reactie. Gebeld op 06 nummer die ik had, geen reactie, appjes komen niet aan. Waarschijnlijk mijn nummer geblokkeerd. Dag later krijg ik ineens een melding van de allereerste track en trace dat PostNL de zending heeft ontvangen en een dag later komt bezorgen. Dus na 1,5 week en veel gezeur eindelijk dat matras binnen.

28 januari 2020

Zeer slechte ervaring.

Eerst kreeg ik een totaal ander artikel toegestuurd als wat ik besteld had, toen werd mijn order geannuleerd en nu zit ik al meer als een maand op terug betaling te wachten. Op mail antwoorden ze niet.

7 januari 2020

Matrascenter

Super goede service gehad van matrascenter.
Binnen aantal dagen was de bokspring gebracht.
Contact gehouden over de bezorgtijden en een super mooie bokspring thuis gekregen.
Bezorger heeft nog mee het bed in de lift geholpen en vroeg nog of hij mee moest helpen deze naar boven te brengen naar 7 hoog.
Omdat wij voldoende ondersteuning hadden was dit niet nodig.
Dag later nog even contact gehad of het gelukt was en of we tevreden waren.
Al met al een super goede levering en communicatie.
Bedankt matrascenter 🙂
Groeten van, hele tevreden klanten!

21 maart 2019

slechte/geen communicatie na een vraag

Na levering( Goed matras kwaliteit/prijsverhouding en redelijke levertijd) geen antwoord meer op mail ivm gratis kussen actie bij het matras. Op mijn email 2 x word niet gereageerd. En ik vind dat als er word geadverteerd met een gratis kussen actie. Dient dat ook meegeleverd te worden. Dus verbeterpunt complete bestelling leveren en mensen antwoorden op hun mail.

7 januari 2019

Concurrende prijzen

Erg klantvriendelijk, kwaliteit van de matrassen naar verwachting. Echter het 4 seizoenen donzen dekbed bleek bij het opmaken van het bed, er spontaan een aantal knopen af vielen. Naar mijn mening qua afsluiting van de delen een slechte kwaliteit..

2 februari 2014

Prima matrassen in goede kwaliteit

Simpel bestellen online, er is zelfs ook mogelijkheid om het matras in de showroom te kunnen bekijken. Helaas was het pakketje via PostNL verloren gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice en werd er prima geholpen. Uiteindelijk dezelfde matras opnieuw opgestuurd gekregen en deze is wel geleverd.

12 juni 2013

Is dit jouw bedrijf?