Matrixdoors Reviews 16

4,1

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Perfecte ervaring

Offerteopmaak vond binnen enkele dagen na eerste contact plaats. Duidelijke prijsomschrijving en informatie. Binnen de voorziene termijn werd de poort geleverd. Een afspraak voor het plaatsen was zelfs sneller dan verwacht. Op de dag zelf mooi op tijd begonnen, ook al krijg ik een mailtje dat het mogelijk later zou zijn door omstandigheden. De poort was perfect afgewerkt en goede informatie gekregen achteraf. Dit is gewoonweg een perfecte ervaring.

19 januari 2026

Vlugge service

Ik had na vakantie een probleem met het openen van de poort.
De volgende dag stond er al een medewerker om het op te lossen.

13 november 2025

Beste Veronique,

Bedankt voor deze fijne review. Onze servicedienst probeert steeds snel te schakelen zodat de klanten opnieuw verder kunnen met de garagepoort!

NOOIT MEER!

Vroeg interventie voor het vervangen van het slot voor een sectionale poort wegens haperen sleutel + nazicht en smeren van beide poorten. Men zou een nieuw slot meegeven met de mekanieker om het slot te vervangen.
Deze man was zeer onbeschoft, lui en onbekwaam (zoals meerdere mensen daar) had ook geen nieuw slot bij en volgens hem was smeren van de poorten niet nodig.
Uiteindelijk is dat stuk onbenul amper 5 min ter plaatse geweest maar wel een factuur van 95,40€.
Ik liet de dag erna een degelijke firma komen die de gevraagde werken uitstekend heeft uitgevoerd en is vanaf nu mijn vast adres voor het onderhoud van/en toekomstige nieuwe poorten. Ik vroeg ondertussen Matrix Doors om mijn gegevens uit hun klantenbestand te verwijderen daar ik nooit meer beroep zal doen op hun walgelijk slechte service!

1 oktober 2025

Beste Ewald,

De poort werd in 2004 geplaatst en na 21 jaar kregen wij de melding dat er een probleem was met de sleutelschakelaar van de poort. Het betreft hier dus geen slot daar de garagepoort met een motor bediend wordt.

Vervolgens kwamen wij spoedig (7/10/25) ter plaatse en werden de uitgevoerde werken genoteerd op de door u ondertekende werkbon: de contactjes van de sleutelschakelaar werden gereinigd en opnieuw aangesloten + na uitvoerige controle van de garagepoort werd ook de motor opnieuw steviger bevestigd. Zoals vermeld op deze werkbon was onze technieker 30min aanwezig.

Na deze interventie werkte de poort perfect, werden wij niet meer gecontacteerd en werd de factuur zonder problemen betaald. Wel kregen wij op 28 oktober een mail waarbij ons personeel op een uiterst onbeschofte manier werd uitgescholden. Wanneer gevraagd werd naar verduidelijking hierrond mochten wij opnieuw niets meer vernemen.

We vinden het dan ook spijtig moest er toch iets zijn misgegaan dat we hiervan niet op een degelijke manier op de hoogte werden gebracht om zo de geschikte oplossing te bieden.

Slechte firma

Slechte firma, klungelaars bij het plaatsen. Geen kennis van elektrische aansluitingen. Zouden personeel beter moeten opleiden en slechte communicatie met directie.

23 juli 2025

Beste,

In de ondergrondse parking kwamen wij 2 poorten vervangen. Bij het uitzoeken van de verouderde elektriciteit in de parking doken inderdaad problemen op waardoor enkele garages niet meer open konden. Vervolgens hebben we onmiddellijk actie ondernomen waarna het probleem dezelfde dag nog was opgelost.

Bij verdere vragen of opmerkingen kunt u ons steeds bereiken via info@matrixdoors.be.

Heel goede service

15 januari 2025

Beste,

Bedankt voor de 5 sterren!

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen, vlotte installatie. Topervaring voor ons!

11 december 2024

Beste,

Fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hadden en bedankt voor de review!

Nooit meer

Bij de opmeting en plaatsing van mijn nieuwbouw woning, duidelijk verteld dat de gevel afgewerkt zou worden met buiten bepleistering.

Maanden later blijkt er een stuk te ontbreken om het deftig te kunnen afwerken. Wanneer ik er een mail voor stuur, geldt het antwoord dat dit ofwel door hen kan gedaan worden ofwel door de bepleisteraar.. terwijl dit profiel in de ralkleur van de poort moet?!! Willen ze er mij nog voor laten betalen ook en kon dit nooit meer op tijd geleverd worden voor het bouwverlof waardoor de buitengevel niet kan afgewerkt worden!!!

Na meerdere malen aan de telefoon gehoord te hebben dat dit niet meer op tijd geleverd kon worden,
(ik was ondertussen al andere oorden gaan opzoeken)

Kreeg ik opeens telefoon dat het er wel al was maar nog niet gekleurd in de juiste kleur waardoor ik nog achter een spuiter zou moeten gaan zoeken en dubbel betalen.

Voor mij een zeer slechte ervaring.

10 juli 2024

Beste,

Het stuk dat ontbrak betreft een L-profiel dat nooit bij ons besteld werd. Dit kan door de aannemer van de gevel voorzien worden of door ons, maar wordt steeds door de klant doorgegeven op voorhand wat hier niet het geval was.

Toen we hiervan bericht kregen hebben wij op jullie vraag onmiddellijk geschakeld en een profiel in productie gegeven aangezien jullie dit nog wilden afhalen voor het bouwverlof. Vervolgens wordt de bestelling geannuleerd nadat het profiel reeds geproduceerd is en bij ons op voorraad ligt. We vinden het dan ook spijtig hoe dit verlopen is.

Bij verdere vragen kunt u ons contacteren via info@matrixdoors.be.

Top bedrijf.

Vriendelijk, luisterend oor.
Ter plaatsen opmeting.
Uitvoering door een vakman met passie.
Kwalitatief!
Goede service!

23 april 2023

Beste Bart,

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren en positieve commentaar!