Matrixnodes

1. Webhostingbedrijf

Bij matrixnodes zijn we trots op het leveren van hoogwaardige hostingdiensten tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar game servers, VPS of VPS cloud hosting, wij bieden het allemaal. En het beste van alles is dat al onze servers zich bevinden in Nederland, waardoor we optimale prestaties en connectiviteit kunnen garanderen

Klopt niet

Server gehad bij dit bedrijf. Op de site stond dat het 100% van hun servers zich in Nederland bevinden.

Dit is dus niet het geval. Het betreffende IP is van het duitse bedrijf Hetzner en staat dus ook in een duits datacenter. Nu is dat normaliter niet erg, mits wegens wet en regelgeving het belangrijk is om persoonsgegevens niet over de grens op te slaan, wat bij ons het geval is.

Na contact wordt er aangegeven dat ze een nieuwe dedicated server in duitsland hebben, de claim dat het 100% nederlandse servers waren is daarna niet aangepast.

Ik heb hierom mijn hosting opgezegd en ben overgestapt naar een andere server provider (dixiehosting).

Ook de beheersing van de Nederlandse taal is zeer slecht en onprofessioneel. Zo wel in de klantenservice als de informatie op de site zelf. Dit wekt de indruk dat de eigenaar niet al te oud is (mogelijk minderjarig).

Mijn advies: Host je server ergens anders bij een meer erkend en professioneel bedrijf.

22 maart 2024

Slechte support geen contact

Slechte support geen contact te krijgen niet kopen want je niet waar van je geld liggen ook steeds offline waardoor ik geen gebruik kan maken van me dienst en krijg en geen compensatie ervoor

2 mei 2024

Antwoord van Matrixnodes

Wij zullen vervolg stappen gaan ondernemen tegen fake reviews dus hierbij ga jij ook nog bericht van ontvangen van onze jurist adviseur

Teleurstellende ervaring met MatrixNodes

Ik heb op 17-04-23 een dedicated server besteld bij MatrixNodes, maar tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen. De ondersteuning is echt belabberd; ik heb nog steeds geen antwoord gekregen, wat betekent dat ik geen enkele vorm van ondersteuning heb ontvangen.

Bovendien lijkt de website vaak niet beschikbaar te zijn. Ik ontving zelfs een waarschuwing dat kwaadwillende gebruikers mogelijk mijn gegevens proberen te stelen van billing.matrixnodes.nl, wat natuurlijk zeer verontrustend is.

Het is zo frustrerend dat ik matrixnodes bel. dat nummer op de website staat, en dan heb ik Drie-Host aan de lijn. Het lijkt erop dat Drie-Host gewoon een betere keuze is!!

Al met al, een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou MatrixNodes niet aanbevelen en geef ze daarom slechts één ster.

shreya vanverseveld.

4 mei 2024

Antwoord van Matrixnodes

Wij Matrixnodes gaan jou en je vriendjes vriendelijke vragen om bij deze te stoppen met fake reviews te schijven wij verzoeken jullie binnen 24 uur dit te doen zo niet volgt er vervolg stappen

dit is de grootste oplichting ooit en…

dit is de grootste oplichting ooit en steelt de telefoon nummer van drie-host je kan beter daarheen gaan daar stelen ze geen telefoon nummers en kan je tenminste voor goedkope prijzen dingen halen drie-host.nl

1 mei 2024

Antwoord van Matrixnodes

Goedendag wij vinden het zeer teleurstellend dat jullie omdat een vriend van jullie bij ons oude medewerker was en wij hem hebben ontslagen. gaan jullie nu negatief reviews schijven sorry wij gaan hier niet meer op in verder zeer teleurstellend