En bra upplevelse är att hitta produkter som tidigare inte har testat eller viste om att det fanns. Att butiken köper in för leverera vidare och rädda istället för att kastas. Jag återkommer ofta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har ALLTID gått bra tidigare beställningar men, denna gång packade Marsmart ÖVER 20kg, vilket är gränsen att ombud får ta emot, annars levereras paketet hem och man måste vara hemma, ta emot och kvit... Toon meer
Bra webbplats , många bra extrapriser leveransen är smidig och chaufförena är väldigt trevliga. Extra plus är servicen med returer av burkar och flaskor. att det inte blir fem stjärnor beror på k... Toon meer
Det var en riktigt bra deal tycker jag. Några av de bästa delarna ni har haft och skulle vilja se det oftare och med mer varor för här kändes det som man gjorde riktiga bra fynd. Gillar också att... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Matsmart är onlinebutiken med superhjälteambitioner om att rädda planeten genom att minska matsvinnet. Hur då? Jo. Vi säljer rädda-planeten-grejer som riskerar att bli till svinn på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender och kort eller passerat bäst före-datum. Självklart med superrabatter. Allt du behöver göra för att få hem produkterna till din dörr (vi levererar till hela Sverige) och samtidigt bli en klimathjälte är helt enkelt att köpa dem. Plånbokssmart och planetsmart i ett!
Contactgegevens
Vältgatan 8, 702 27, Örebro, Zweden
- https://www.matsmart.se/kundservice
- matsmart.se
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Billigt
Billigt. Fina fynd. Köper på mig ett lager, känner mig välbärgad.
skafferiet för plånboken
Här finns det massvis att fylla upp skafferiet med. Jag brukar börja leta här när det är dags. Dessutom är det billigt och bra att köpa sådant som annars skulle slängas.
En bra upplevelse är att hitta…
Jag återkommer ofta för att se vad som finns. Det visar att jag alltid handlar här. Jag tycker att sortimentet är intressant.
Jag rekommenderar det varmt.
Mycket bra
Mycket bra och man kan fynda billiga varor. Dock är inte allt billigare..
sama Svar Som Förra gången & Förr Förra…
sama Svar Som Förra gången & Förr Förra Osv
SNABBT- EFEKTIVT & BRA !
Super leverans av matsmarta varor
Super leverans av matsmarta varor
Blev nykund och tänkte lägga min första…
Blev nykund och tänkte lägga min första beställning. Hade två rabattkoder som inte fungerade, trots att villkoren var uppfyllda samt att de fortfarande hade gällande giltighetstid. Kontaktade kundtjänst och fick svar att jag skulle lösa det själv genom att kontakta företaget som Matsmart har samarbete med och som gav ut rabattkoden - i detta fallet var det Sovendus. Inte speciellt serviceinriktat kundhantering. Dock gick det smidigt att lägga beställning och få hem varorna, samt trevligt utbud på ekologiska produkter.
Alltid bra och snabba leveranser efter…
Alltid bra och snabba leveranser efter beställda varor.
Snabb och rätt leverans
Bra hemsida, lätt att handla. Rätt sida om man vill rädda överprouducerad mat från tippen.
Finns alltid mycket produkter och många…
Finns alltid mycket produkter och många bra reor men utan den extra rean är i princip alla priser dyrare än vad det är på vårt vanliga ica.
Har beställt många gånger från…
Har beställt många gånger från matsmart, aldrig någon delleverans. Snabb leverans och bra erbjudanden
Prisvärt
Ofta väldigt prisvärt att handla på Matsmart men det gäller att ha koll på ord priser då det inte alltid är billigare.
Rädda mat som är på väg att gå ut är…
Rädda mat som är på väg att gå ut är bra. Låga priser är ännu bättre.
Och det är utmärkt att kunna plocka ur katalogen, fast det är för mycket snacks och dricka.
Bra priser
Bra priser! Snyggt med nykund-rabatt! Väl paketerat. Enda negativa är försenad leverans med flera dagar. Bägge leveranserna. Sista kom idag och borde kommit för flera dagar sedan.
Skulle avbryta en order efter 3 min…
Skulle avbryta en order efter 3 min beställning. Blev tillsagd att set inte går. De stängde ner chatten och Hejdå.
Bra priser
Bra varor till bra priser. Plus hittat lite nya smaker, när jag provat något som det var bra pris pp
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.