Lees wat reviewers zeggen
Mycket nöjd med produkterna och servicen! Har beställt kosttillskott härifrån och allt har varit av toppkvalitet. Snabb leverans och bra kundservice!
Kvalitativa kosttillskott, bra smaker och snabba leveranser. Märks att de satsar på resultat och kundnöjdhet. Rekommenderas!
Nöjd med produkterna och den riktade marknadsföringen
Nöjd med produkterna, särskilt Splendid sleep och MAXAT Collagen vilket hjälpt min sömn och hår hud och naglar. Fick tips om Kollagen via Meta ads marknadsföring vilket kändes pålitligt. Mvh nöjd kund och kommer fortsätta köpa mina kosttillskott från MAXAT Nordic 🩷
Känns väldigt oseriöst när samma…
Känns väldigt oseriöst när samma företag verkar ha fler profiler än produkter och konstant försöker marknadsföra sitt collagen i diverse hundgrupper flera gånger om dagen. Man hinner knappt läsa ett inlägg innan nästa “helt oberoende rekommendation” dyker upp.
Och enligt marknadsföringen verkar collagenet dessutom kunna lösa precis allt hältor, ögonsjukdomar, viktnedgång, allergier och snart kanske även dåligt väder. Imponerande om det stämmer, men det känns tyvärr mer som spam än seriös information.
Om collagenet är lika starkt som reklamen så kanske det fungerar men förtroendet blev rätt slitet.
Köper alltid en viss produkt…
Köper alltid en viss produkt regelbundet..
Köpte nu nyligen igen
Efter en vecka kommer det ett påsk rabatt på 20 %
När jag går in.. har dom lagt på rabatten på ordinarie pris så själva varan vart dyrare bara en vecka efter… alltså får MAN INTE 20 % rabatt det var verkligen dåligt av er fyy
Har köpt flera produkter och är väldigt…
Har köpt flera produkter och är väldigt nöjd!!😍
Jättenöjd
Jättenöjd, använder collagen för hår hud och naglar.
Nöjd och kommer beställa många mer gånger
Extremt nöjd med både produkterna och kundtjänst som besvarade mina frågor ❤️
Otroligt nöjd !
Bra produkter och kundtjänst är alltid…
Bra produkter och kundtjänst är alltid snabb på att svara. Leveranser inom rimlig tid.
Bästa produkterna jag provat
Bästa produkterna jag provat, riktigt bra resultat.
Toppen
Toppen produkter särskilt deras collagen som hjälpt mig mycket
Superbra produkter med hög kvalitet
Superbra produkter och kundservice
Gillar deras collagen 💗
Superbra
Är nöjd med produkterna jag beställt särskilt berberin från maxat nordic
Scamprofiler på Facebook
Det här handlar inte om produkterna de säljer. Det handlar om hur det marknadsförs. Som flera andra har påpekat så har jag också sett fejkprofilerna på Facebook som spammar ut sina copy paste-kommentarer på diverse sidor, som länkar till "maxat nordic", och hur "fantastiskt" det är.
När jag synade deras bluff (Det är säkert en och samma människa bakom alla profiler), så gick de på mig väldigt aggressivt, och anklagade MIG för att ha skapat en massa fejkprofiler på Trustpilot, enbart för att smutskasta deras företag. Herregud.
Jag kommer iallafall aldrig att handla av ett företag som använder såhär smutsiga metoder för att göra reklam för sig.
Grymma kosttillskott som jag gillar…
Grymma kosttillskott som jag gillar skarpt! Bra utbud, priser och snabb leverans. Mer än nöjd och rekommenderar varmt 💯
Mycket bra
Man kan verkligen lita på att dessa produkter, jag är super nöjd!
Nöjd
Riktigt bra kosttillskott speciellt deras collagen som hjälpt mina leder å hår/hud
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.