Vi har holdt vores sønners fødselsdag i Aalborg flere gange i deres omgivelser. Altid en rigtig dejlig oplevelse. Virkelig dejligt personale som altid er smilene. Til fødselsdagene fik vi altid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Fiskene 10, 9200, Aalborg, Denemarken
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Maximum - Aalborg
Opdatering: Maximum valgte at stole mere på dem selv end deres gæster og de nægter at acceptere at deres produkter er allergifremkaldende. Ejeren af Maximum Aalborg er mere optaget af sin egen forretning end at tænke på gæsternes ve og vel. Kæmpe advarsel til folk med allergier. Alt hvad der står under anmeldelsen er bare ligegyldig bluff, fordi de godt ved at den er gal.
Har nu været på Maximum The Grill af to omgange, og begge gange er jeg slået kraftigt ud med hudirritation, rødt udslet og ødelagt hud i ansigtet efter jeg har spist i restauranten The Grill. Jeg har sendt billede dokumentation ind umiddelbart efter mit besøg, og her vælger The Grill så at benægte alt trods jeg har ret gode beviser på at det er opstået efter et besøg i restauranten både med billede og gentagne mønstre at det er sket det samme sted og på samme område. Føler slet ikke at Maximum tager min klage alvorligt, og frasiger sig alt ansvar for min oplevelse. Det er uansvarligt, og jeg forstår ikke at man kan drive en restaurant, og benægte at kunderne har problemer med deres service og mad.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Første bord vi blev sat ved var mega koldt , så vi blev flyttet uden det hjalp .. maden var så dårlig .. kold tør mad der snart vakuumpakket alt sammen .. isen var lunken og helt flydende at selv vores colaer der havde stået 30 minutter var en helt del koldere .. dette har jeg så betalt 596 kr for …
Fødevarestyrelsen burde kigge forbi !

Antwoord van Maximum - Aalborg
Virkelig dejligt personale som altid er smilene. Til fødselsdagene fik vi altid et gavekort til bowling som drengene og os kunne bruge senere på året, dette har virkelig også altid været et hit. Og så får man jo råd til lige at købe noget andet der ude når banen var gratis.
100 procent en anbefaling at holde fødselsdag der, det er virkelig klassens højdepunkt hele året når vores unger skal holde fødselsdagen.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Fuldstændig vanvittigt prisniveau de kører med, bowling, skoleje er jo alt for dyrt, og så giver man lige 209 plus drikkevarer for en buffet som er helt igennem som at række tungen ud vinduet, virkelig skuffende søndag eftermiddag, spild af penge.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Vi var i aften i escape-room “Abandoned reactor”. Det var en gennemført dårlig oplevelse. Ingen entusiasme i introduktionen og usammenhængende historie. Den første kodelås virkede ikke (og nej, det skyldes ikke fejltryk, for da personalet efter tidens udløb gav os koden, stod én af os og prøvede efter - den virkede ikke). Personalet reagerede ikke, da vi bad om hjælp. Efter over 10 minutter, måtte vi forlade rummet og søge hjælp i baren, som fik et andet personale til at komme og hjælpe os. Så uprofessionelt at sætte et escape-room i gang og forlade sin plads. Det gik der et kvarter med, hvilket er en stor del af den time, der var til rådighed. Helt ærligt - 875kr for et escape-room, hvor teknikken ikke spiller og personalet ikke passer sit job - det er sidste gang jeg booker et escape-room hos jer!

Antwoord van Maximum - Aalborg
Jeg var i går aftes til firmaarrangement hos jer. Da vi ankom var i ikke parat til at vi kunne komme i escape room og da det endelig blev sat i gang var der mange ting i det ene af rummene som ikke virkede og vi måtte gå ud flere gange for at få hjælp. På grund af forsinkelsen da vi ankom kunne vi ikke nå Battel boks og det er maksimum der har planlagt turen for os. Vores bowling var fin og derefter skulle vi spise. Vi ankommer til et bord hvor der ikke var noget lys der virkede, den unge mand som stod ved kødet brugte ventetiden til at stå og spise af maden. Der blev ikke fjernet brugte tallerkener fra vores bord på noget tidspunkt og da vi nåede til desserten måtte vi først tømme de små skåle for diverse topping. Inden vi tog derfra skulle jeg benytte toilettet men det opgav jeg da der var så møgbeskidt og ulækkert derinde

Antwoord van Maximum - Aalborg
For få ansatte til alle de folk som skal tjekkes ind i legeland osv. på en lørdag. Ikke godkendt. Kæmpe kø.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Virkelig dårlig oplevelse. Vi havde købt 6 deals. Mine forældre vil tage vores børn med i hoppeland til 2 timers hop. De er så udløbet, vi har ikke brugt dem og finder ud af vi kun kunne bruge dem i 6 uger (hvilket ikke er lovligt) men maximum vil ikke tage ansvar og hellere ej deal.dk. Så nu har vi købt 6 deals som ikke kan bruges. Virkelig dårlig stil. Vi kommer der aldrig igen.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og også gik ind i hinanden, da vores skærme gik i sort eller vi slet ikke bare fremme.
Vi fik ikke forlænget vores tid, vi fik heller ikke noget som helst andet.
Alt i alt spild af penge og ligegyldig oplevelse.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Vi besøgte Happies i Maximum Aalborg med store forventninger, men desværre blev oplevelsen markant påvirket af den meget dårlige vedligeholdelse. Det er tydeligt, at centeret trænger til en grundig gennemgang, hvis gæsterne skal blive ved med at komme.
Flere ting virkede slet ikke:
• Alle deres legetandhjul var ude af funktion.
• Lydsystemet på væggen med lys-knapperne var i uorden, og lyden lød som om bassen var gået i stykker.
• Ingen af luftpistolerne med bolde fungerede.
• Maskinen der skal få bolde til at svæve i luften, var også i stykker.
Derudover bar hele området præg af tydelig og gennemgående slid, som ikke længere fremstår acceptabelt for et legeland i denne prisklasse.
Hvis Happies ønsker, at gæster fortsat skal vælge dem, er det nødvendigt med en omfattende vedligeholdelsestjek og reparation af de defekte aktiviteter. Som det er nu, er vi desværre nødt til at sige, at vi ikke kommer igen, før der er sket en mærkbar forbedring.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Vi var en gruppe tidligere Aalborg taxafolk som holdt julefrokost. Super skøn oplevelse, sødt, venligt og smilende personale, maden var lækker og meget at vælge imellem. Vi kommer igen næste år, tak for en skøn aften 🌹

Antwoord van Maximum - Aalborg
Jeg skriver denne anmeldelse mest pga. At man kun skriver negative anmeldelser.
MEN jeg vil gerne skrive en meget positiv anmeldelse om min oplevelse ved Maximum i Skalborg.
Jeg hol fødselsdag for 18 personer. De gange jeg måtte ændre noget på min booking var personalet så søde. Det hele klappede til punk og prikke.👏👏.
Og personalet i restauranten var ligeledes utrolig søde. Så stor tak til dem alle👌.
Vh Birgith

Antwoord van Maximum - Aalborg
Vi besøgte Maximum i Aalborg i dag – 3 voksne og 3 børn – og havde booket 1,5 time i Cube-aktiviteten. Desværre blev det en dybt skuffende og utilfredsstillende oplevelse, hvor fejl og mangler i rummene ødelagde det meste af aktiviteten.
• I golf-rummet var golfkøllen i stykker.
• I slangebøsse-rummet var elastikken defekt på 3 ud af 5 slangebøsser.
• I CARGO-rummet kunne døren ikke åbnes, selvom skærmen viste, at den var åben.
• I rummet med spillekort på væggen var skærmen helt sort.
• I rummet med røde reb og “ure” virkede den ene enhed ikke.
• Og der var flere lignende fejl i andre rum.
Vi gjorde personalet opmærksomme på problemerne, men fik blot en beklagelse og besked om, at “det nok virker næste gang”. Det er ikke acceptabelt, når man har betalt for en oplevelse her og nu, og halvdelen af rummene ikke fungerer.
Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation eller refundering, hvilket gør det hele endnu mere frustrerende.
Vi kommer ikke igen. Det var dårlig kvalitet, dårlig service og spild af penge.
Opdatering:
Jeg blev kontaktet telefonisk af Maximum Aalborg, som beklagede den dårlige oplevelse i Cube og de har sendt pengene, vi betalte for vores tur i CUBE, retur.
Jeg fastholder at oplevelsen i CUBE ikke var god og at vi ikke vil prøve den igen, men jeg vil gerne rose Maximum for at reagere på kritikken.
Derfor ændrer jeg min anmeldelse fra 1 stjerne til 2.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Rigtig dårlig oplevelse, i Aalborg. Vi havde købt 2 timer i hoppeland og det vat en forfærdelig oplevelse med alt for lidt på arbejde og flabet pationale i baren. Med nogen vandvittige priser. Dårlig oplevelse

Antwoord van Maximum - Aalborg
Har siddet i 45 minutter lyttet på den mest forfærdelige ventetids telefon sang / mand der snakker. Var ved at blive så syg i hovedet jeg begyndte at svare ham når han sagde jeg kunne booke online.... hvem end der sidder og laver jeres frontend så fyr dem.
kunne hverken taste noget ind i forhold til lokation og tid. Hvis jeg så søgte præcis hvorhen på google kunne jeg heller ikke komme videre derfra: HTTP req. fejler :)))))
Måske få jeres søde medarbejdere som ikke er skyld i dette til at tage telefonen inden for en times tid når jeres f***ing hjemmeside ikke virker. ELLER lav en callback funktion så man ikke får lyst til at gøre skøre ting efter man har lyttet på det l.o.r.t. der kører i telefonen mens man venter (:
Det gør mig ked af det når jeg bare gerne vil bowle med mit nye arbejde og drikke øl på seaport aalborg >:'(

Antwoord van Maximum - Aalborg
Det var lige som det skulle være. I var 3 personer der skulle bowle i Aalborg og personalet var mega nice! Kan 100 % anbefales

Antwoord van Maximum - Aalborg
Egentlig et rigtig fint sted med mange sjove aktiviteter… MEN hvor er det dog ringe, at der intet ammerum er. Et så stort sted (altså Nordjyllands største oplevelsescenter !!) BØR være ammevenligt, for ellers er det umuligt at komme med småbørn. Jeg måtte sætte mig ud i egen bil for at amme… det sgu for dårligt.

Hej...
Vi har flere gange benyttet os af maximum, haft mange hyggelige stunder, men i aften d. 28/8 har det været skuffende.
Vi startede med pool, som vi har spillet flere gange, men de sidste mange gange også i aften sidder kuglerne fast, og vi skal HVER gang opsøge en medarbejder. 40 kr. for et spil, for et halvt år siden kostede det 1 kr. det er da en vild prisstigning der vil noget.
Vi kommer så tilbage og betaler for et spil dart, betaler for 1 time, under spillet har vi mange problemer med at skiven ikke vil registrere pilene, uanset hvor hårdt det bliver kastet, irritationen stiger, og vi kontakter igen personalet.
Det er ene unge mennesker, som ikke virker særlig service minded. Den unge mand vender tilbage efter at have vendt det med hans kollegaer, og siger det er ikke nogen der har forstand på det. Hvor efter vi bliver nødt til at komme med ideer for at løse problemet, og spørger om vi kan få en anden bane, han vender sig om og går fra stedet, ingen svar. Han kommer tilbage lidt tid efter, hvor han siger vi kan få banen til højre, men koden virkede til den til venstre. Efter vores andet kast på den nye bane, registrerer skiven så heller ikke pilene der. Vi ender med at gå, efter at have spillet en halv time!
noget må der kunne gøres, vi betalte 269 kr. for en halv time! Vi må få kompensation, for den halve time.
Derudover har maskinerne virkelig brug for en kærlig hånd, boksemaskinen er defekt, puden er ved at falde af, og bliver ikke trykket op hver gang der bliver slået. Sparkemaskinen og en af "klomaskinerne" har stået med et "virker ikke skilt" de sidste par gange vi har været der.
Maximum er virkelig ved at have at dårligt billede ud af til, virkelig skuffet over i aften.
Håber i tager denne feedback til jer, og vi finder en løsning. Tak på forhånd

Antwoord van Maximum - Aalborg
Jeg ønsker at udtrykke min store skuffelse over vores besøg hos jer d.13/7, som desværre ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have til en oplevelse hos jer, især til den pris.
1. Escape Room Atlantis:
Oplevelsen blev forstyrret af tekniske problemer, da pumpen til vandfaldet ikke fungerede korrekt og dermed afbrød spillet. Kort efter blev vi igen afbrudt, denne gang af en medarbejder, som fyldte vand på anlægget imens vi var i gang. To forstyrrelser i træk i det, der skulle være en fordybende og sammenhængende oplevelse, er langt fra tilfredsstillende.
2. The Cube:
Her blev vi mødt af flere rum, der enten var under ombygning eller havde tekniske fejl. Flere af rummene, vi gik ind i, havde direkte defekte installationer, som enten ikke virkede eller fungerede forkert, det gik ud over både spilforløb og oplevelse. De aktive rum bar desuden præg af slid og manglende vedligehold, hvilket trak helhedsindtrykket markant ned.
3. The Grill:
Aftenen afsluttedes med et restaurantbesøg, hvor der var urimeligt lang ventetid på drikkevarer på grund af en systemfejl. Senere samme aften blev vi ringet op og spurgt, om vi havde glemt at betale, selvom vi kunne fremvise kvittering for, at drikkevarerne var betalt via QR-koden på bordet. Det var både uprofessionelt og unødigt stressende.
Samlet set var oplevelsen præget af tekniske fejl, manglende vedligehold og dårlig service. Det efterlod os med en følelse af, at faciliteterne er slidte og ikke lever op til den kvalitet og standard, man burde kunne forvente.
Vi håber, at I vil tage denne feedback alvorligt og vende tilbage med en passende kompensation for den samlede oplevelse, som på ingen måde levede op til jeres normale standard eller vores forventninger.

Antwoord van Maximum - Aalborg
Lees meer over geverifieerde reviews.