Bestelling was super snel binnen, en mevrouw heeft zelfs een mail gestuurd welke binga mand ik wilde hebben met foto’s erbij zodat ik kon kiezen. Super ervaring, zou er zo weer iets bestellen!

Mayala heeft een groot assortiment van Letterpress Archivist wenskaarten, superfijn want sinds de Brexit is het enorm duur geworden om ze rechtstreeks in de UK te bestellen. Er bleken 2 setjes ka... Toon meer

Supermooi Pataa tafeltje en messing dienblad besteld. Met zorg verpakt en met een persoonlijk berichtje erbij ontvangen. Fijn contact en mooie aparte artikelen te koop! Koop hier graag weer en kan May... Toon meer

1. #7 van de 43 beste bedrijven in Woonwinkel

Sustainable Home Decorations with a Story

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestelling was super snel binnen

Super ervaring, zou er zo weer iets bestellen!

28 maart 2026

Kwaliteit

Hele mooie kwaliteit tuinkussens, zeer klantvriendelijke en ook professionele benadering. Eigenaresse leuke vrouw!

8 maart 2026

Veel dank nog voor de mooie review! Erg blij mee :) Zonnige groet, Carolien

Prettig contact en heel erg behulpzaam…

Prettig contact en heel erg behulpzaam en adviserend. Daarnaast ook nog eens mooie spulletjes. Niet twijfelen maar gewoon bestellen!

25 februari 2026

Antwoord van Mayala Home

Veel dank nog voor de mooie review! Hopelijk hebben de vissen een mooi plekje gekregen. Lentegroet, Carolien

Mooie kussens

1 maart 2026

Antwoord van Mayala Home

Bedankt nog voor de top review! Veel plezier met de kussens! Warme groet, Carolien

Het zijn mooie

Het zijn mooie, warme placemats en een persoonlijk, handgeschreven berichtje erbij van de eigenaar

23 januari 2026

Antwoord van Mayala Home

Nog veel dank voor de prachtige review! Veel plezier met de placemats. Warme groet, Carolien

Heel klantvriendelijk!

Buiten dat ik heel blij ben met de mooie tegeltjes die ik gekocht heb, vind ik het contact heel vriendelijk en persoonlijk. Zo is online winkelen toch nog een fijne ervaring, bijna alsof je in een echte winkel bent.
Dank je Carolien, voor het meedenken, de snelle verzending, het kaartje erbij met een groet, heel leuk!

27 januari 2026

Prachtig matraskussen gekocht

Prachtig matraskussen gekocht. Supersnelle verzending. Heel mooi product!
Je kunt veilig met Klarna betalen. Betrouwbare website.
Blij mee! Dankjewel Mayala.

23 januari 2026

Snel en attent

Voor dat ik het wist had ik mijn prachtige kerstster in huis. Goed verpakt en met een handgeschreven kaartje van de eigenares erbij. Zo attent! Dus ik heb een geweldig mooie, met de hand gemaakte kerstster en Mayala krijgt van mij 5 sterren!

1 december 2025

Perfect

Alles perfect geregeld zoals is afgesproken en de eigenaar heeft binding met de klanten

8 november 2025

Antwoord van Mayala Home

Veel dank voor de prachtreview! Fijn dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer! Warme groet, Carolien

Super mooi dienblad van mijn meest…

Super mooi dienblad van mijn meest favoriete merk van Madam Stoltz. Super lieve eigenaresse en snel geleverd, top, ik ben er heel erg blij mee !

20 oktober 2025

Antwoord van Mayala Home

Veel dank voor je mooie review en geniet van Madam Stoltz! Lieve groet, Carolien

Top product uitstekende service

Heb 3 knoflookmanden gekocht. Heel mooi ! De reactietijd was snel, goede levering. Zeker doen!

4 oktober 2025

Antwoord van Mayala Home

Veel dank nog voor deze mooie review! Fijn te horen dat je blij bent met de manden. Veel plezier ermee! Warme groet, Carolien

Top!

Super service! en hele mooie spullen!

7 oktober 2025

Antwoord van Mayala Home

Heel erg bedankt nog voor de prachtige review! Erg blij mee. :) Veel plezier met je aankoop! Warme groet, Carolien

Er was iets vergeten bij de bestelling..dit is alsnog de volgende de dag opgestuurd met een leuke attentie.

9 september 2025

Antwoord van Mayala Home

Veel dank nog voor de mooie review! Ondanks dat er iets vergeten was. Heel aardig! Fijne dag en graag tot een volgende keer. Warme groet, Carolien