Altijd vaste klant geweest van de press on lashes. Altijd tevreden over geweest totdat ik van de week weer nieuwe wimpers binnen kreeg. Deze opgedaan maar blijken heel anders te zijn dan dat ze normaa... Toon meer
MAYSON Cosmetics
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Ik was sceptisch door de wisselende reviews, maar ben tegen mijn verwachting razend enthousiast! Even puzzelen met het juist erop zetten, na een paar keer doen kost het inderdaad maar een minuten tij... Toon meer
Na jaren wimperextensions waarbij mijn wimpers echt beschadigd zijn. Nu over op deze zelfklevende wimpers wat een geweldig product ze blijven echt heel goed zitten. En zijn heel gemakkelijk aan te bre... Toon meer
Ik was in eerste instantie erg sceptisch over de press-on lashes. Maar hé.... als ik het kan, kan iedereen het (ben nogal onhandig met dit soort dingen). Dit is echt een fluitje van een cent. En ov... Toon meer
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
Nederland
- info@mayson.nl
- mayson.nl
Schending van onze richtlijnen
Niet zoals omschreven!
De wimpers zijn mooi, maar bij mij zaten zo vast in het doosje dat ze amper loskwamen. Daarna lijkt de lijm half op en plakken ze niet meer goed. Ook zitten ze niet langer dan een nacht slapen of douchen. Contact gehad omdat het niet juist lijkt maar helaas niet goed geholpen.
Helaas niet wat er wordt beloofd…
Helaas niet zoals verwacht en zoals overal wordt aangegeven…
Een aantal weken geleden mijn eerste set besteld. Ik vind de wimpers persoonlijk er mooi uit zien, maar het was best lastig om ze erop te krijgen, maar bij de 2e keer ging het al beter.
Er staat overal dat ze 5 a 7 dagen blijven zitten, maar dit was bij mij helaas niet het geval. Ik heb ze op de woensdag opgeplakt en de zaterdagochtend waren de buitenste wimpers naar binnen gevouwen en zaten die al deels los. Ik heb het nog een kans gegeven, want ik dacht misschien moet ik toch wat handiger worden in het plakken.
Ik heb de wimpers nu inmiddels 4 keer opgehad, en ze blijven gewoon niet goed plakken. Er wordt als tip gegeven om ze elke dag aan te drukken met de tweezer, ook dit dus elke dag gedaan, maar het blijft helaas hetzelfde..
En helaas ben ik er allergisch voor (dit kan natuurlijk gebeuren en is niet de schuld van het merk) na het verwijderen van de wimpers met micellair water op oliebasis, zijn mijn oogleden opgezwollen en erg rood.
Er wordt ook geadverteerd dat je ze na verwijdering met micellair water nog kunt hergebruiken, maar ook dit lukt niet. De lijm laag is niet herbruikbaar.
Het retourneren ging overigens wel prima, wat wel fijn was!
Helaas voldoet het niet aan de verwachten wat je beloofd wordt, dus ik bestel hier niet weer…
Slechte klantenservice
Ik heb wimpers gekocht en de lijm was helemaal uitgedroogd. De klantenservice zegt binnen 1 werkdag terug te reageren, maar ik heb na vier mailtjes over een periode van 2,5 week na 3 weken een reactie gekregen in het Duits. Uiteindelijk heb ik de wimpers opnieuw gratis toegestuurd gekregen. Al met al zijn de wimpers nu okay, maar als er wat mis is laat de klantenservice zeker steekjes vallen.
Wat heb ik een mega fout gemaakt
Wat heb ik een mega fout gemaakt! Je kan al snel zien dat dit niet pluis zit als je de reacties bekijkt onder de instagram post. Ik ben niet tevreden met de wimpers want deze blijven nog geen 24 uur op je wimpers plakken. Contact opnemen voor de 100 dagen geld terug garantie bestaat gewoon niet, je krijgt geen antwoord! Deze mensen zijn echt oplichters!!!
Daarnaast bestaat er ook geen google account dus dat zegt ook al genoeg!
Ik heb een retour aangemaakt en
Ik heb een retour aangemaakt en — zoals meerdere malen door mij gecommuniceerd — beide artikelen gezamenlijk in één doos teruggestuurd vanwege de hoge verzendkosten. Het tweede artikel (14 mm zelfklevende wimpers) zat dus aantoonbaar in dezelfde retourzending, omdat ook dit product niet geschikt voor mij was.
Tot op heden heb ik echter alleen een terugbetaling ontvangen voor het artikel waarvoor een retourlabel is verstrekt. Het andere artikel wordt ten onrechte niet vergoed, terwijl dit wel degelijk door mij is geretourneerd.
Ik verzoek u dit per omgaande te corrigeren en het openstaande bedrag alsnog terug te betalen.
Bij uitblijven van een oplossing zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
Graag ontvang ik binnen 5 werkdagen uw reactie.
Mvg Ireen
Retour ontvangen bij Mayson maar geen geld terug
Volgens Track&Trace is mijn retour op 20 januari al aangekomen. Nooit geld terug ontvangen en nooit reacties op e-mails. Ik heb het bedrijf formeel in gebreke gesteld. Bij geen oplossing start ik verdere juridische stappen.
Wees voorzichtig met jullie bestellingen bij deze webshop, zeker als je wil retourneren.
Inmiddels een incassobureau / advocatenkantoor erop losgelaten, en de aanmaning is de deur al uit. Inmiddels dankzij het incassobureau en een aanmaning, mijn geld terug ontvangen van het incassobureau. Ik wil het een ieder hier aanraden, gooi er een incassobureau tegenaan.
Hele slechte service
Hele slechte service. 2 keer gemaild Maar GEEN reactie. Ten eerste, gaan de doosjes moeilijk open, daardoor zat de helft van de wimpers al aan het doosje vast gelijmd en deze kon ik dus niet meer gebruiken. Ten tweede zit er echt een mega dikke lijm rand op de wimpers, die zie je ook gewoon zitten als je de wimpers op hebt. Ten derde, door de dikke lijm rand blijven je onder wimpers plakken. Ik doe al 2 jaar cluster lashes met bond, ik weet hoe ik moet werken maar dit is echt een ramp!
Gemaild ivm 100 dagen niet tevreden retour procedure. Je krijgt gewoon geen reactie.. bespaar je geld en bestel hier niet!!
Echt bestel hier niet
Echt bestel hier niet, als je komt voor je 100 dagen garantie of je mailt ze over een product wat je wel hoorde te krijgen en niet hebt ontvangen laten ze NIKS meer van hun eigen weten! Je kan mailen wat je wilt je krijgt 1 mail om je lekker te maken dat je je producten opnieuw ontvangt en daarna laten ze gewoon niks meer van hun eigen weten!!
Ze zagen niet goed uit leken erg nep
Ze zagen niet goed uit leken erg nep, voor ongeveer 20 euro dan krijg je maar drie banen en er zat veel spatie tussen echt jammer en je betaalt meer geld en zien er niet goed uit. Ik heb bij Mayson besteld gemixt van 10 tot 14 . Echt jammer
Ik heb bij shein besteld en die zien er zo veel mooier uit en goedkoper en ze zien er natuurlijker uit ik heb betaal daar 3 euro voor gemixte en krijg ik 16 banen van 9 tot 16 .
Die van mayson wimper clusters was helaas voor mij niet de moeite waard ik heb ze moeten weg gooien ze plakte aan me vingers en hand maar niet goed op me oog . Nu gebruik die van shein en scheelt me geld en ze zien er zo veel beter uit.
Wimpers blijven niet en slechte service!
Wimpers blijven niet, zijn niet herbruikbaar en reageren echt zelden.
Na 2 dagen de wimpers op te hebben gehad, hingen ze na het slapen er helemaal af en los. Ook melden ze dat ze herbruikbaar zijn maar dat is zeker niet het geval. Op deze manier is het een duur grap, zelfs duurder dan wimperextensions. Ze reageren ook zelden op mijn mails.
Dat het pakje gewoon niet aankomt??!
Dat het pakje gewoon niet aankomt??!! Heel vervelend en dan zijn ze ook nog eens slecht te bereiken.
En krijg je geen reactie.
Gelukkig met klarna besteld dan heb ik in iedergeval nog zekerheid dat dit word opgelost.
En dat ik niet.
Wat een fijne service bij dit bedrijf
Wat een fijne service bij dit bedrijf! Ik bestel altijd mijn wimpers hier! Laatst had ik een paar wimpers die een raar plak randje hadden kan gebeuren ik heb een mail gestuurd en werd gelijk allemaal opgelost! Super te vreden klant hier!!
Mooie wimpers
Mooie wimpers, presson wimpers snel en gemakkelijk aan te brengen. Snelle levering en goede verpakking. Kortom betrouwbaar.
Helaas de wimpers met magneet ziet er…
Helaas de wimpers met magneet ziet er nep en lelijk uit. Je ziet de magneetjes gewoon zitten. Erg jammer. Had er 4 gekocht en kunnen de prullenbak in.
Na het openen van het doosje bleek de…
Na het openen van het doosje bleek de helft van de wimpers aan het plastic van het doosje vastgeplakt te zitten .
Dit is helaas een hele slechte ervaring.
2 x een mail gestuurd met een klacht…
2 x een mail gestuurd met een klacht maar helaas geen reactie , geprobeerd via insta ook geen reactie.
Erg jammer dat als er een klacht is jullie niet thuis geven!!
Al meerdere keren besteld bij Mayson.nl…
Al meerdere keren besteld bij Mayson.nl en elke keer tevreden. Ik heb verschillende press-on lashes getest: vroeger de Dramatic (die waren top), maar voor mijn kleine oogjes zijn de Cosy’s echt ideaal. Ze zijn makkelijk aan te brengen, blijven perfect zitten en voelen superlicht aan. Echt een aanrader!
Ik heb al meerdere keren besteld en ben…
Ik heb al meerdere keren besteld en ben echt te vreden. Echter heb ik nu weer besteld maar de wimpers plakken niet. Contact gezocht maar tot op heden geen reactie.
Sinds de nieuw wimpers zijn aangepast…
Sinds de nieuw wimpers zijn aangepast 2x de verkeerde bestelling gehad. Ongeveer naar 100x mailen en 2 en halve week later een reactie dat de wimpers veranderd zijn. Van de 4 doosjes verschillende doosjes. Weer gemaild geen reactie !! Service is erg slecht ! Zit hier voor 80 euro aan verkeerde wimpers en ook nog eens de nieuwe samenstelling ziet er jammer genoeg niet mooi uit blijft slecht zitten en vallen gaten tussendoor. Helaas voor mij geen producten meer van jullie,
Oja kon verkeerde item retour sturen op eigen kosten beetje Krom ofniet ?
Ik had een verkeerd product besteld
Ik had een verkeerd product besteld, maar kon dit niet direct verwijderen,wel snel met versturen naar mij,heb het product ontvangen ,en direct terug gestuurd met een verzendingskosten van 6,95.Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.