Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ærgrer mig virkelig! Har betalt mange penge for et antivirusprogram, der næsten gør det værre. Kan num kun bruge den halve skærm. Den anden halvdel popper op med advarsler om alt muligt. Kontakt m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total Aggressive reminders to renew your prescription to Macafee ,Every day your getting bombarded with texts to update your so called standing payments .Well , I don't have a subscription with this r... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

McAfree kontakter mig daglig for at informere mig om, at min PC er, eller vil blive inficeret med alverdens virustrusler, hvis jeg ikke fornyer mit abonnement. Dog har jeg ALDRIG tegnet abonnement h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg hade et mcafee program på grund af den laptop jeg hade købt men det vare ikke længe før jeg fik Totalav da det virker meget beder, mit program hos mcafee skulle fornyes den 19 maj det har de så v... Toon meer

1,6

2 sterren
1 ster

KØB ELLER ABONNEMER ALDRIG PÅ McAfee

KØB ELLER ABONNEMER ALDRIG PÅ McAfee
Man kan desværre ikke tildele 0 stjerner - men hvis jeg kunne vil de få NUL stjerner - det er rent spam - og da de bruger forskellige mailadresser, er det ikke muligt at stoppe deres strøm af mails - JEG VIL ALDRIG - GENTAGER ALDRIG - bruge eller anbefale deres virksomhed, Jeg har over 50 gange frameldt mig men de fortsætter bare - det er en dybt useriøst markedsføring som burde være ulovlig!!!!!!

20 juli 2023

Jeg har ikke haft abonnement de seneste…3 år

Jeg har ikke haft abonnement de seneste 3 år. Men hvert år omkring tiden for "fornyelse", får jeg dagligt 15-20 mails om, at mit online liv er i livsfare!
Jeg er nu begyndt at videfesende alle disse mails til spam mcafee.com.
Kan jeg mon politianmelde firmaet?

24 mei 2023

BLIVER SYNDERBOMBET DAGLIG

Dog har jeg ALDRIG tegnet abonnement hos dem, Da jeg anvender et anerkendt antivirusprogram, hvorfor jeg selvfælgelig ikke reagerer . Jeg aner ikke hvordan de har fundet frem til mig.
Indsendt af John Handberg Larsen

28 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mcafee sender mig dagligt spam mail i…

Mcafee sender mig dagligt spam mail i min indbox. Selvom jeg blokere deres mail kan jeg ikke slippe. Det giver stof til eftertanke når det der skulle give sikkerhed selv skabe usikkerhed. 😡

Jeg vil ikke have noget med Mcaffe at gøre, hvad gør jeg?

Mcafee sends me spam mail in my inbox daily. Even if I block their mail I can't escape. It gives food for thought when what should provide security itself creates uncertainty. 😡

I don't want anything to do with Mcaffe, what do I do?

19 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It is zero for McAfee software and support

I wish there were zero. DO NOT BUY it is a hassle and their technical support does not exist. I stayed from 11:48 yesterday until 1:41 this morning (e connections all disconnected!!!!! 1 hour and 53 minutes and I took photo of it all and nothing). Nothing was done my laptop is still without security.

The person I talked to was Lisini Shoukkath the 3 times. Rude to the extreme and told me to download a software called Applet that actually does not exist in the google store. They have several other with similar names but not this one. This man wasted my life to the maximum

I can send photos as I took several since the first conversation to the last. Please note The first message was on the 17th but the last chat was on the 18th!!!!

McAfee does not provide any number for calling also!!!!! Useless useless useless. Avoid McAfee.

17 april 2023

Hold jer væk.

Hold jer væk.
Det er formentlig en ok beskyttelse, men hold da op, hvor er de også gode til at trække penge og lade være med at vise dig, hvor du afmelder igen. Du kan også glemme alt om, at komme i kontakt med dem, hvis du vil have dine penge tilbage.

11 november 2022

Særdeles tvivlsom businesspraksis hos McAfee

Har år tilbage tegnet abonnement på et såkaldt McAfee Total Protection antivirusprogram. Efter anskaffelse af anden PC med præinstalleret virusprogram har jeg længe prøvet at opsige abonnementet – uden held.
Man kan åbenbart kun komme i forbindelse med foretagendet ved at henvende sig til firmaets hjemadresse - McAfee, LLC, 6220 America Center Drive, San Jose, CA 95002, USA. Jeg har endnu ikke haft tålmodighed eller tid til at vente i en endeløs telefonkø.
Selvom min konto ikke står til automatisk fornyelse og mine kreditkort-oplysninger ikke er opdaterede, er det alligevel lykkedes for McAfee at trække deres uhyrlige abonnementsbetaling.
Kan det virkeligt passe, at jeg kun kan standse udbytningen ved at spærre mit kreditkort?

16 december 2022

"Vigtig virumlarm" = irriterende spam

Fremstår som et svindelforetagende. Har sendt "vigtig virusalarm" de sidste dage på min pc med advarsler om 5 vira på min pc, hvor min Avast melder at alt er OK. Mcafee sender formentligt den gang spam for at trætte mig til at betale - men et får de intet ud af.

11 december 2022

Plat- og svindel firma

Jeg har - som rigtig mange andre, kan jeg se - fået et abonnement på McAfee. Nu kan jeg ikke komme i forbindelse med dem. De er - så vidt jeg kan se - et firma, der trækker for ting, man ikke har fået.
Jeg bliver tæppebombet med, at min Mac er inficeret med trojan horse mm.
Nogen, der ved, hvem man kan anmelde det til?
Der står et nr, man kan ringe til, der åbner fredag kl 10.30. Det er så for 1 time siden, og nummeret er konstant optaget. Jeg kan ikke finde en mailadresse.

6 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.