LifePoints Reviews 74

1,4

1. Marktonderzoeker
  2. Mediabedrijf

Info over LifePoints

Making money online starts NOW! Get rewarded for providing your thoughts on products and services you use on an everyday basis. It only takes a few minutes and it’s online so you can do it just about anywhere!

Sign-up is completely FREE!

SURVEYS

Complete surveys and get paid for sharing your feedback on products and brands we all know and love.

We will send you an email invitation when surveys that pay are available. Click on the link within your email to start a survey.

Log-in to your member account to view your available surveys.

Take care to provide thoughtful answers and make sure you complete the entire survey.

REWARDS

Raise your voice. Raise your rewards.

After each survey you will be rewarded with the advertised monetary amount. Your money is to be accumulated and can be redeemed for a variety of rewards e.g. airtime, gift cards, PayPal etc.

1,4

Zeer slecht

negeren privacy regels

Beloven altijd te antwoorden ,
en vertellen op deze site dat ze het doen ,
maar zij NEGEREN de klanten en ANTWOORDEN NIET !
Reeds drie OPENSTAANDE requests .

PERSOONLIJKE DATA WORDT DOORGEGEVEN AAN ENQUETE BEDRIJVEN

2 januari 2026
Logo LifePoints

Antwoord van LifePoints

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen te delen. Het spijt ons oprecht om te horen hoe frustrerend deze situatie voor u is geweest. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer u op een reactie wacht.

We willen u geruststellen dat uw verzoeken inmiddels zijn bekeken en dat wij u al een inhoudelijke reactie hebben gestuurd. U ontvangt (of heeft inmiddels ontvangen) een e-mail vanaf hetzelfde e-mailadres dat onze privacy- en gegevensbeschermingszaken afhandelt. Wij vragen u vriendelijk om deze e-mail even af te wachten en ook uw spam- of ongewenste e-mailmap te controleren.

Wij nemen de bescherming van persoonlijke gegevens en de communicatie met onze leden zeer serieus en waarderen uw geduld terwijl wij deze verzoeken zorgvuldig en volgens de geldende regelgeving afhandelen. Mocht u onze e-mail niet terugvinden, dan kunt u gerust reageren op de bestaande correspondentie, zodat wij u verder kunnen helpen.

Dank u wel dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Let op je wordt hier opgelicht!!

Let op je wordt hier opgelicht!!! Zoals in meerdere recensies te lezen is, word je account op een gegeven moment opgeschort. Je krijgt dan een standaard mail en zij hebben jouw punten, dus jouw verdiende geld. Ga hier niet aan beginnen, er zijn echt betere betrouwbare websites en apps. Deze ervaring wordt dus met veel mensen gedeeld, zij komen vast en zeker weer met een standaard onzin feedback op mijn review. Geloof dit niet mensen! U bent gewaarschuwd.

5 augustus 2025
Logo LifePoints

Antwoord van LifePoints

We kunnen u verzekeren dat LifePoints Panel geen oplichterij is en we hopen dat de duizenden mensen die hun positieve ervaringen met ons delen hiervan een getuigenis zullen zijn. Als uw account werd geïnactiveerd, was dit te wijten aan een schending van onze Algemene voorwaarden.

Toon reviews in alle talen. (74 reviews)