3,3

Gemiddeld

Gisteren een workshop low and slow voor…

Gisteren een workshop low and slow voor gevorderden gedaan met 6 personen (totaal 14)
W
Het was leerzaam, lekker gegeten, gedronken en met mooie producten gewerkt.
Het was ook zeker gezellig.

Als je klaagt over veel gezopen en weinig geleerd tja dat doe dan ook zelf. Je kunt ook minder zuipen en beter opletten. Je kunt het de persoon die workshop geeft niet kwalijk nemen dat deze de zelfde mensen producten laat bereiden die wel serieus zijn en wat willen leren ipv alleen maar zuipen.

Maar goed, Wij hebben het naar ons zin gehad.

26 juli 2025

Het was veel te druk, geen waar voor je geld.

Het was veel te druk. Bovendien werd de andere helft van het terrasje door een bedrijfsuitje in beslag genomen. Voor onze beginnerscursus waren er 20 mensen en 8 snijplanken. Maar die werden niet gebruikt. Eén persoon kreeg telkens een opdracht. Vis voorzien van kruiden, hamburger voorzien van kruiden. Vis op de BBQ leggen en weer een ander mocht de hamburgers op de BBQ leggen. Dat was niet echt waar we voor kwamen. Ik heb werkelijk niets geleerd.
Verder stonden we in volle zon met de BBQ, er waren geen parasols voor een beetje schaduw.
Voor 95 euro was dit echt ver beneden de maat.

13 juni 2025

Wat een teleurstelling

Mijn man had een cadeaubon als verjaardagscadeau van buren/vrienden gekregen voor de cursus om te leren met zijn “BBQ ei” te omgaan. Van de 3,5 uur durende workshop leerde hij meer dan een uur cocktails maken. (???) Hij leerde ook vlees snijden, heeft lekker gezopen en gegeten maar weet nog steeds niets over wat allemaal kan met de slow cooker. Jammer en zonde van het geld. Zeker geen aanrader als je gaat om als nietswetende meer te weten te komen.
Ik had overigens ook deze review op zijn eigen website gezet. Deze is niet geplaatst! En als je op de website kijkt zie je ook dat er alleen maar 5-sterren reviews staan. Trap er niet in zou ik zeggen!

13 september 2024

Is dit jouw bedrijf?