Korzystam ze strony od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest czytelne i łatwe do znalezienia. Nawet osoba początkująca bez problemu skomponuje zbilansowany posiłek dla swojego zwierz... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aplikacja jest prosta i bardzo intuicyjny. Wszystko podane na tacy. Wystarczy pójść na zakupy i kupić co trzeba. Można wybrać rodzaje mięs, dodatki warzywne i owocowe oraz ilość dni. Suplementy jakie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zaprzyjaźniłam się z kalkulatorem od razu, bo jest bardzo intuicyjny. Daje sporo możliwości, co jest fajne - nie zawsze to co sobie akurat wymyślę znajduje się w sklepie. Mam możliwość zamiany jedne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mało czytelna strona. Brak możliwości obliczenia diety ma jeden konkretny rodzaj mięsa, także brak możliwości całkowitego wykluczenia podrobów , a przecież wiadomo że każdy kiedyś zaczynał a wszystki... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Perfectly safe automated science-grade raw diet calculator. We provide complete calculations for nutritionally balanced BARF diets (also with Whole Prey components) based on your choice of meat & supplementation products. We update our norms and component database regulary. We also offer specialised calculator for dietitians.
Augustiańska 19/18, 31-064, Kraków, Polen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Urzekł mnie lavash i wystrój restauracji klimat i atmosfera na pewno nie raz zawitam do meat point

Antwoord van meatpoint.io
Nie da się kupić subskrypcji, strona nie działa poprawnie.
Edit;
Dziekuję Panu Piotrowi za dokładną diagnostykę problemu kontakt mailowy i porady. Dzięki tej pomocy udało mi się skorzystać ze strony i wczytać dane mojego kocurka do bazy aby kalkulować spersolizowane posiłki dla niego i wdrożyć zalecenia dietetyka.
Pomoc oceniam na 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Antwoord van meatpoint.io
Świetne jest to , że stojąc w kolejce po mięso mogę na podstawie mięs które są dostępne układać przepis. Wcześniej zdarzało się tak, że ukladałam przepis w domu a na zakupach okazywało się iż nie ma potrzebnych mięs. I był dramat.

Antwoord van meatpoint.io
Nieoceniona pomoc przy barfowaniu, zdecydowanie polecam!

Antwoord van meatpoint.io
z meatpoint.io mamy do czynienia od ponad roku, odkąd przygarnęliśmy kolejne koty w naszym domu. To w sumie skłoniło nas do założenia fundacji, bo zauważyliśmy jaki jest problem z kotami na polskiej wsi. Odtąd ratujemy koty, ale chcemy działać najlepiej jak się da. Czyli nie tylko karmienie bezdomniaków i wspomaganie karmicieli, odławianie do kastracji, szukanie domów, bo to nie rozwiązuje całkowicie problemu kociej bezdomności. My chcemy i staramy się działać w każdej płaszczyźnie, więc też edukujemy opiekunów i zachęcamy do najlepszych metod żywienia kotów, czyli wysokomięsne puszki i dieta barf. Dzięki meatpoint.io możemy przygotowywać jadłospisy kotom, które przekazujemy do nowych domów i tym samym zachęcać do kontynuowania takiego modelu żywienia kotów w nowych domach. O samym Kalkulatorze mogę powiedzieć, że jest prosty i wygodny w użytku. Wybór suplementów jest łatwy i czytelny, w bazie jest duży wybór mięs, a w razie braku jakiegoś produktu w bazie, można w łatwy sposób zaproponować dodanie i bardzo szybko pojawia się on w kalkulatorze :)

Antwoord van meatpoint.io
Dopiero zaczynam. Wołowina mono. Każda mieszanka inna bo zmieniam mięsa i podroby. Ja sie nie boję bo program bilansuje mieszankę i zatwierdza lub nie moje pomysły. Kot zachwycony. Zaakceptował wszystkie suple w miesiąc. Support programu natychmiast reaguje na info o nowych suplach. Narazie bez uwag do programu. Aplikacja warta swojej ceny. Bez meatpoint kot nadal był by na puszkach bo bym sie bała zacząć.

Antwoord van meatpoint.io
Świetny kalkulator, w prosty sposób pozwala ulozyc zbilansowany przepis dla pupila :) brakuje tylko aplikacji na telefon i będzie mega :)

Antwoord van meatpoint.io
Świetne i wygodne narzędzie, dzięki niemu mogę komponować przepis na bieżąco w sklepie.

Antwoord van meatpoint.io
Bez aplikacji chyba bym oszalała 😊😊🧡.
Korzystam już od ponad roku, i nie zawiodłam się. Szybko i sprawnie komponuje przepisy w trakcie zakupów. Prosta, intuicyjna. Szkoda tylko że nie ma aplikacji a logować można się tylko przez stronę internetową.

Antwoord van meatpoint.io
Doceniam pomysł jednak aplikacja nie jest intuicyjna w używaniu np. dodawanie suplementów pokazuje od razu listę wszystkich, które są zaznaczone z góry -przydałby się więc przycisk Usuń, klikanie na "dodaj kolejne" zwierzę pokazuje komunikat "Nie masz więcej zwierząt w tej samej kategorii zapotrzebowania energetycznego", a samo przeliczenie aktualnie mi nie działa, wyskakuje komunikat "Koszyk nie został wybrany". Przydałby wam się tester ;-).

Antwoord van meatpoint.io
Aplikacja prosta jak budowa cepa, posiada zabezpieczenia przed złymi pomysłami usera. Twórca błyskawicznie reaguje na feedback dotyczący możliwych drobnych usprawnień, jest w stałym kontakcie z użytkownikami. Wiem za co płacę, a cena jest śmieszna. 13/10

Antwoord van meatpoint.io
Kalkulator jest cudownym narzędziem. Prosty i intuicyjny w obsłudze. Wszystko wylicza sam, ilość mięsa, podrobów i suplementów. Dostajemy gotowy i najlepiej zbilansowany posiłek. I naprawdę widać, że twórcom bardzo zależy na zdrowiu naszych pupili. Dziękuję za Waszą pracę :)

Antwoord van meatpoint.io
Niesamowicie pomocna apka, jeżeli jest się zielonym w kwestii barfa. Moje 4 fkoty zajadają od początku roku i czują się znakomicie. I futerko ładniejsze!

Antwoord van meatpoint.io
Niestety program się rozjeżdża podczas korzystania na telefonie. Nie można pominąć suplementów (obecnie szukamy na jakie mięso pies jest uczulony). Jest bardzo nieintuicyjny. Po pierwszych dwóch dniach próby ustawienia diety poddałam się. Także nie skorzystałam z niego zupełnie.

Antwoord van meatpoint.io
Uwielbiam to, że nie muszę godzinami ślęczeć nad kalkulatorem i regulować parametrów, a kiedy czegoś nie ma w sklepie jeździć i szukać do skutku tylko kilkoma kliknięciami mam przepis i zawsze na miejscu w sklepie mogę wymienić składnik ;)

Antwoord van meatpoint.io
Uwielbiam meatpoint za łatwe, ale jednocześnie rzetelne narzędzie bilansowania diety BARF, przy 3 psach znacznie ułatwia mi układanie diety. Bardzo przydatne jeśli posiada się szczeniaka, którego waga i zapotrzebowanie szybko się zmienia wraz z jego wzrostem. Dietę można łatwo modyfikować, dzięki czemu wiem, że przy wprowadzeniu zmian dostarcza moim psom niezbędnych składników. Wyliczanie supli nigdy nie było tak proste jak z Meatpointem!

Antwoord van meatpoint.io
Bardzo pomocna i empatyczna administracja grupy, osoby z niej nie oceniają ale odpowiadają i o to właśnie chodzi, żeby sobie pomagać:)
Kalkulator meatpoint.io do komponowania BARF/BACF to mistrzostwo świata. Jestbidealny dla psob, ktore zaczynaja. Widać, że grupa się rozwija i zależy jej na promowaniu zdrowego odżywiania zwierząt oraz zwiększania świadomości opiekunow. Tak trzymajcie moi drodzy z meatpoint.io ! ❤️

Antwoord van meatpoint.io
Do momentu aktualizacji - świetna aplikacja. Po wprowadzeniu podziału na mięsa PL, US itd. źle się z niej korzysta. Nie robię przepisów w sklepie, więc taki podział wprowadza niepotrzebne komplikacje. Powinna być możliwość zawężenia mięs do kraju.

Antwoord van meatpoint.io
Lees meer over geverifieerde reviews.