1 ster is al te veel. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn te bestellen! Het bedrijf staat op adres, Huissen Gelderland dan denk je fijn kan het retourneren. 2 paar sandalen voor mijn demente schoon... Toon meer
Heel slecht kwaliteit ! Artikelen zijn niet waard hun prijzen ! Een SCAM ! Artikelen komen vanaf China. Het neemt 20 dagen te komen. Terugzending kosten zijn op kost van klanten (niet transpare... Toon meer
Mensen keken ook naar
Koop NIET bij Meavie
Koop NIET bij Meavie. Geen ster waard. Wat ging er mis, vraagt Trustpilot. ALLES. Wat een verschrikkelijke gang van zaken. Allereerst komt wat je bestelt uit China terwijl de website een adres in Gelderland heeft. Eindeloos lang wachten met onduidelijke, verwarrende communicatie. Vervolgens krijg ik een trui die absoluut niet lijkt op de trui die ik heb besteld. En hij is beschadigd. Ruilen kan niet, terugsturen op eigen kosten, die hoog zullen zijn, wel. Uiteindelijk maar gekozen voor 10% korting/terugbetaling. Moest ik wel eerst foto's sturen. De terugbetaling liet ook erg lang op zich wachten, nog achteraan moeten gaan. De dames van de klantenservice schrijven over zo goed mogelijk service willen bieden. Dit is werkelijk schandalig slecht. Koop niet bij Meavie!!
1 ster is al te veel.
1 ster is al te veel.
Hoe heb ik zo stom kunnen zijn te bestellen!
2 paar sandalen voor mijn demente schoonmoeder.
Te klein enz.
Blijkt dat het (natuurlijk) weer uit China kwam, moesten al zó lang wachten!!!!
Nu 40% terug betaling ipv 100%. BELACHELIJK, gewoon oplichting weer.
Bij Shein zag ik nu dezelfde, 15 euro ipv 42,95 en dan heb je ze de week erna en krijg je keurig een retourlabel en geld terug..nu reageert "MEAVIE" niet meer, en telefoon blijft in gesprek...deugt niet!!!!!!
Slechte klantenservice en onmogelijke retourvoorwaarden
Ik heb een product besteld en wilde het retourneren, maar kreeg slechts 20% terugbetaling aangeboden of moest het op eigen kosten naar China sturen. De retourvoorwaarden maken het praktisch onmogelijk om je geld terug te krijgen. Klantenservice biedt geen fatsoenlijke oplossing en verschuilt zich achter onredelijke regels. Slechte ervaring, koop hier niet als je waarde hecht aan een betrouwbaar retourbeleid!
Verkeerde trui en geld kwijt…
Ik bestelde een trui en kreeg een andere. Ruilen doen ze niet terwijl het hun fout is. Ik mag het naar China terugsturen en dan krijg ik de helft vergoed. Wat een dikke nep. Natuurlijk stond dit niet duidelijk op de bestelsite. Bestel hier niet!
onbetrouwbaar bedrjf
Ik heb eerst besteld en niet naar de reviews gekeken.
Ik ben dus ook slachtoffer geworden van de slechte service. Dat zij nog steeds instaat zijn om meer slachtoffers te maken. Lange wachttijd en en veel onduidelijkheden.
Wat is dit slecht. Dan de afhandeling bij retouren. Of je stuurt het naar China en de kosten zijn voor jou of je gaat akkoord dat je het terugstuurt naar hun. Dan krijg je een paar procent terug van je aan koopbedrag.
Zij reageren niet op emails en hun telefoonnummer klopt niet. Zeer geslepen ratten zijn het.
NOOIT AAN BEGINNEN.
Niet gekregen wat ik had besteld
Niet gekregen wat ik had besteld, totaal iets anders. Komt uit China.
Je kan het terug sturen naar China op eigen kosten. Echt, trap er niet in!
Niets bestellen dit zijn oplichters
Niets bestellen dit zijn oplichters
Spullen zijn nep. Bedrijf reageerd met standaard mails.
Echt niets kopen
Hier niet kopen
Winddichte winter trui gekocht, nu blijkt dat het gewoon een dun fleece truitje is. Absoluut geen winddichte trui en zeker geen wintertrui. Bovendien heeft het weken geduurd voordat ik de bestelling heb ontvangen.
Ik voel me echt belazerd!!
Niet kopen!!!!
Niet kopen! Het zal eerst langere verzendkosten zijn, dan krijg je een heel ander product. Het zal geld kosten om terug te sturen en je krijgt geen geld. Dit bedrijf is een grote oplichting.
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf.
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf.
Ik had bruine wandellaarzen van Milena gekocht. Behoorlijk geprijsd ( over de 70 euro) en ze moesten stevig en mooi zijn( leek ook zo op de foto)
Ik heb er ruim 5 week op moeten wachten en ze zijn erg goedkoop in de uitvoering en passen ook totaal niet!
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via de mail proberen ze me nog met korting te lijmen voor het ongemak.
Nu hoop ik dat ik zsm mijn geld terug krijg.
Heb 20 januari 2 jurkjes besteld en…
Heb 20 januari 2 jurkjes besteld en betaald…ben 3weken geleden naar het adres in Huissen geweest, aangebeld, een jongen van ongeveer 10 jaar deed openen ik vroeg naar zijn moeder…die woont in Oosterbeek, waar?, dat weet ik niet, tuurlijk weet je dat…en je vader, dat weet ik niet, waar die is…
Hoe dan?
Ik stuur steeds een mail en krijg dan automatisch mail terug: UW BESTELLING KOMT SNEL…
Naar de politie geweest en die heeft al meerdere klachten van deze mevrouw, ik moet klachten verzamelen, dan kunnen ze misschien wat doen…ik wil alleen maar waarschuwen, bestel niet, want geen vertrouwd adres….
Ik vind het diep en diep triest, dat zoiets steeds weer gebeurt….
Maar ik laat het er niet bij zitten, ga weer naar Huissen en politie weet nu ook het adres….
Verdient geen enkele ster
Verdient geen enkele ster. Ik heb direct na mijn bestelling gemaild om de aankoop terug te draaien. Dagen later bericht dat ik moest begrijpen dat zij het verzenden al in werking hebben gezet dat kost ook geld dus ik moest levering afwachten om volgens de jas te kunnen terugsturen als het me niet beviel. 5 weken later krijg ik de jas... Ik vraag retour gegevens aan ..krijg ik mail waarin ik akkoord moet gaan met 20% restitutie van het aankoopbedrag.😡 Of terugsturen naar china waar kosten aan verbonden zitten natuurlijk. Wat een oplichters!! Product is tevens ook waardeloos. Hoge retourneerkosten
De retourneerkosten lijken het grootste probleem te vormen. Zo betaal je bij PostNL minimaal €29,30 om je pakket met Track & Trace te versturen naar China en ten minste €11 zonder Track & Trace. Bij DHL betaal je minimaal €24 om post naar China te versturen. Let op!! Grandient.com hoort ook bij meavie, hebben hetzelfde adres in Nederland wat in een woonwijk ligt. Mast 9 in Huissen.
100% oplichters
100% oplichters, niet kopen daar aub. Je krijgt totaal wat anders na 2 maanden.
SCAM
Scam. Komt uit China en is hele dunne stof dat na een keer dragen kapot gaat. zeker niet bij kopen.
Slechte kwaliteit
Ik heb zeer lang moeten wachten op mijn hemd. Het is totaal niet zoals op de site. En zou het graag Terugsturen. Terugsturen is op eigen kosten. Zeer teleurgesteld. Ik moet nog te weten komen hoe en naar waar het moet gestuurd worden. Want zomaar terugzenden mag niet.
SCAM !
Heel slecht kwaliteit ! Artikelen zijn niet waard hun prijzen ! Een SCAM !
Artikelen komen vanaf China. Het neemt 20 dagen te komen.
Terugzending kosten zijn op kost van klanten (niet transparent - niet op website geschreven dat u naar China moet uw artikelen terugzenden !)
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard, het telefoonnummer bestaat niet, automatische email terug en de kwaliteit van de jas is ronduit waardeloos.. hoe durven ze deze troep voor zoveel geld te verkopen! Oplichterij..
Heb jas besteld en nooit ontvangen
Jas besteld en niet ontvangen.Oplichters
Niks gekrijgen scam
Niks gekrijgen scam
De telephone werkt niet
De Gmail is automatic beantwoord
Vermijd kopen hier ...
Vermijd kopen hier .... Volgens mij afzetterij . Tel bestaat niet .