Tar 19 kr for emballasje. Ingen andre gjør det. Dessuten har de økt denne prisen på emballasjen. Står det er pga fsc skog bærekraft. Flott det. Men hvorfor ikke ta dette på egen kappe? Hvor er bev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Really good choice of products and pricing. Somewhat slow on delivery. But will definitely use the site again :-)
Generally good products. I bought some essential oils and other products. I was satisfied with everything excwpt the lavender essential oil. It is not as strong as ones i usually buy from health store... Toon meer
Like fornøyd hver gang. Godt utvalg og veldig god kundeservice. Pakken kommer alltid raskt til tross for at det blir sendt i fra Danmark. Kunne ikke blitt mer fornøyd.
Geschreven door het bedrijf
Mecindo.no er en nettbutikk for helse og velvære, med særlig fokus på økologiske og naturlige produkter. Siden oppstarten har vi gjort det enkelt og trygt å handle kvalitetsvarer innen kosthold, helse og personlig pleie – levert raskt over hele Norge.
Hos oss finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment innen:
Stort utvalg av vitaminer, mineraler, omega-3, urter og spesialtilskudd fra anerkjente merkevarer som Solaray, Biosym og NDS.
Et bredt utvalg av økologiske, bærekraftige og naturlige matvarer – inkludert glutenfrie og plantebaserte alternativer – fra populære merker som Urtekram, Pukka og Ella’s Kitchen.
Produkter for hud, hår og kropp med fokus på milde og naturlige ingredienser. Vi fører kjente merker som CeraVe, Decubal og Locobase.
Produkter til forebygging og egenmåling – som blodtrykksmålere, hjemmetester og annet helseutstyr fra merker som Omron og Biofreeze.
Vi sender din bestilling raskt, vanligvis innen 3-6 virkedager. Alle pakker leveres med sporing, slik at du enkelt kan følge leveringen.
Har du spørsmål, er vår kundeservice klar til å hjelpe deg:
Mandag–torsdag: 8.30–15.30
Fredag: 8.30–14.00
Kontakt oss på e-post: info@mecindo.no
Rønsdam 1, 6400, Sønderborg, Denemarken
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg kjøpte 15 varer den 7. april. Etter det har jeg ikke hørt noe fra dere. Jeg prøvde å ta kontakt med bedriften i går, men jeg har fortsatt ikke fått noe svar.
Dårlig service og dårlig frakt.
PS: Alle burde få tydelig informasjon om at produktene sendes fra Danmark og ikke fra Norge.
Bestilling: MNO168072

Antwoord van Mecindo.no
Det er 2 uker siden jeg bestilte varene, og de har enda ikke blitt registrert som sendt i Posten appen. Jeg er vanligvis veldig fornoyd med varene og prisene, men det er kjedelig at det tar saa lang tid aa faa dem tilsendt.

Antwoord van Mecindo.no
Står det er pga fsc skog bærekraft. Flott det. Men hvorfor ikke ta dette på egen kappe? Hvor er beviset på at alle disse pengene brukes på det? Og at fsc hjelper? Hva med resirkulering og gjenbruk?

Antwoord van Mecindo.no
etter nesten 2 uker fortsatt venter jeg på bestilingen..

Antwoord van Mecindo.no
Jeg har ikke fått levert varene jeg har betalt for.
Jeg får ikke svar på mine henvendelser til kundeservice (#344703 og #347032)
som er sendt for snart 4 uker siden.

Antwoord van Mecindo.no
Bestilling og betaling går veldig hurtig og greit, men det tar veldig lang tid med posten. 2,3 uker er litt for lenge
Hei! Jeg har bestilt 22 mars 2 krydder. De aldrig kommer frem. Vet ikke hvem sin feil er dette. Prøvet kontakte bedrift. Ingen svar så lenge. Kan dere svare meg? Takk!

Antwoord van Mecindo.no
Jeg bestilte varen ved en feil. Sendte e-post med det samme og ba om å få bestillingen slettet. Fikk tilbake melding om at det kunne ta noen dager. Siden har jeg ikke hørt noe, men nå har jeg fått beskjed om at bestillingen er på tur. Det syns jeg er slett kundebehandling.

Antwoord van Mecindo.no
Gode produkter og gode priser. Pakken ble levert etter fem dager.
Oversiktlig nettside og rask levering.
Konkurranse gunstige priser!
Veldig treg levering. Har ennå ikke fått pakken… vet det har vært påske, men det har gått 14 dager siden bestilling….

Antwoord van Mecindo.no
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.