Mecindo.se Reviews

2.769
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dina varor är av hög kvalitet, det är tydligt att du har den nödvändiga omsorgen och kunskapen i ditt företag när det gäller att förbereda dina varor, respekten för kunden är utmärkt hos dig, hastighe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En flaska beställd linfröolja saknades I försändelsen men finns med i fakturan . Tack för att ni var så snabba att åtgärda missen. Den uteblivna flaskan är på väg till mig. Snabbt agerande från... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Snälla , ge bättre uppfattning om leveranstid. Ha inte en epostadress till kundtjänst som börjar med ”noreply”. Det går ju inte att maila till den epostadressen med följd att det kommer svarsmail om... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett stort utbud av produkter av god kvalitet och jag älskar deras kampanjer! Dessutom hittade jag allt jag behövde i tvål och miljövänliga rengöringsprodukter för hushållet här, och jag älskar deras k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

7. Online apotheek

Over Mecindo.se

Geschreven door het bedrijf

Mecindo

Vårt mission är att göra det enklare och billigare för svenskar att köpa hälsokost, kosttillskott och andra hjälpmedel till hemmet. På mecindo.se erbjuder vi ett brett sortiment av:

Kosttillskott

Vi erbjuder mängder av bra vitaminer och mineraler från välkända varumärken och tillskott av hög kvalitet.

Medicare

Vi erbjuder ett stort sortiment med produkter som fokuserar på hälsa och förebyggande omvårdnad. Du hittar produkter såsom blodtrycksmätare, olika krämer, insulinpennor och många fler produkter.

Hälsokost

Mecindo har även ett brett sortiment av smakrika, ekologiska och glutenfria produkter från varumärken såsom Urtekram, Pukka och till de allra minsta även Ellas kitchen.

Mecindo.se

Beställningarna skickas med 2-4 arbetsdagars leverans.

Kundservice

Du kan kontakta oss via e-post info@mecindo.se Man-Tor: 8.30-15.30 och Fre: 8.30-14.00.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.769)

614 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag har nyligen mailat kundtjänst 2 ggr…

Jag har nyligen mailat kundtjänst 2 ggr med ett par dagars mellanrum. Ingen respons! Använt ert eget formulär för kontakt.
Viktigt att ha en snabb och pålitlig kundtjänst oavsett hur bra jag än tycker om produkt och leverans.

16 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Eva, tack för din recension, även om ⭐⭐ inte är helt optimalt.

Jeg kan se, at min kollega allerede har besvaret din henvendelse. Vi vil derfor bede dig om at tjekke din indbakke samt eventuelt din spam- eller uønsket-mailmappe, da vores svar kan være havnet der.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lådan läcker ut olja i min bil då det…

Lådan läcker ut olja i min bil då det är någonting fel på korten eller att det blivit en spricka i 5 l dunken.
Förstört min ryggsäck med fläckar och olja överallt.
Detta var mitt första köp från er.
Känns väldigt dåligt just nu !

13 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Görel, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Det er vi meget kede af at høre. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Hvis dunken er blevet beskadiget under transporten eller har haft en fejl, beklager vi de gener, det har medført.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zero stars, it s been 2 months ! Money it s payed though!!!

Zero stars! I am still waiting my order, since 2 months ago! My money it s payed , still no answer from customers service! Probably will contact a lawyer! THIS IS UNACCEPTABLE !
Order-ID MSE57883

20/07/2026

Order-ID MSE57883
20/07/2026 Massageolja 5 liter
this is my order,
From juli im waiting response, 4 emals sent, and you say you dont know my order!

Hello??,!! Any updates?????

19 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Steluta, tak for din anmeldelse selvom den ene ⭐gør ondt.

Jeg er ked af den oplevelse du har haft af Mecindo - og vil derfor i kontakt med dig, så vi kan se om vi kan finde en løsning der kan rette op på din oplevelse. Vi vil altid gerne blive bedre, og derfor vil vi gerne høre fra dig igen.

Ud fra de oplysninger jeg kan se her på Trustpilot, kan jeg desværre ikke finde din ordre. Du må meget gerne kontakte mig via kontaktformularen på Mecindo.dk, så vi kan se hvad der skete i forbindelse med dit besøg på Mecindo. Jeg håber du kan afse tid til at besvare vores henvendelse. Henvis gerne til Mary og Trustpilot. Kopier evt adressen på anmeldelsen ind i din besked til os.

Vi håber at høre fra dig igen!

Mange hilsner

Mary, Mecindo.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undvik – helt defekt sajt och noll support

Mecindo är ett slöseri med tid. Jag försökte lägga en order på över 3 600 kr den 31 juli, men deras kassa är trasig och vägrar acceptera en vanlig svensk adress. Jag mejlade supporten redan den 1 augusti, men nu har det gått 19 dagar utan att de ens har behagat svara. Det enda livstecknet är ett pinsamt autosvar adresserat till ”Hej null”.

De verkar helt ointresserade av att faktiskt sälja sina varor eller hjälpa sina kunder. Om det är rengöringsmedel du är ute efter kan jag varmt rekommendera Ecosplendo istället. Där går ordern igenom direkt utan krångel.

Intressant affärsstrategi att aktivt blockera stora beställningar och ignorera sina kunder i veckor ;) ? Jag lägger mina pengar hos någon som faktiskt vill ha dem.

31 juli 2026

Hej Vincent, tak for din besked - den er nummer #369116 ved os 🙂

Tak for din feedback, og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at du har ventet så længe på svar fra vores kundeservice, og vi forstår din frustration. Vi vil gerne undersøge både din henvendelse og de problemer, du har oplevet med betalingssystemet.

Send venligst dit ordrenummer eller den e-mailadresse, du kontaktede os fra, til  kundecentere@mecindo.dk så sørger vi for at få sagen gennemgået hurtigst muligt.

Vi beklager igen de gener, dette har medført, og vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksomme på problemet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en obehaglig överraskning att…

Det var en obehaglig överraskning att en låda till ett pris av 25 kronor hade lagts till i varukorgen. Särskilt när man redan har lagt ner tid på att välja varor och är på väg att slutföra beställningen.

11 augustus 2026

Hej Yuliia, tak for din besked - den er nummer #369020 ved os 🙂

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Emballagegebyret fremgår af vores handelsbetingelser, men vi forstår, at det kan være frustrerende, hvis det opleves som en uventet omkostning i forbindelse med bestillingen. Din feedback tager vi med videre i vores arbejde med at gøre købsprocessen så tydelig som muligt.

Vi er også kede af at høre om shampooen, der lugtede af mug. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med ordrenummer og gerne et billede af produktet, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har inte fått kattungen trots att…

Jag har inte fått kattungen trots att jag har betalat priset

11 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej semmaa, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Jeg kan se, at din ordre er blevet afhentet i pakkeboks 😊

Vi håber, at du er tilfreds med dit køb. Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med produktet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

25 kronor extra för förpackning??

När jag beställer varor hos er, så kommer en dolt avgift på 25 kronor?! Varför??Hjälpa er att hitta en lämplig förpackning för mina varor?? Det är löjligaste jag hört på länge!! Rena ramalurendrejeri!!
Jag gick inte med på at betala det. När jag har beställt, så kommer dem 25 kronor smygandes i slutet av beställningen?? Det ska vara frivilligt och inte lura oss konsumenter!!
Tycker att det känns väldigt fel!! Ni måste informera om den avgiften innan vi beställt grejer hos er!!

9 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej S, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Vi förstår att du är missnöjd. Vi vill dock upplysa om att avgiften framgår tydligt på vår webbplats innan köpet genomförs. Avgiften är kopplad till vår förpackningsservice och visas i samband med beställningen innan ordern slutförs.

Vi beklagar om informationen inte har varit tillräckligt tydlig för dig, men avgiften har inte lagts till i efterhand.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick hem ett paket där innehållet…

Fick hem ett paket där innehållet badade i honung. Den som packade varorna har inte tittat på hur hen har packat. Kundtjänst är har inga resurser för att kunna svara på mail heller... besviken.

5 augustus 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Eh, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Vi beklager, at pakken blev leveret med en beskadiget vare, så indholdet var dækket af honning. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager også, hvis du har oplevet ventetid på svar fra vores kundeservice. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre både vores pakning og kundeservice.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.