Mecindo.se Reviews

2.770
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dina varor är av hög kvalitet, det är tydligt att du har den nödvändiga omsorgen och kunskapen i ditt företag när det gäller att förbereda dina varor, respekten för kunden är utmärkt hos dig, hastighe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En flaska beställd linfröolja saknades I försändelsen men finns med i fakturan . Tack för att ni var så snabba att åtgärda missen. Den uteblivna flaskan är på väg till mig. Snabbt agerande från... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Snälla , ge bättre uppfattning om leveranstid. Ha inte en epostadress till kundtjänst som börjar med ”noreply”. Det går ju inte att maila till den epostadressen med följd att det kommer svarsmail om... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett stort utbud av produkter av god kvalitet och jag älskar deras kampanjer! Dessutom hittade jag allt jag behövde i tvål och miljövänliga rengöringsprodukter för hushållet här, och jag älskar deras k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

7. Online apotheek

Over Mecindo.se

Geschreven door het bedrijf

Mecindo

Vårt mission är att göra det enklare och billigare för svenskar att köpa hälsokost, kosttillskott och andra hjälpmedel till hemmet. På mecindo.se erbjuder vi ett brett sortiment av:

Kosttillskott

Vi erbjuder mängder av bra vitaminer och mineraler från välkända varumärken och tillskott av hög kvalitet.

Medicare

Vi erbjuder ett stort sortiment med produkter som fokuserar på hälsa och förebyggande omvårdnad. Du hittar produkter såsom blodtrycksmätare, olika krämer, insulinpennor och många fler produkter.

Hälsokost

Mecindo har även ett brett sortiment av smakrika, ekologiska och glutenfria produkter från varumärken såsom Urtekram, Pukka och till de allra minsta även Ellas kitchen.

Mecindo.se

Beställningarna skickas med 2-4 arbetsdagars leverans.

Kundservice

Du kan kontakta oss via e-post info@mecindo.se Man-Tor: 8.30-15.30 och Fre: 8.30-14.00.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.770)

614 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ni hade lätt kunnat få fem stjärnor men…

Ni hade lätt kunnat få fem stjärnor men kartongen var onödigt stor, massor av onödig plast. Örterna jag beställde tåg bara halva kartongen. Så mindre kartonger och plast så får ni fler stjärnor av mig nästa gång

28 juli 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Camilla, tack för din recension, även om ⭐⭐ inte är helt optimalt.

Tack för din feedback. Vi är glada att du är nöjd med produkterna, men beklagar att förpackningen upplevdes som onödigt stor och att det användes mer plast än nödvändigt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra förpackningslösningar och tar med oss dina synpunkter i detta arbete.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi hoppas få möjlighet att ge dig en femstjärnig upplevelse nästa gång.

Vänliga hälsningar

Mary, Mecindo.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ni tar ut en avgift på 25 kr ”för att…

Ni tar ut en avgift på 25 kr ”för att det hjälper oss att välja bättre förpackning” och sen skickar ni en som är så stor att den inte ryms i varken en ryggsäck eller en påse trots att jag bara beställt några burkar med piller.

På flera år har jag inte stött på ett företag som tar ut en avgift för förpackning. Och att ni sen trots denna extra avgift inte klarar av att välja en vettig förpackning utan väljer en så stor att den gör hela köpet totalt ohållbart då ni skickar en massa luft i lastbilar och dessutom ska jag bära hem det här paketet som är väldigt otympligt.

Andra företag klarar av att välja lämplig paketstorlek utan avgift. Ni klarar inte av det trots avgift…

Antingen får ni höja förpackningsavgiften till 250kr ni kan anställa nån som klarar av arbetsuppgifterna eller så tar ni bort avgiften.

22 juli 2026

Antwoord van Mecindo.se

Hej Stina, tack för din recension, även om en ⭐ gör lite ont.

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over pakkens størrelse. Emballagegebyret er dog et fast gebyr, som fremgår af vores hjemmeside og opkræves på alle ordrer.

Vi bestræber os på at vælge emballage, der både beskytter varerne under transport og er egnet til den samlede ordre. Vi beklager, hvis du har oplevet, at emballagen har været større end nødvendigt i dette tilfælde.

Din feedback er noteret og vil blive taget med videre i vores arbejde med at forbedre vores emballageløsninger.

Vänliga hälsningar

Mary, Mecindo.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrible customer service and packages…

Horrible customer service and packages ordered being sent to completely wrong locations. The customer service doesnt even bother to reply to your mails. Be Careful when oredering from here

13 juli 2026

Hej Prasanth, tak for din besked - den er nummer #365877 ved os 🙂

Vi kan se, at pakken er blevet afhentet. Transportøren kom desværre ved en fejl til at sende pakken til en forkert adresse, men fejlen blev efterfølgende rettet, og pakken blev gjort tilgængelig for afhentning.

Vi har også besvaret din henvendelse direkte og beklager de gener, som fejlen hos transportøren måtte have medført.

betalat för fraktkartongen extra 🤬

När man beställer varor online förväntar man sig inte att behöva betala extra för den kartong eller förpackning som används för att skicka varorna. Jag upptäckte först långt senare, när jag fick bekräftelsen på att min beställning hade skickats, att företaget hade lagt på en extra avgift på 25 kronor för kartongen som mina varor skickades i.
Det handlar dessutom om en helt vanlig kartong, precis som vilken annan fraktkartong som helst. Jag tycker att det är mycket märkligt och dåligt att ta betalt separat för detta.
Det här blir första och sista gången jag handlar hos dem.

20 juli 2026

Hej Zainab

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, hvis gebyret kom som en overraskelse. Gebyret for emballage fremgår dog tydeligt på vores hjemmeside og vises også i indkøbskurven, inden ordren gennemføres. Derudover fremgår det af ordreoversigten, så du har mulighed for at se den samlede pris, før købet bekræftes.

Vi bestræber os på at informere vores kunder så tydeligt som muligt om alle omkostninger i forbindelse med en ordre, og vi beklager, hvis informationen ikke har været tilstrækkeligt synlig i dit tilfælde.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.