Ren svindel!henger meg på alle som har negative opplevelser.Størelser som ikke stemmer,produkt som ikke samsvarer med bilder på nettsiden og utrolig dårlig kundeservice.Tilbyr rabattkupong på 100%,hva... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ren svindel. Driver ikke med merkeklær i det hele tatt. Kundeservicen eksisterer ikke. Rart de får holde på. Rart Klarna har samarbeid med de. Hvordan får man stengt en side som ute... Toon meer
Dette er et useriøst firma! Elendig kvalitet på klærne, og størrelsene de oppgir er bare tull. Har etter mye søk fått kontakt med kundeservice via epost, brukte den adressen de sendte bekreftelse på b... Toon meer
Bestilte Nick joggedress til gutten min før Jul. Fikk en de mener er samme størrelse og samme kvalitet ,uten Nick merke og helt annen kvalitet. Og den kom nå i februar, Veldig irriterende!! Ser ut som... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
V trgovini Medano prodajamo najnovejše izdelke na trgu in se trudimo, da bi bili zadovoljni. Storitve za stranke nudimo 7 dni na teden in sodelujemo s podjetjem GLS, da zagotovimo hitro in nemoteno obdelavo vaših naročil.
Contactgegevens
Regulierenring 4, 3981LB, bunnik, Nederland
- info@medano.shop
- medano.shop
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Styr unna denne sjappa
Styr unna denne sjappa. Svindel. Overhode ikke noe kvalitet på klær. Billig kopi.
Utrolig komplisert å returnere varer, de ber om bilder og tilbyr rabatt på neste bestilling.
Vurderer du å handle her ? Legg heller pengene på trappa. Samme nytte.
Se e posten her.
Vi gjør vårt beste for å levere produkter av høy kvalitet og jeg beklager å høre at du ønsker å returnere dem og ikke er fornøyd med produktet. Vi forstår at dette kan være frustrerende, og på vegne av selskapet beklager vi hvis vi har forstyrret deg på noen måte.
Vi vil kontakte teamet vårt angående din bekymring/forespørsel, og vi vil sende deg en oppdatering så snart vi hører fra dem.
Men selv om jeg ikke kan tilby deg retur ennå, kan jeg tilby en rabattkupong på 25 % av kjøpesummen som du kan bruke på ditt neste kjøp som en tjeneste, pluss at du kan beholde den eller varene du har mottatt. Det viktigste er at du får beholde varen, noe som betyr at du slipper å sende den tilbake til adressen vår, noe som sparer retur- og importgebyrer.
Svindel
Svindel. Produkt på bilde er ikke i nærhet av hva de leverer. Ingen logo, feil i str, ingen kundeservice.
Ikke handle her
I just received the Nike tracksuit I…
I just received the Nike tracksuit I ordered. It is not the same as the suit on the website. It doesn't look the same and it is Nike marking on it what so ever. It took a month to get it and it is really not good. I am not paying for this.
Elendig vare
Elendig vare, billig kopi av Nike merke. Tynn syntetisk materiale, M herre størrelse tilsvarer ungen 6år, kanskje. Pakke sendt fra Kina, ikke Oslo eller Nederlands.
Svindel !!!!!!!!
Svindel !!!!!!!!
Varene kommer fra Kina, og de stemmer ikke med varene på bildene,og kvalitet er elendig på den varen du mottar. Bestilte julegaver herfra, og frakken var 3 cm for kort i armene og var laget av noe som lignet filt-stoff. Og når jeg tok kontakt ble ble jeg tilbydt rabatt på neste bestilling mot å beholde varen. Skrev at jeg ville returnere varen, og ble da "truet" med at jeg måtte betale mye i retur til Kina samt at jeg måtte dekke tollsatser. Og i dag kom siste del av ordren, en Nike joggedress som skulle egentlig ha kostet 1200kr, men var nedsatt til 599. Den joggedressen som kom var en simpel bukse og genser i dårlig kvalitet og uten noe form for Nike-merke !!! STYR UNNA !!! Du er ikke trygg fordi om du handler med Klarna.
SCAM!
SCAM!! Beställde skor + en byxa & tröja. Fick skorna idag, men det är såklart inte samma skor som på bilden. Kvaliteten på skorna jag fick är bara att kasta och räknar inte med att jag kommer få det andra jag beställde eller att jag kommer vara mer förnöjd med dom produkterna.... Avråder alla från att handla här
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.