Mijn eerste bestelling was prima in orde. Doch bij mijn tweede bestelling werden er 2 artikels geleverd die niet overeenkwamen met het artikel dat ik besteld had maar heb deze dan wel kunnen retourne... Toon meer
Een deel van mijn bestelling werd geannuleerd zonder reden. Ik neem aan dat deze mss uitverkocht was, maar ik kreeg geen optie om bijvoorbeeld een andere te kiezen. Het werd wel snel verzonden, en h... Toon meer
Waaanzinnig veel mails over de status van de levering, dan weer dat ze problemen hebben met leveringen dan weer dat de bestelling er aan komt….kortom allemaal heel verwarrend en vervelend 😣
Medecina is gespecialiseerd in chirurgische mutsen en medische kleding & materiaal in Europa. Gekend voor hoogwaardige kwaliteit en snelle levering!
7 avenue de l'europe, 92310, Sèvres, Frankrijk
- 0033758322875
- contact@medecina.be
- medecina.be
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, geen informatie maar dan wel vragen voor review?
Tot nu toe bedrogen gevoel
Incorrecte levering, slechte communicatie en klantenservice bij Medecina
Na een wachttijd van drie weken werd de bestelling op een verkeerd adres geleverd. Na intensief e-mailverkeer is het pakket opnieuw verzonden, maar twee van de drie artikelen bleken incorrect. Opnieuw volgde een langdurige communicatie, waarbij de reactietijd aanzienlijk was. Uiteindelijk is het pakket geretourneerd, aangezien Medecina geen passende oplossing bood. De correcte artikelen werden niet omgeruild; in plaats daarvan werd verzocht om een nieuwe bestelling te plaatsen, inclusief het opnieuw betalen van verzendkosten. De trage en inflexibele communicatie en het ontbreken van klantgerichte service betreur ik ten zeerste.
Een deel van mijn bestelling werd…
Het werd wel snel verzonden, en het geleverde product is goed
Alles was dik in orde betreft levering
Alles was dik in orde betreft levering. Mooie stof. En goeie kwaliteit.

Antwoord van Medecina
Ik heb mijn bestelling nog altijd niet…
Ik heb mijn bestelling nog altijd niet aangekregen… de levertijd zou 2-5 dagen duren maar zijn nu al 8 dagen verder en heb nog altijd mijn pakje niet gekregen
Brrrrr 😖 grrrr!!!

Antwoord van Medecina
Extra betaald voor " bezorging vokgende…
Extra betaald voor " bezorging vokgende dag" het duurde een week

Snelle service
Snelle service, zelfs tussen de feestdagen door. En aangenaam verrast door de fijne snit en pasvorm van mijn bestelling.

Originele zorg tunieken
Originele zorg tunieken , was al een tijdje opzoek naar tunieken met print . Snelle levering en blij met de tunieken. Goede pasvorm.
Er was helaas geen track and trace van…
Er was helaas geen track and trace van het pakketje. Gelukkig was ik thuis om te tekenen voor het te ontvangen pakketje. Met track en trace weet je wanneer het pakketje komt en kan je er voor zorgen dat iemand thuis is
pakket nooit ontvangen
Grote gespecialiseerde keuze !
Mooi produkt, goede kwaliteit en grote keuze. Trage en dure levering.