www.mediconline.se Reviews

7.277
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Även om webbsidan ser ut som ett av alla sluga dropshippingföretag så var detta inte det. Jag litade på trustpilots recensioner och de visade sig ha rätt. Leverans hem i brevlådan på tre dagar utan ex... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde produkt enligt mått-tabell men var väldigt liten så ett OBS! på det. Försökt kontakta företaget om en retur men fick inga svar. Tydligen hade mina mail aldrig nått deras ärendehanteringssy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har inte hunnit använda dom riktigt än men testat lite grann för suggkraften och den är bra. Dom fäster sig fint och glider längst huden fint tillsammans med olja såklart. Färgen är också fin, valde r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått noen vare ennå. Bestillt for 8 dager siden. Nå varsles det til og med om tollavgift. Det var det ikke varslet om ved bestilling. Bestillte på norsk side. Nå har jeg fått svar om at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel
  2. Fitnesswinkel
  3. Voetverzorging
  4. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  5. Kraamkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Numera heter vi Mediconline (tidigare butik21.com). Bolaget grundades 2007 med idén att sälja bra stödstrumpor online. Sedan dess har vi utvecklat vårt sortiment med produkter inom hälsa, välmående, rehab och prehab. Här hittar du allt från kompressionstights och stödstrumpor till hallux valgus skydd och nagellack.

Köpvillkor

Nöjd kund garanti!

Mediconline (tidigare butik21) har en generös returpolicy och du kan ångra ditt köp i upp till 30 dagar. Vi har också 14 dagars öppet köp. Du hittar våra köpvillkor här: https://www.mediconline.se/kopvillkor-info.php

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(7.277)

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen kom raskt

Varen kom raskt, og det var korrekt levert.

1 mei 2024

Hei,
Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.
Hjertelig velkommen igjen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varorna var riktigt bra + supersnabb…

Varorna var riktigt bra + supersnabb leverans.

27 maart 2024

Bra kommunikation

Bra kommunikation
snabb återbetalning rekommenderas varmt

26 maart 2024

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och varor mycket bra

Mycket snabb leverans och bra varor. Beställningen gjordes en kväll och varorna anlände i brevlådan inom 2 dygn

Priset för högt.

Priset för högt.

Tack för din recension.
Vi uppskattar alltid feedback från våra kunder.
Skicka gärna ett mail till oss på info@mediconline.se om vilken produkt som du upplevde hade för högt pris, så får vi titta på det.

Allt fungerade PERFEKT

Allt fungerade PERFEKT! Mycket snabbt svar och Snabb leverans. MYCKET BRA !!!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans av produkten som dock…

Snabb leverans av produkten som dock inte hade någon utlovad effekt.

Tack för din recension.
Tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med en av våra produkter. Vi har skickat ett mail till dig med hopp om att vi kan lösa problemet tillsammans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde hjälp med min besvär med en…

Jag behövde hjälp med min besvär med en ömmande vänster fot Era produkter har värkligen hjälpt mig Tackar så jättemycket

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är lätt att kontakta er.

Det är lätt att kontakta er.
Mvh//Indira Catic

23 maart 2024

Antwoord van www.mediconline.se

Hej, Va roligt att läsa att du är nöjd med vår service! Följ oss gärna på Facebook och Instagram för uppdateringar om våra nyheter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, varorna uppfyllde mina förväntningar 👍

23 maart 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defect product, bad customer service

I bought a pair of pregnancy compression tights for 400 sek which tore the first time I used them. I tried to complain to the company to receive a pair of new ones but they were not interested in helping me, and instead claimed that they got torn due to misuse.

Review zonder uitnodiging

Hello
It is correct that you complained about your compression tights for pregnant women to us.

However, it is not true that we were not interested in helping you. We did look at the pictures and replied to you with the following e-mail.

Original e-mail in Swedish.
Vi kan endast göra en bedömning utefter dom foton som du skickat vilket tyder på skav och nötning av tyget.

Om du misstänker att det är från en söm som revan startat kan du få skicka in dom till oss så får vi titta närmare på det.

Om skadan uppkommit på grund av ett tillverkningsfel kan vi givetvis ersätta dig med ett par nya.

Är detta något du önskar göra?

The e-mail translated to English:

Hello,

We can only make an assessment based on the photos you have sent, which suggest abrasion and wear of the fabric.

If you suspect that the tear started from a seam, you can send them to us so we can take a closer look at it.

If the damage occurred due to a manufacturing defect, we can of course replace it with a new pair.

Is this something you would like to do?

You have not replied to our e-mail. This makes it difficult for us to help you further.

If you reply to our e-mail we might be able to help you.

Best Regards
Customer Service