www.mediconline.se Reviews

7.277
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Även om webbsidan ser ut som ett av alla sluga dropshippingföretag så var detta inte det. Jag litade på trustpilots recensioner och de visade sig ha rätt. Leverans hem i brevlådan på tre dagar utan ex... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde produkt enligt mått-tabell men var väldigt liten så ett OBS! på det. Försökt kontakta företaget om en retur men fick inga svar. Tydligen hade mina mail aldrig nått deras ärendehanteringssy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har inte hunnit använda dom riktigt än men testat lite grann för suggkraften och den är bra. Dom fäster sig fint och glider längst huden fint tillsammans med olja såklart. Färgen är också fin, valde r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått noen vare ennå. Bestillt for 8 dager siden. Nå varsles det til og med om tollavgift. Det var det ikke varslet om ved bestilling. Bestillte på norsk side. Nå har jeg fått svar om at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel
  2. Fitnesswinkel
  3. Voetverzorging
  4. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  5. Kraamkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Numera heter vi Mediconline (tidigare butik21.com). Bolaget grundades 2007 med idén att sälja bra stödstrumpor online. Sedan dess har vi utvecklat vårt sortiment med produkter inom hälsa, välmående, rehab och prehab. Här hittar du allt från kompressionstights och stödstrumpor till hallux valgus skydd och nagellack.

Köpvillkor

Nöjd kund garanti!

Mediconline (tidigare butik21) har en generös returpolicy och du kan ångra ditt köp i upp till 30 dagar. Vi har också 14 dagars öppet köp. Du hittar våra köpvillkor här: https://www.mediconline.se/kopvillkor-info.php

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(7.277)

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Strømpene var for trange

Strømpene var for trange! Måtte bare kaste de.

22 augustus 2025

Takk for din anmeldelse.

Det er synd å høre at strømpene var for trange. Du kan alltid ta kontakt med oss for å få hjelp, både når det gjelder måling og valg av riktig størrelse, samt ved retur av varer.

Jeg kan ikke se at vi har mottatt noen e-post fra deg om dette. Vi anbefaler derfor alltid å kontakte oss direkte på info@mediconline.no – da kan vi hjelpe deg med å løse problemet eller gi deg instruksjoner for retur, slik at du slipper å kaste produktet.

Snabbt och prisvärt

Snabb leverans av en produkt som fungerade utmärkt och var mycket prisvärd.

21 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

God kvalitet

23 juli 2025

Rask levering

Rask levering. :-)

22 juli 2025

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.
Hjertelig velkommen igjen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra leverat

22 juni 2025

Takk for din anmeldelse.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår.
Hjertelig velkommen igjen!

Snabb leverans av perfekt vara

Snabb leverans av perfekt vara

22 juni 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Roll-on ansiktsrengöring med te som ska…

Roll-on ansiktsrengöring med te som ska smörjas på ansiktet. Torr som sand o helt oanvändbar. 2 år gammal dessutom.
Inget svar på reklamation hos företaget.

19 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Angel.

Vi ber om ursäkt för att du fått ett dåligt exemplar. Vi skickar ett nytt till dig på måndag.

Jag kan inte se att du kontaktat oss. När gjorde du det?

Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt och byter alltid ut eller ersätter produkter om det skulle vara något fel.

Med vänlig hälsning
Kundservice
Mediconline

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig gode sokker som ikke strammer…

Veldig gode sokker som ikke strammer noe sted😊

24 mei 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet er tilstrekkelig med tanke på…

Produktet er tilstrekkelig med tanke på kvalitet og størrelse, jeg anbefaler det for kjøp.

22 mei 2025

Snabb leverans,bra produkt.

Snabb leverans,bra produkt.

23 april 2025

Goda och rimliga.

Goda, rimliga och snabb leverans.

21 april 2025

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är absolut inte nöjd med mitt köp

Jag är absolut inte nöjd med mitt köp! Beställningsnummer 257675383
Tredje gången jag tog på mig kompressionsbyxorna gick de sönder och det var likadant med den andra! Jag vet att man måste vara försiktig med dem och jag försökte verkligen, men jag kunde ändå inte ha något av paren på mig mer än några dagar.
Jag är bara besviken och arg på priserna.
för min del kommer jag inte att beställa från dem igen. eftersom recensionerna uppenbarligen inte är korrekta.

22 maart 2025

Hej,

Vi beklagar verkligen att du har varit besviken på din upplevelse och att strumpbyxorna gick sönder. Våra produkter är av hög kvalitet och mycket populära, och det är tråkigt att du haft en dålig upplevelse, vilket vi är ledsna för.

Vi har dock kontaktat dig via e-post och erbjudit att skicka nya strumpbyxor gratis för att lösa problemet, men vi har ännu inte fått något svar. Vi hoppas att vi kan återfå ditt förtroende.

Tack för din feedback, och jag önskar dig en glad påsk.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Tack

Hej. Toppen bra strumpor. Är så tacksam för att det fanns, dom är sköna att bära och så bra. Mvh Maria

23 maart 2025

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter.

Dit is Trustpilot