Vroeger maakte Medion kwalitatieve toestellen, maar dat is helaas niet meer het geval. Als je laptop binnen de garantieperiode stuk gaat, vragen ze alsnog kosten om hem te herstellen. Dat is voor mij... Toon meer

Eigenlijk geen ster waard dit bedrijf! Sinds gisteren, continue strepen over het hele beeld! Functies werken helemaal niet meer! Alle facetten geprobeerd, schoon gemaakt, fabrieksinstelling,... Toon meer

Eigenlijk de ster niet eens waard.. Besloot even mijn laptop te crediteren zonder toestemming. Weg laptop! Klantenservice is ruk. Krijg alleen maar medewerkers aan de lijn die totaal niet naar... Toon meer

Verschrikkelijke service. Toen mijn laptop het begaf heb ik hem opgestuurd ter reparatie. Er werd mij telefonisch verteld (kost trouwens €0,70 per minuut) dat de reparatie een paar werkdagen zou duren... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Medion AG is a German consumer electronics company owned by Lenovo.

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

1,7

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uiteindelijk geld terug na bijna een maand.

Aanvulling: na bijna een maand uiteindelijk het geld terug. Mijn vader (83) heeft een computer online besteld die nooit is geleverd. Op 31-10-22 heeft hij een “niet ontvangen” verklaring ingevuld. Na meerdere keren telefonisch contact met de klantenservice is uiteindelijk op 18-11-22 toegezegd en per e-mail bevestigd dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Nu, bijna 3 weken later, heeft mijn vader zijn geld nog steeds niet ontvangen. Medion, kom je afspraken na!

6 december 2022

Drama bedrijf en bizar slechte service

Wat een drama dit bedrijf en wat een bizar slechte service. Het is gewoon teveel om op te schrijven maar ben in iig al een maand mijn laptop kwijt van €749,- die na anderhalf jaar al zodanig kapot ging dat deze niet meer te repareren was. Zou een nieuwe krijgen en die is spoorloos verdwenen. Communicatie bijzonder slecht. Al vele mails gestuurd en elke keer komen ze met wat anders. Drama, slecht, waardeloos, koop hier nooit laptop ofzo.

5 december 2022

NIET DOEN ,ombetroubaarNadat ik de besteling heb geplaatst en…

Nadat ik de besteling heb geplaatst en hetzelfde nooit is aangekomen,word je nog voor gek gehouden bij dit flut bedrijf.15 telefontjes verder,niet opgelost en word niet opgelost.
Hier ga je sneuvelen voor leterlijk 100 euros, te triest voor worden,zoals de medewerkers daar,die blijkbaar niet eens systeem hebben,een zegt dit,andere weer dat.Dus voor 100 zijn ze al weg,zegt genoeg ,denk ik.

2 juli 2022

Super computer, super prijs... extreem lelijke branding. Echt lelijk

Hele mooie computer gekocht. Super snel en super goed en goedkoop. Bijna alles wat je wenst, dus 5 sterren.
Maar ik heb wel kritiek ook. Wat ziet het er toch slecht uit met opstarten. Ik heb een brede monitor en wat een lelijk uitgerekt logo verschijnt er toch. Lijkt wel de jaren 80. Wat is er miss met die mensen? Zo ongelooflijk dom om je merk daarmee te verpesten.

Hallo!!! doe daar eens iets aan!

19 november 2022

Televisie besteld

Televisie besteld, levertijd tussen 2 en 4 dagen.
Vandaag staat toestel nog steeds te wachten op transport in Duitsland, Hamm.
Gebeld met klantendienst van Medion...blijkt hun probleem niet te zijn en kan bestelling niet annuleren omdat er geen transportnummer is???
Ik moet zelf maar contact zoeken met DPD!!!

25 november 2022

Producten top! Klantenservice slecht

Met de producten van Medion ben ik ontzettend tevreden. De tv's, soundbar, laptops en dergelijke werken altijd prettig en met een goede actie is de prijs-kwaliteit verhouding erg hoog!
Wat wel ontzettend tegenviel was de klantenservice. Het scherm van mijn laptop deed het niet meer en die wilde ik laten repareren. Nou is het dus zo dat wanneer je iets wil laten repareren je de betaalde telefoonlijn, waar je eerst in de wacht wordt gezet, MOET bellen omdat zij het anders niet repareren. Toen ik via de mail bevestigde dat ik al zeker wist dat ik hem wilde laten repareren en daarvoor alleen een afspraak wilde inschieten, verwezen zij mij weer terug naar de betaalde lijn. Je MOET bij een reparatie dus wel echt eerst betalen om een afspraak in te kunnen plannen, om vervolgens voor de daadwerkelijke reparatie te kunnen betalen. Een andere weg was niet mogelijk. Schandalig!

10 november 2022

Kapot Product Gekocht - Geen Begrip, Geen Compensatie, Geen Hulp

Beroerd bedrijf met compleet gebrek aan klantvriendelijkheid en begrip.

Duurde nog geen dag voordat mijn nieuwe laptop verschillende problemen vertoonde. Meteen klacht ingedient, en kreeg een erg beroerd antwoord. In plaats van begrip voor het probleem, een verontschuldiging, of ook maar iets in de richting van compensatie/hulp, moest ik maar zorgen dat mijn laptop om de een of andere reden en via wat dan ook voor manier bij hun service station aankwam. En misschien dat ze dan binnen vijftien dagen het gefixt hadden.

Ze lezen je e-mails niet, want meerdere malen gooien ze vragen naar me toe die ik al lang beantwoord had in mijn mails zelf. Ze erkennen klachten en vragen niet, ontwijkend gedrag zoals dit vertoont alleen onprofessionaliteit.

Erg belachelijk om te zien hoe ze je als consument naaien. Voor dure luxeproducten zoals deze zou je betere ondersteuning verwachten, laat staan dat je product ook daadwerkelijk functioneel gelevert word. In plaats hiervan moet je zelf maar zien op te lossen dat ze je een kat in de zak verkocht hebben, en mag je allemaal problemen opzadelen en extra kosten op jezelf nemen om dit daadwerkelijke product functionerend in huis te hebben.

Zoek ergens anders naar je producten. Vermijd Medion als de pest, tenzij je graag een risicotje neemt voor de goede prijzen die ze vragen voor hun producten - Je bent gewaarschuwt.

22 september 2022

Miskoop TV Medion 43 inch MD31398

TV Medion 43 inch-108 cm MD31398 gekocht in 20158 bij Aldi, met stip mijn slechtste aankoop ooit, wordt gebruikt in ons vakantieverblijf waar hij max. 1/4 van het jaar speelt, vanaf de eerste dag problemen met het beeld, ging soms van helder naar wazig, bovenaan het scherm kwam er ook regelmatig een flikkerende lijn en nu op het moment (2022) is het hopeloos, beeld wisselt constant van blauw naar rood met de nodige flikkeringen tussendoor, ik had deze tv in feite al vanaf de eerste dag moeten terugbrengen dus is het ook een beetje mijn eigen schuld, de les hieruit is nooit nog een Medion toestel, gierigheid bedriegt de wijsheid zeker......

5 oktober 2022

Positieve ervaring met Medion klantenservice.

50 inch 4k TV bestelt op Medion website, na installatie bleek scherm vol scheuren en barsten te zitten
Na tel.nr. van klantenservice gegoogeld te hebben, gebeld.
Ik had (domdomdom) het eerste tel.nr. wat bij Google verscheen gebeld met als gevolg dat ik 5 a 6 keer werd doorverbonden en al gauw 40 minuten zat te bellen zonder iemand te spreken te krijgen.Uiteindelijk werd vanaf de andere kant van de lijn de verbinding verbroken.
Nog een poging gewaagd; maar na 65 minuten en €45- belkosten,witheet het maar opgegeven!
Om een lang verhaal kort te maken; volgende dag tel.nr. op website
van Medion de klantenservice gebeld, binnen minuut contact met vriendelijke en terzake kundige medewerker die mij geduldig de te volgen stappen uitlegde.
Aldus gedaan, en nu 21 dagen na Tv besteld te hebben aankoopbedrag terug op mijn rekening gestort.
Keurig geregeld.
Alle lof voor Medion klantenservice.

10 november 2022

Medion TV begon na enkele maanden…

Medion TV begon na enkele maanden technische gebreken te vertonen, zoals frekwent uitvallen van het beeld gedurende een 2-tal seconden. Tehnisch dienst van Mdion zo goed als onbereikbaar. heeft twee maanden geduurd alvorens een technieker naar de TV kwam kijken. Je moest hem zelf van de muur demonteren want dat wilden zij niet doen. Na twee interventies van de technische dienst gaf men toe dat er een vervangtoestel moest geleverd worden. Eerste keer weigerde men de nieuwe TV achter te laten omdat we zelf de oude TV niet hadden gedemonteerd en in zijn oude verpakking klaargezet. De tweede keer, nadat we de oude TV zelf hadden gedemonteerd, hebben ze de nieuwe TV achter gelaten en de oude TV in de nieuwe verpakking gestoken om hem terug mee te nemen. De nieuwe TV vertoonde dezelfde gebreken als de vorige: frekwent kortstondig uitvallen van het beeld, ook andere defecten; Talloze communicaties zonder positief gevolg. Heb via klantendienst Aldi, die wel luisterden, talrijke communicatie gevoerd over die TV. Soms werd ik door een telefoonnummer van Medion uit Duitsland opgebeld met de vraag of ik niet enkele testen kon uitvoeren met de TV. De koeriers die ze stuurden waren steeds allochtonen , die meestal geen Nederlands spraken of verstonden. Onderaannemer Dynalogic met aftandse camionetten

21 oktober 2022

Beschadigde koelkast en ZEEEEER slechte klanten service

ZEEEEER slechte klanten service. Na levering van een beschadigde koelkast agv transportschade, meer dan 10 keer gebeld met klantenservice. Blijkt dat afspraken niet worden vastgelegd en al helemaal niet worden nagekomen.
Na 2 maanden nog steeds een beschadigde koelkast die naast transportschade ook waterschade had, bij de levering.

19 oktober 2022

Besloot even mijn laptop te crediteren…

Klantenservice is ruk. Krijg alleen maar medewerkers aan de lijn die totaal niet naar een oplossing willen zoeken. Zwaar onprofessioneel voor z'n grote speler!

Gelukkig mijn laptop naar medion gestuurd via Mediamarkt die wel met een passende oplossing is gekomen, terwijl dit eigenlijk de verantwoordelijkheid is van Medion. Schaam je! Jullie zien brief van de advocaat vanzelf verschijnen. Kijk voor een mooie HP of een ander merk.. ;-) Nooit meer iets van Medion ..

- 1 klant (+ alle mensen die ik ken ;-))

29 september 2022

Niets bij bestellen !

Op de website staat op voorraad en levering binnen 1 dag. Na 1 week nog niets ontvangen. Ook geen orderbevestiging noch een verzendbevestiging. Enige geluk is een betaling via Paypal. Dus die kan nog teruggedraaid worden.

mails aan Serviceatmedionshop.nl of order annuleermailadres komen gewoon onbestelbaar terug

3 september 2022

Schijt aan de klant en proberen met een uit de handel genomen product de boel te sussen

Eigenlijk verdient Medion zelfs die ene ster niet. Wat een asociaal bedrijf. Een 100% garantie product verruilen voor een andere TV waarvan de achterkant wordt afgesloopt (dus niks nieuw) en vervangen door de achterkant van het kapotte model. Maar zodanig dat je met je afstandsbediening naar de TV moet en hem eronder houden om hard en zacht te zetten of een ander programma te kiezen. Na veel heen en weer gemail aanbod van een nieuw toestel dat al jaren uit de handel is. En een lullige 10% schadevergoeding. Mijn voorstel wat voor hun goedkoper zou zijn wordt totaal niet geaccepteerd. Wat een slecht bedrijf!!!!!
En sorry voor het taalgebruik, maar ik ben woedend

27 augustus 2022

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit.

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit.
Zal hier nooit meer iets bestellen.
Heb hier een Q-led tv met soundbar besteld 55 inch. Volgens de website 1-3 werkdagen levertijd. Hoor vervolgens niets meer. Gebeld met de servicedesk zij geven aan contact op te nemen met de distributeur. Vervolgens hoor je weer niets. Weer bellen zelfde medewerker aan de lijn. Nee er is een probleem bij de distributeur wilt u de bestelling cancelen of afwachten op een antwoord van de distributeur waarom ze niet kunnen leveren ? Vervolgens kijken op de website staat het product er niet meer op wtf 🤬 nooit meer bestellen hier. Voortaan eerst op trustpilot kijken 😁 nu maar afwachten of ik me geld vlot terug krijg 🙄

26 augustus 2022

Koelbox besteld via Blokker

Koelbox besteld via Blokker
Zijn 3 weken verder geen koelbox en geen geld terug.
De distributeur moet onderzoeken waar hij is daar wachten ze op.
Ik heb wettelijk niets met hun distributeur te maken maar ze verschuilen zich achter allemaal regeltjes, het begint al als je naar in service nr belt

Kortom €69,95 al 4 weken geparkeerd bij hun

22 augustus 2022

Hele slechte tv gekocht van Medion.

Hele slechte tv gekocht van Medion.
Zwarte vlekken op beeldscherm en gaan er niet af. Uiteraard net buiten garantie periode dus ze doen er helemaal niets aan.
Zit niets anders op dan na 2 jaar weer een nieuwe tv te kopen.
Komt nu net niet goed uit met de enorme inflatie.

17 augustus 2022