Na jaren goed op een medicomfort matras te hebben gelegen steeds meer lage rugpijn ‘s nachts. 4 jaar geleden een nieuw matras gekocht, maar helaas ook hierbij vrij snel weer klachten. Stijf wakke... Toon meer

Bij zijligging(slapen)reeds na enkele maanden kuilvorming t.p.v.heupbeen , dit is zeer hinderlijk indien een andere positie wordt in genomen. Is het niet raadzaam om bij bestelling gewicht van gebru... Toon meer

Helaas hebben we gemerkt dat het matras al na zo'n 4 jaar niet meer prettig ligt. Er onstaan kuilen wat rugklachten veroorzaakt. Het matras kun je niet keren alleen draaien maar dan heb je hetzelf... Toon meer

Het matras ligt op zich goed. Maar ik word iedere ochtend stijf wakker met pijn in mijn rug. Dat probleem had ik met mijn oude matras ook, maar hoopte juist door dit speciale matras het probleem te ve... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Topkwaliteit voor zorg en particulier. Medicomfort is producent en leverancier van topkwaliteit medische traagschuim producten. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve en kwalitatieve producten ter preventie van decubitus (doorliggen) voor de zorg. Uniek is dat wij ook rechtstreeks aan particulieren leveren. Wij werken geheel zelfstandig en zonder tussenpersonen, waardoor wij onze prijzen betaalbaar kunnen houden voor ieders budget.

2,6

Slecht

2,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt goed slapen?!

Ik dacht altijd, dat ik verstand van matrassen had. Dat was dus niet zo maar NU wel!
Ik kom nu minder "gebroken" uit bed met mijn reumatische botten/spieren en... hoef niet meer eerst een dutje te doen als ik thuis kom uit mijn werk. I.p.v. ca. 4 uur slaap ik nu zo'n 7 uur achter elkaar door! HEERLIJK!!!!!!!!

16 december 2012

Voldoet nog niet helemaal aan verwachting

Heb het kussen aangeschaft i.v.m. tintelingen in handen gedurende de nacht.
Dit is nog niet helemaal verholpen na 6 weken.
Daarom weet ik niet of dit wel een goed middel is om de kwaal te verhelpen.

16 december 2012
Logo Medicomfort

Antwoord van Medicomfort

Geachte Mevrouw van der Vlugt,

Wat de precieze oorzaak van de tintelingen van de handen is, is vanaf afstand moeilijk te zeggen. Als de klachten al wel iets verbetert zijn, lijkt het erop dat het kussen daar een bijdrage aan kan leveren. We zouden kunnen bekijken of een kleine aanpassing aan het kussen en positief effect heeft. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we dit kunnen bespreken?

Vriendelijke groet,

Elles de Bruin
Klantenservice Medicomfort

Puur slaapgenot

Wij hebben 6 jaar geleden een medisch matras gekocht en dat beviel ons prima.
We wilden graag vernieuwen en hebben wederom voor hetzelfde matras gekozen en het slaapt geweldig.
Ik kan iedereen met rugklachten aanraden om over te stappen op dit matras!!

14 december 2012

prima product geweldig om eerst te mogen uitproberen.

Een prima matras ligt heel fijn, prettig om eerst uit te proberen voordat je tot de koop overgaat. Is bij een matras waarvan de toch de bedoeling is er jaren op te liggen best heel belangrijk. Dus een geweldige service. Het matras wordt ook keurig op afspraak thuis geleverd en geinstaleerd. Al met al een aanrader.

14 december 2012

Ik hoefde er niet eerst een nachtje over te slapen!

Medischmatras biedt 2 weken proefslapen aan. Dus over een aankoop hoef je niet eerst een nachtje te slapen. Je mag er 14 over slapen! Maar na de eerste weet je al genoeg, want de matrassen slapen heerlijk! En de webshop werkt perfect, het personeel is vriendelijk en deskundig en het afleveren ging mooi op tijd. Kortom, niets op aan te merken, ik raad het iedereen aan.

13 november 2012

Goede service, vriendelijk personeel, perfecte kwaliteit van het product!

Het bestellen van een matras bij Medicomfort is een feestje. Voordat je tot aankoop overgaat heb je de mogelijkheid om een aantal week "proef te slapen". Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Daarnaast wordt je in de winkel geweldig geholpen en geïnformeerd door uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Tot slot wordt het matras kosteloos bij je thuis gebracht en naar boven gebracht. Al met een een top ervaring. Een aanrader voor iedereen die 's-ochtends met rugklachten uit z'n bed komt!

5 november 2012

Super Matrassen!

De eerste week was het wel wennen,de kussens terug gegeven,die vonden we niets,veel te hard,maar de matrassen slapen heerlijk,nu willen we ze echt niet meer kwijt!

24 oktober 2012

Goed matras, prijzig ledikant en zeer, zeer tegenvallende service.

Wij hebben de medisch matras mogen uitproberen en vonden deze heerlijk liggen. De kussens op maat vonden we niet fijn (veel te hard). Uiteindelijk voor de juiste ventilatie van dit matras ook een lattenbodem en een ledikant gekocht. Na 5 weken wachten werd het ledikant gebracht in de verkeerde kleur en in het verkeerde model. De fout scheen bij de fabrikant te liggen. Ons oude bed hadden we al verkocht en ze wilden het foute ledikant weer meenemen zonder dat ze konden zeggen hoe lang de bestelling van het nieuwe ledikant zou duren. Dan zouden we erg primitief alleen lattenbodems met pootjes op de vloer hebben staan voor onbepaalde tijd. Met enig overleg gingen ze toch overstag om het ledikant te laten staan totdat de nieuwe kwam. Na 6 weken, 8 weken en 10 weken gebeld en gemaild en men kon niets zeggen over de levertijd. Inmiddels waren we dus al 15 weken aan het wachten op ons bed, zonder enige duidelijkheid. Toen ik via email een klacht indiende en vroeg om enigerlei wijze van compensatie, werd hier geheel niet op ingegaan; Medicomfort kon er ook niets aan doen. Na 2 weken weer zeer ongeduldig en teleurgesteld gebeld en nu kreeg ik te horen dat het bed er al wel was, maar dat er geen route richting Utrecht was omdat ritten alleen gecombineerd konden worden met omliggende plaatsen waar ook bestellingen waren geplaatst.... En dat na 17 weken... Een week daarna een telefoontje; het bed kon afgeleverd kunnen worden, als ik zelf tenminste de monteur even ging helpen met het headboard en het foodboard naar boven tillen. Ik had hier geen tijd voor waarop telefonisch vervolgens gevraagd werd of we de buren dan niet even konden vragen...nee dus...en ik vind dit ook alles behalve netjes en horend bij een bestelling van meer dan €2600. De afspraak moest dan maar worden verplaatst naar een week later. Na in totaal 18 weken wachten werd mijn bed bezorgd, en kon ik alsnog de monteur helpen...Van meer dan eens gevraagde compensatie voor het enorm lange wachten, het helpen van de (wel vriendelijke) monteur en een foutieve eerste aflevering van ons bed heb ik op de afwijzing van deze compensatie na, niets meer vernomen. Bij de koop van ons bed werd notabene nog gezegd dat we wellicht bij de betaling nog wat korting konden krijgen, ook dit was niet mogelijk. Kortom, fijn matras, mooi maar prijzig ledikant, vanuit service oogpunt absoluut geen begrip voor de klant behalve de woorden 'ik vind het ook vervelend voor u'. Jammer, een koude douche na een heerlijke matras. Ik had meer verwacht van dit bedrijf.

11 oktober 2012

goed geslapen,beter geleefd

Het is even wennen,de eerste dagen kwam ik met spierpijn uit mijn nieuwe hoog/laag bed met het medisch matras.
Nu na 16 dagen heeft mijn lichaam het matras geaccepteerd.
De chauffeur had het zwaar,ik had voor voldoende hulp gezorgd.
MAAR,het bed was LOODZWAAR.

11 oktober 2012

Perfecte matras en kussen

Deze matras en dit kussen zijn perfect. Normaal gesproken iedere ochtend gebroken wakker. Na 14 dagen dit matras en kussen uitgeprobeerd te hebben slaap ik weer hele nachten en word ik uitgerust wakker. Daarnaast vind ik het 14 dagen proberen echt super. Heb inderdaad een aantal dagen moeten wennen voordat mijn lichaam aan het matras gewend was. Al met al een perfecte matras en kussen voor een goede prijs.

10 oktober 2012

Goede service, perfect matras voor mijn chronische rugklachten...

Wat is er belangrijker dan een matras te kunnen proberen!? Dat moet je gratis mogen doen er is geen andere mogelijkheid. Als je het matras gratis mag proberen dan moet het wel een goed matras zijn! En dat is het ook. Ik heb hem nu een aantal maanden en hij bevalt prima. Kan nog niks zeggen over de duurzaamheid dat is nog afwachten. O ja en dat je het matras niet om hoeft te draaien vind ik ook een groot voordeel! Verder een zeer klantvriendelijke behandeling, snelle levering en een goede chauffeur die ook meehelpt het matras te plaatsen en het oude matras heeft meegenomen.

3 oktober 2012

kwaliteit

Goede service.In het begin erg wennen aan het matras,ik dacht dat is het niet maar na een paar nachten slaapt het goed.
Goed geholpen door de chauffeur.Die bracht het gelijk naar boven .
Marian

2 oktober 2012

Eindelijk geen pijn klachten meer

Heb een kussen op maat besteld, aangemeten bij de fysio.
Na 3 jaar lang pijnklachten in de nek zit er eindelijk een goede stijgende lijn in.
Heerlijk!!!!!

29 augustus 2012