Na 15 beurten laser ontharing amper resultaat. Er is geen opvolging van het resultaat wat jammer is. Na dit te melden is reactie dat er genoeg tevreden klanten zijn …

Ondanks de belofte dat mijn klacht binnen 4 behandelingen verholpen zou zijn is dit helaas niet het geval. Er is geen verbetering opgetreden. Wel heel vriendelijke medewerkers

1. Schoonheidssalon
  2. Huidverzorgingskliniek

Mediskin Clinic Latem staat gekend om zijn unieke behandelingen zowel op esthetisch als medisch vlak. Vindt jouw behandeling op maat hier en maak een afspraak bij één van onze huidexperten of -artsen voor uw huidverbeteringstraject.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heel vriendelijk personeel alleen …

Heel vriendelijk personeel alleen heeft de pigment laser amper resultaat. Na 5 sessies van €200 helaas geen resultaat gezien, hier mocht best wat extra transparantie of het op zen minst iets van resultaat zou zijn. Informeer dus zeker goed want de afspraken zijn rap ingepland maar het resultaat blijft uit.

21 maart 2026

Fake vriendelijk

Fake vriendelijk. Nemen foto’s van klanten in bh en zetten dit online, zonder te vragen, niet ok!

29 oktober 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Dank je voor je feedback , enorm geschrokken over deze review ,zeker omdat we enkel een oksel foto namen ..en geen gezicht …wat we trouwens nooit doen .
Je hebt misschien nog niet het gewenste resultaat , maar sinds enkele maanden hebben we een nieuw toestel ( medische laser) waar we moeilijkere huidtypes kunnen behandelen … je hebt hier reeds al 2 beurten op gehad , en zag een groot verschil… speciaal voor jou stelde ik nog enkele beurten voor met korting… waar je niet op inging .jammer van deze review  ..

Interessante analyse op een minumum aan tijd

De medische check-up beviel me bijzonder. Er was een uitgebreide vragenronde waarbij er gepeild werd naar diverse gezondsheidsaspecten (voeding, beweging, levensstijl, ....) waarna er een fysieke fietsproef volgde. De begeleiders waren zeer supportief en gaven zeer veel aanmoediging en informatie. Het rapport nadien bevatte dan ook alle nodige informatie om er verder iets mee te doen en nog gezonder te proberen leven. Voor herhaling vatbaar!

6 september 2022

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, alles is verzorgd. Je voelt je thuis. Alles wordt ook snel en correct afgehandeld.

1 oktober 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Dankjewel Claudia, het is zeer fijn om jou als klant te hebben!

Heel vriendelijke ontvangst

Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijke en uitgebreide informatie bij huidanalyse en voorstel van producten zonder opdringerig te zijn.

27 mei 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Dankjewel voor jouw lieve woorden. Hopelijk zie je net zo snel een positief resultaat

Aanrader voor iedereen

Aanrader voor iedereen. Vriendelijk onthaal, goede behandeling gewoon top.

28 september 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Dankjewel voor jouw postieve reactie!

Prima in orde

Prima in orde. Snelle opvolging

30 september 2022

🥰🥰

Triest gedoe

10 december 2021

Antwoord van Mediskin Clinic

Goede morgen stefaan.. ik verschiet een beetje van de review.. jaren lang ben jij klant geweest voor pedicure( en ik bij jou als klant).. was je tevreden volgens mij , anders kom je niet terug. Misschien is er iets fout gelopen .. hierover kunnen wij als twee zelfstandigen wel praten denk ik dan . Gr en fijn weekend

Glowing na medische peeling

Céline geeft me de perfecte producten en behandeling op maat. De medische peeling geeft na enkele dagen een fantastisch resultaat! Glowing skin, gezonde blos op de wangen en super egaal. Céline legt alles zeer goed uit en begeleid met perfect tijdens de behandeling. Mijn oneffenheden zijn volledig verdwenen

23 september 2022

Specialisten!

Ik had problemen met mijn huid en Céline heef me echt enorm goed geholpen en geadviseerd. Enorm professioneel en een volkomen kenner in haar vak.

6 september 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Super fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Het is altijd enorm fijn jou bij Mediskin te ontvangen! 🥰🥰

Met een glow terug naar huis

We spraken mijn wensen en doelstellingen gedetailleerd door en werken stapsgewijs richting de huid die ik wens, in een rustig, verzorgd kader met kennis van zaken en producten die doen wat ze beloven.

14 september 2022

Antwoord van Mediskin Clinic

Super fijn dat u zo tevreden bent van de service. Samen gaan we naar een optimaal resultaat !