Medisonic Shockwave Klinik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mærkbar forbedring efter første behandling :-) Knap så mærkbar efter anden behandling, men nu var mine forventninger jo nok også skruet ret langt op - Ser frem til tredie behandling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den viden og ro Hanne gav mig på spørgsmål om hvordan med min anden sygdom og pilleindtag var meget betryggende så hun gik i gang. Jeg kan tydeligt mærke en bedring i mine håndled som lider af sen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været til behandling for en hælspore med god effekt, derfor kontakte jeg Peter ved Nørreport kontoret igen pga en inflammation ved knæet. Meget behagelig og kompetent behandlingen som allerede... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har foreløbigt kun været hos jer to gange , men jeg rimelig positiv allerede. Første gang var jeg glad for den efterfølgende mail, som fortalte om evt smerter. Anden behandling var mere smerteful... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gemeenschappelijk gezondheidscentrum
  2. Kliniek voor pijnbestrijding
  3. Gespecialiseerde kliniek

Geschreven door het bedrijf

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

435 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg har været forbi til 1 behandling

Jeg har været forbi til 1. Behandling af lænden/iskiasnerven og jeg synes jeg allerede kan mærke, at der er en lille forbedring i lænden. Så jeg skal helt sikkert have nogle flere behandlinger.
God oplevelse og sød og behagelig behandler.

4 februari 2026

Medisonic Shockwave Østerbro

Jeg går til behandling på Østerbro, og får en super service. Bliver behandlet for smerter ved balle/lårhægtningen og kan mærke at shockwave maskinen kommer dybt ned.

Super sted hvor jeg føler mig tryg og i gode hænder.

4 februari 2026

Fandt Medisonic Shockwave på facebook

Fandt Medisonic Shockwave på facebook, skrev til dem kl.02,00 og de ringet mig op 6 timer senere og fik første behandling 8 timer efter jeg hadet skrevet til dem. og jeg kan mærke en forskel, efter bare 1 behandling mod en frossen skulder som jeg har døjet med i 1,4 år. imødekommende, professionelle rådgivning og super service, kan varmt anbefale dem.

3 februari 2026

Er blevet positivt overrasket

Er blevet positivt overrasket, jeg kunne mærke forbedringer i min skulder under behandlingen. Det færdige resultat er ikke nået til endnu. God og professionel service fra Cecilie, som giver sig tid til behandlingen.

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cecilie er en virkelig dygtig behandler

Cecilie, hos Medisonic Shockwave Klinik i Måløv, er en virkelig dygtig behandler. Jeg bemærkede hendes professionelle grundighed og tekniske viden og hendes holistiske perspektiv på menesket. Jeg kan varmt anbefale hende til smertelindring - og jeg ser frem til min næste behandling!

28 januari 2026

Grundig behandling hver gang

Grundig behandling hver gang, og efter 3. besøg begynder det at virke, så behandleren havde tid til at undersøge om resten af nakken, ryggen, og den anden skulder også havde behov for behandling.

30 januari 2026

Extreme God Service

Extreme God Service
Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle rådgivning og service.
Igår har jeg været til behandling af fødderne anden gange, hos Medisonic Shockwave Klinik i Ballerup. Jeres behandler er så hjælpsom og hun er meget professionel på sine områder. Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle service.
Hun udfører sit arbejde 100% og alt var så perfekt. Når hun forklarer tingene er det nemt at forstå hvad hun mener.
Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer uden held, men dette er noget særlig meget specielt.
Med venlig hilsen Enikö Simon

30 januari 2026

En anden tilgang.

Jeg blev taget venligt imod. Der var tid til min fortælling om hvorfor, jeg var kommet. Det er godt med en “followup” mail, der fortæller noget om hvad man kan forvente. Jeg kender intet til metoden, men for mig giver det god mening, at shockwaves kan aktivere celler der har været fastlåst.

29 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god klink med et smil

En god klinik og blivet modtaget smilende og serviceminded sundhedspersonale. Behandling har gjort at jeg kan leve mit liv og passe på min arbejdet smertefrit. Varmt anbefale

29 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kontaktede Medisonic efter et…

Kontaktede Medisonic efter et reklameopslag på Facebook, blev allerede kontaktet samme dag og fik booket en tid i deres klinik i Ballerup. God information omkring behandling mv. har gået med kroniske smerter igennem mange år og allerede efter første behandling, har jeg kunne slappe mere af end jeg har kunnet i meget lang tid, behandlingen er ikke behagelig, men absolut med virkning, så ser frem til hvor det bærer hen for mig. Behandler meget sød og meget forstående mv., har med mit smerteforløb prøvet lidt af hvert, så dejligt, allerede at kunne mærke forskel efter første behandling.

26 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektivitet af behandlingen mærker jeg…

Effektivitet af behandlingen mærker jeg hver eneste gang. At der også er rent, har behagelig indeklima og centerområde, gratis (gade) parkering og en enorm omsorg og empati for klienten gør at jeg ikke henvender mig andre steder.

23 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ringede af nysgerrighed for at se…

Jeg ringede af nysgerrighed for at se om det var noget de kunne gøre noget ved da jeg har gået med lændesmerter et par år også kaldet facetleds syndrom. Fik hurtigt en tid til samtale og behandling og kunne mærke forskel ved den første behandling og har bestilt igen.ps sød og venlig betjening og vejledning.mvh Tom

23 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.