Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Medvital erbjuder kosttillskott med smidiga hemleveranser. Vi fokuserar på enkelhet, kontinuitet och produkter inom hälsa och välmående som ska vara lätta att använda i vardagen. Vi arbetar löpande med att förbättra kundupplevelsen och uppskattar all feedback från våra kunder. Vår kundtjänst hjälper gärna till med frågor kring leveranser, abonnemang eller justering

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

2,4

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Lurendrejeri!!!!

Min man har försökt få tag på er på både telefon och mejl men ni vägrar svara!!! Ni ringde om en undersökning där han dumt nog gick med på att prova ett kosttillskott men inte ingå ett abonnemang!!!! dessutom va det helt fel grejer som skickats och nu har ni skickat ytterligare 3st med en fet faktura och vägrar svara när vi vill att ni ska ta tillbaka skiten!! Svarar inte ni på detta så ska ni jä*lar med räkna med polisanmälan och anmäla er till ARN.

9 juli 2026

KÖP ALDRIG !!

KÖP ALDRIG !!! VARNING
SPARA DINA PENGAR, DE SÄLJER BLUFF OCH LJUGER JÄTTE MYCKET FÖR ATT FÅ SÄLJNING. DE KOMMER LJUGA FÖR ATT FÅ DIG ATT KÖPA OCH DE DRAR PENGAR FÖR 3 MÅNADER. Första gången jag blir tvungen att skriva omdöme

23 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommer polisanmäla detta företag och…

Kommer polisanmäla detta företag och koppla in jurist. Har bevis på att abonnemanget är avslutat, det jag inte ville äns ha från början.
*Dom bryr sig inte om 14dagars ångerrätt
*Sänder kunder till inkasso på ett abonnemang som inte änns är aktivt. Där kunden returnerade alla paket så fort dom kom.
*Säger att dom ska ta tag i detta via mail, men inget händer.

Och till er Medvital så behöver ni inte änns svara på detta då processen redan är igång med jurist mfl

23 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Toxic arbets miljö och oseriös försäljning

De pressar sina anställda att sälja med toxiska metoder som mikromanagement, genom att sätta orealistiska mål som att sälja för 5 till 10 personer på en dag. Man får ingen uppmärksamhet när man inte säljer och får bara uppmärksamhet om man säljer. De tillåter dig inte att ifrågasätta deras plan och den uppfattas som negativ om du gör det. De bryr sig inte riktigt om kunderna genom hur de tränar sina anställda att ljuga för potentiella kunder och dölja viktig information. Till exempel tränar de sina anställda att kalla upp potentiella köpare och lura dem att tro att personen har vunnit ett pris bara för att få dem att köpa deras vanföreställda kosttillskott. Teamledaren bryr sig bara om pengar och gör jobbet väldigt smutsigt han bryr sig inte om de anställda egentligen eftersom man kan be han om feedback och coaching men det ignoreras totalt och så förväntar han resultat. det här är en teamledaren som inte riktigt har empati för kunder eller de som jobbar. Det här företaget måste utredas och stängas ner. uppdatering ( de ber mig att ta bort omdömet och ringer hela tiden , men jag väljer att ni vet vad det här företaget försöker att få från er istället) .

22 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fruktansvärt företag varför svarar dom…

Fruktansvärt företag varför svarar dom inte när man ringer eller mailar jag vill säga upp abonnemanget
Lasse

22 juli 2026

Hej Lars!
Tack för att du hör av dig, och förlåt för frustrationen.
Vår kundtjänst är öppen varje vardag och vi svarar alltid på mail inom 24 timmar. Hör gärna av dig direkt på info@medvital.se med ditt kundnummer så hjälper vi dig med uppsägningen omgående!

jätte toxic miljö

12 juni 2026

Lurendrejare

Lurendrejare, har en nära anhörig som arbetat åt dom och sålt i ca 2 månader. De lovar guld och gröna skogar, du kan tjäna massor. Hon var jätteduktig och gjorde sitt bästa och grundlön är 10000 plus provision men för en hel månad 9 till 5 fick hon ut 4000 kr. Vilket skämt!! Ni borde skämmas!

25 juni 2026

Hej Agnetha,

Tack för att du tog dig tid att skriva - vi tar all återkoppling på allvar.

Vår ersättningsmodell är alltid tydligt kommunicerad i avtalet vid uppstart, men vi ser att det kan upplevas annorlunda i praktiken och det tar vi med oss.

Detta framgår av anställningsavtalet och kommuniceras vid uppstart. Vi strävar alltid efter transparens och vill att våra medarbetare förstår exakt hur ersättningen räknas.

Om din anhörig vill ha en genomgång av sin lönespec är hon välkommen att kontakta oss direkt

Fruktansvärt aggressivt försäljnings…

Fruktansvärt aggressivt försäljnings teknik. Lyssnar inte på vad man säger, man säger nej tack å ändå skickar han Erik, SMS där man ska bekräfta ett jättedyrt erbjudande. Mycket dyrare än vad han sa först. Försökte avsluta samtalet bestämt, men han fortsatte bara med sin offensiva försäljning. Nej de produkterna vill jag inte ha.

29 april 2026

Hej Elinor!

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme — vi tar det du beskriver på största allvar.
Det du beskriver stämmer inte med hur vi vill att våra kunder ska bemötas. Vi har en tydlig policy om att respektera kundens beslut, och ett nej ska alltid vara ett nej. Vi ser över det aktuella samtalet internt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dom säger att det inte är bindande när…

Dom säger att det inte är bindande när dom ringer och erbjuder sina varor , och ska man ringa dom så svara dom inte fast telefonen tid står på deras hemsida, nej då har dom stängt och Mail svarar dom efter någon dag , sen skickar dom nytt och då ska betala dyrt för detta , jag kunde skicka retur men va tvungen att betala fakturan klart som inte ska varan från mej , fy vilka avtal dom det är till lura folk

14 april 2026

Hej Agneta,

Tack för att du tar dig tid att skriva och för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att du upplevt processen som otydlig och frustrerande. Vi förstår att det skapar irritation när man känner att man inte får tag i oss direkt eller när informationen inte upplevs som tillräckligt tydlig från start.

Vi vill vara tydliga med att våra abonnemang är frivilliga och utan bindningstid, och att villkoren framgår i samband med beställning. Samtidigt är det viktigt för oss att varje kund känner sig trygg i både köp och uppsägning.

När det gäller kontakt med oss kan svarstider variera vid hög belastning, men vi arbetar löpande för att vara så tillgängliga som möjligt via både mejl och telefon.

Vi tar din feedback på allvar och använder den aktivt för att förbättra både kommunikation och kundupplevelse framåt.

Medvital Kundservice

lurendrejare 😡

Min mamma har beställt vitaminer av dem och betalar över tusen spänn var tredje månad. Hon vill nu avsluta detta och ringer till dem i sinne på deras telefon tid men de svarar inte!!! Nu har vi mailat men inget svar..
VAD SKA VI GÖRA????

31 maart 2026

Hej Annika,

Tack för att du skriver och jag förstår verkligen att det här känns frustrerande när man upplever att man inte får kontakt direkt.

Vi vill vara tydliga med att alla abonnemang kan avslutas när som helst, och när en uppsägning kommer in stoppar vi alltid framtida leveranser och bekräftar detta skriftligt.

I perioder med hög belastning kan det tyvärr ta lite längre tid att komma fram på telefon eller få svar via mejl, men alla ärenden hanteras i turordning och ingen kund lämnas utan återkoppling i mer än 1 arbetsdag.

Tack för att du hör av dig – vi tar alltid den här typen av feedback på allvar och jobbar aktivt för att bli mer tillgängliga.

Medvital Kundservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svårt att få tag på de när man ville…

Svårt att få tag på de när man ville avsluta sitt abonnemang, fick ringa flera gånger om dagen för att få ett svar. De ringer månader efter och frågar varför man valde att avsluta, tycker de är oseriösa

25 maart 2026

Antwoord van Medvital

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du haft svårt att nå oss — det är något vi aktivt arbetar med att förbättra. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt att komma i kontakt med oss och att respektera varje kunds önskemål. Hör gärna av dig direkt på info@medvital.se så hjälper vi dig.

Dödskallemärkt

Dödskallemärkt. Sky som pesten. Helt inriktat på att lura pengar av gamla, respekterar inte Nixregistret, ej heller uttrycklig begäran om att upphöra med all kontakt. De har ofredande som affärsmodell - UNDVIK.

10 januari 2026

Antwoord van Medvital

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse.

Vi respekterar NIX-registret och tar varje begäran om att upphöra med kontakt på allvar. Om du upplever att vi inte följt detta ber vi dig kontakta oss direkt på info@medvital.se så utreder vi ärendet omedelbart.
Vi strävar alltid efter att agera seriöst och transparent mot våra kunder.

Dit is Trustpilot