Var lite osäker i början men har använt…
Var lite osäker i början men har använt Flexi nu i ett par månader och är nöjd hittills. Trevlig kundtjänst
Medvital erbjuder kosttillskott med smidiga hemleveranser. Vi fokuserar på enkelhet, kontinuitet och produkter inom hälsa och välmående som ska vara lätta att använda i vardagen. Vi arbetar löpande med att förbättra kundupplevelsen och uppskattar all feedback från våra kunder. Vår kundtjänst hjälper gärna till med frågor kring leveranser, abonnemang eller justering
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min man har försökt få tag på er på både telefon och mejl men ni vägrar svara!!! Ni ringde om en undersökning där han dumt nog gick med på att prova ett kosttillskott men inte ingå ett abonnemang!!!! dessutom va det helt fel grejer som skickats och nu har ni skickat ytterligare 3st med en fet faktura och vägrar svara när vi vill att ni ska ta tillbaka skiten!! Svarar inte ni på detta så ska ni jä*lar med räkna med polisanmälan och anmäla er till ARN.
KÖP ALDRIG !!! VARNING
SPARA DINA PENGAR, DE SÄLJER BLUFF OCH LJUGER JÄTTE MYCKET FÖR ATT FÅ SÄLJNING. DE KOMMER LJUGA FÖR ATT FÅ DIG ATT KÖPA OCH DE DRAR PENGAR FÖR 3 MÅNADER. Första gången jag blir tvungen att skriva omdöme
Snabbt och trevligt svar från kundtjänst
Kommer polisanmäla detta företag och koppla in jurist. Har bevis på att abonnemanget är avslutat, det jag inte ville äns ha från början.
*Dom bryr sig inte om 14dagars ångerrätt
*Sänder kunder till inkasso på ett abonnemang som inte änns är aktivt. Där kunden returnerade alla paket så fort dom kom.
*Säger att dom ska ta tag i detta via mail, men inget händer.
Och till er Medvital så behöver ni inte änns svara på detta då processen redan är igång med jurist mfl
De pressar sina anställda att sälja med toxiska metoder som mikromanagement, genom att sätta orealistiska mål som att sälja för 5 till 10 personer på en dag. Man får ingen uppmärksamhet när man inte säljer och får bara uppmärksamhet om man säljer. De tillåter dig inte att ifrågasätta deras plan och den uppfattas som negativ om du gör det. De bryr sig inte riktigt om kunderna genom hur de tränar sina anställda att ljuga för potentiella kunder och dölja viktig information. Till exempel tränar de sina anställda att kalla upp potentiella köpare och lura dem att tro att personen har vunnit ett pris bara för att få dem att köpa deras vanföreställda kosttillskott. Teamledaren bryr sig bara om pengar och gör jobbet väldigt smutsigt han bryr sig inte om de anställda egentligen eftersom man kan be han om feedback och coaching men det ignoreras totalt och så förväntar han resultat. det här är en teamledaren som inte riktigt har empati för kunder eller de som jobbar. Det här företaget måste utredas och stängas ner. uppdatering ( de ber mig att ta bort omdömet och ringer hela tiden , men jag väljer att ni vet vad det här företaget försöker att få från er istället) .
Fruktansvärt företag varför svarar dom inte när man ringer eller mailar jag vill säga upp abonnemanget
Lasse

Antwoord van Medvital
Lurendrejare, har en nära anhörig som arbetat åt dom och sålt i ca 2 månader. De lovar guld och gröna skogar, du kan tjäna massor. Hon var jätteduktig och gjorde sitt bästa och grundlön är 10000 plus provision men för en hel månad 9 till 5 fick hon ut 4000 kr. Vilket skämt!! Ni borde skämmas!

Antwoord van Medvital
Fruktansvärt aggressivt försäljnings teknik. Lyssnar inte på vad man säger, man säger nej tack å ändå skickar han Erik, SMS där man ska bekräfta ett jättedyrt erbjudande. Mycket dyrare än vad han sa först. Försökte avsluta samtalet bestämt, men han fortsatte bara med sin offensiva försäljning. Nej de produkterna vill jag inte ha.

Antwoord van Medvital
Dom säger att det inte är bindande när dom ringer och erbjuder sina varor , och ska man ringa dom så svara dom inte fast telefonen tid står på deras hemsida, nej då har dom stängt och Mail svarar dom efter någon dag , sen skickar dom nytt och då ska betala dyrt för detta , jag kunde skicka retur men va tvungen att betala fakturan klart som inte ska varan från mej , fy vilka avtal dom det är till lura folk

Antwoord van Medvital
Min mamma har beställt vitaminer av dem och betalar över tusen spänn var tredje månad. Hon vill nu avsluta detta och ringer till dem i sinne på deras telefon tid men de svarar inte!!! Nu har vi mailat men inget svar..
VAD SKA VI GÖRA????

Antwoord van Medvital
Svårt att få tag på de när man ville avsluta sitt abonnemang, fick ringa flera gånger om dagen för att få ett svar. De ringer månader efter och frågar varför man valde att avsluta, tycker de är oseriösa

Antwoord van Medvital
Dödskallemärkt. Sky som pesten. Helt inriktat på att lura pengar av gamla, respekterar inte Nixregistret, ej heller uttrycklig begäran om att upphöra med all kontakt. De har ofredande som affärsmodell - UNDVIK.