Oplichting
Ipv boek zoals ze beschrijven is het een ebook. Maar ook de ebook nooit ontvangen krijgt een link die niet werkt ..email krijg je terug zonder antwoord, link ed ..dus gewoon je geld kwijt ..bestel het dus niet ..
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichterij! Zijn geen echte boeken al doen ze dat wel zo overkomen. Had boek gekocht voor € 20.99 en kreeg n digitale link. Heb n juridische aanvraag tot vernietiging van de transactie te doen wegens misleidende reclame. Heb mail gekregen dat t in behandeling genomen zou worden maar nooit meer iets gehoord. Heb t gemeld bij ACM en de consumentenbond. Hoe meer mensen dit doen hoe sneller deze oplichters gestopt kunnen worden! Zijn e boeken onder valse voorwendselen verkocht! 😡
Niets ontvangen en geen contact mee te krijgen. BESTEL HIER NIET!!!!!
Dit betreft een e book terwijl ze je laten denken dat dit een tastbaar boek is in de advertentie. Ze vragen om de verzendgegevens als adres, laten een tastbaar boek zien in de advertentie. Dit is dus een boek.... Goed ingedekt qua herroepingsrecht ook. Jammer....
Inderdaad. Ook ik ben er ingetrapt. Oplichters. Gesproken wordt over boek. Maar je ontvangt 50 pagina document download.
Ze mogen op hun platform wel eens duidelijk vermelden dat het geen fysieke boeken zijn! Wat een zooi, je moet alles downloaden terwijl het in het begin lijkt of je fysieke boeken hebt gekocht! Heel erg boos hierover!
Kansloos bedrijf. Dit is pure oplichting. Gaat helemaal niet om een boek maar je moet een link downloaden. Nureageren ze niet meer. Niet kopen!
Ik had een boek besteld bij meerleven.com maar het ging om een ebook wat ik niet wist toen ik het kocht. Daarna gemaild naar hun maar het emailadres bestaat helemaal niet ! Dit is fraude. Niet bestellen op deze site !
Misleidend. Betreft alleen e-books terwijl er op de afbeelding een boek staat afgebeeld. Boek is ook maar 50 pagina’s. Erg duur betaald.
Meerleven adverteert met afbeeldingen van echte boeken
Zijn het dus niet!!!!
20 Euro aftikken voor een PDF van 52 bladzijden kan ik niet een "aanbieding" noemen
Misleidend, niet duidelijk en zwaar boven kostprijs
Het gaat om een online boek wat niet duidelijk staat aangegeven. 21 euro is best wel duur voor een online boek van 59 bladzijden. Dat was eens maar nooit meer.
Weken geleden een boek besteld, blijkbaar gaat om ebook dat ik niet had gezien. Nu kan ik het ebook niet openen. Meerdere mails gestuurd. Nog steeds geen oplossing. Ze hebben zogezegd opnieuw gestuurd maar niks ontvangen. Geld krijg ik niet terug. Dus betaald voor iets waar ik niks mee kan aanvangen. Echt teleurgesteld en gefrustreerd. Niet fijn.
Het is dat ik een ster moet geven dus maar 1. Flink bij de neus genomen. Je koop geen boek maar een E book. Iets dat ik dus nooit lees omdat ik een echt boek in mn handen wil hebben. De fotoos laten echte boeken zien, het woord boek ipv book is overal te lezen dus nergens uit op te maken dat je slechts iets digitaals koopt. De boot ingegaan voor 35.90€. Bedrijf heeft ook geen telefoonnummer waar ze op te bereik zijn, ik ga alsnog proberen om mn geld terug te krijgen