Gegeten bij een sushi restaurant met 7 andere meet5 leden. Een hele gezellige avond gehad. Meet5 is een fantastisch medium voor vrijblijvende gezelligheid. No strings attached, opgeven voor events die... Toon meer
Was op zoek naar een App waar je op eenvoudige wijze met elkaar in contact kan komen om samen te genieten van een activiteit. De Meet5 app is gemakkelijk in gebruik en laagdrempelig. Binnen een week m... Toon meer
Wat een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Ik ben onlangs lid geworden en heb vorige week aan een eerste activiteit meegedaan. Wat een ontzettend mooie en bijzonder... Toon meer
Zaterdag een super gezellig koffiemomentje gehad met Meet5. Lekker op het terras gezeten bij Echt Genieten in Echt, met een fijne sfeer en volop zon. Leuke nieuwe mensen ontmoet waar het meteen me... Toon meer
Meet5 ist die größte Freizeitcommunity in Deutschland, Österreich und der Schweiz. Es gibt täglich hunderte Treffen für alle erdenklichen Aktivitäten, wie Wandern, Essen gehen und vieles mehr. Der Fokus liegt auf kleinen und persönlichen Gruppen, so dass sich nachhaltige und tiefe Freundschaften bilden.
Hanauer Landstraße 147-149, 60314, Frankfurt am Main, Duitsland
- +49 151 72039674
- support@meet5.com
- meet5.de
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het is makkelijk om een activiteit te…
Het is makkelijk om een activiteit te plannen. Ik zit nog niet zo lang op meet5 maar heb al aantal nieuwe mensen leren kennen.

Antwoord van meet5.de
Geweldige app om gezellige dingen te…
Geweldige app om gezellige dingen te doen met mensen die je nog niet kent.

Antwoord van meet5.de
Leuke activiteiten en voor ieder wat…
Leuke activiteiten en voor ieder wat wils 😃

Fijn gedanst
De activiteiten kun je bekijken in je eigen regio, dat vind ik top. Wil je buiten je regio dan is dit ook mogelijk. Ik ben naar een dans party geweest super gezellig en heerlijk gedanst

Antwoord van meet5.de
Het is een heel overzichtelijke app…
Het is een heel overzichtelijke app waar alles duidelijk en vlot verloopt. Het is echt een heel mooie en goede manier om mensen te mogen leren kennen. Je bent vrij in je keuzes en deelnames. Het is plezant zo'n leuke mensen te ontmoeten waar mooie vriendschappen ontstaan. Top!

leuke uitjes
leuke uitjes, ongedwongen sfeer. gebruiksvriendelijke app. je kunt vrij veel zonder extra kosten te hoeven betalen.

Meet5 is supergezellig
Meet5 is supergezellig, een laagdrempelige manier om leuke nieuwe mensen te leren kennen!

Geweldige ervaring
Geweldige ervaring. Had ik jaren eerder moeten ontdekken.

Antwoord van meet5.de
Top app om nieuwe mensen te leren…
Top app om nieuwe mensen te leren kennen en leuke activiteiten te beleven

Antwoord van meet5.de
Via Meet5 het concert van Pink Floyd…
Via Meet5 het concert van Pink Floyd project in Schiedam bezocht. Bij binnenkomst zag ik al direct enkele Meet5 leden gezellig aan een tafel zitten. Zo werd alleen naar een concert gaan een stuk gezelliger.

Mijn eerste ervaring met Meet5
Mijn eerste ervaring was tijdens een activiteit bij een open avond bij een dansschool. Salsa, buikdansen, bachata gedanst en mooie optredens gezien. Leuke nieuwe mensen ontmoet.
Ik ga zeker meer activiteiten doen maar ook zelf activiteiten regelen.

Antwoord van meet5.de
Leuk ontmoetingen.Mooie aanvulling op…
Leuk ontmoetingen.Mooie aanvulling op mijn leven met mn vrienden die ik al had.
Een aanrader voor iedereen die wat mist
In zn leven.

Antwoord van meet5.de
De activiteitenapp waar je rustig en veilig mensen leert kennen.
Eindelijk een ontmoetingsapp waar momenteel veel 50 plussers te vinden zijn die leuke activiteiten willen doen zonder verplichtingen en veilig in groep.

Antwoord van meet5.de
Was supergezellig meet 5 is een leuke…
Was supergezellig meet 5 is een leuke site waar je veel gezellig uitjes kan bezoeken van een feestje in cafe tot een bbq bij iemand thuis.

Leuke app
Leuke app, je leert nieuwe mensen kennen op een laagdrempelige manier. Er zijn verschillende activiteiten op veel verschillende plekken. Een echte aanrader om mensen te ontmoeten of iets leuks met een groepje te doen.

Verwachtingen overtroffen
Nadat ik de app gedownload had ben ik gaan zoeken naar MEET5 bij eenkomsten bij mij in de buurt. Ik had gekozen voor 80’s verantwoord. Bij aankomst was voor mij meteen duidelijk wie ook via MEET5 daar aanwezig waren. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Een leuke avond met leuke gesprekken en leuke mensen.
Een 5 sterren avond

Antwoord van meet5.de
Aanrader om laagdrempelig mensen te leren kennen
Aanrader voor iedereen die wel eens op zoek is naar mensen om activiteiten mee te ondernemen. Ben zelf net naar een nieuwe stad verhuisd en via de Meet5 app heel laagdrempelig nieuwe mensen leren kennen. De app werkt heel eenvoudig. En er staan elke dag wel 1 tot 3 activiteiten op binnen een straal van 20 km. Ook een goede introductie gehad via een live-verbinding waar ik vragen kon stellen.

Antwoord van meet5.de
Leuke en gemakkelijke app om mensen te…
Leuke en gemakkelijke app om mensen te ontmoeten.