Mega Food Stunter Reviews

3.987

4,7

Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Toon meer

Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... Toon meer

Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Toon meer

Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.

1. #2 van de 7 beste bedrijven in Boodschappenbezorgdienst
  2. #2 van de 5 beste bedrijven in Bakkerij
  3. #4 van de 11 beste bedrijven in Slagerij
  4. #2 van de 3 beste bedrijven in Budget supermarkt
  5. #1 van de 3 beste bedrijven in Diepvriesvoedingswinkel
  6. #2 van de 4 beste bedrijven in Poelier

Over Mega Food Stunter

GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD

Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.

Kwaliteits diepvriesproducten voor:

• HORECA
  • Bakkers
  • Slagers
  • Hotels
  • Consumenten

Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".

GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.

Uitstekend

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.987)

504 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na telefonisch contact komenz

Na telefonisch contact komen ze de belofte niet na en na een tweede telefoontje is alles perfect geregeld

11 december 2025

Beste Roel,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de gemaakte afspraken na telefonisch contact niet zijn nagekomen — dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij nemen dit serieus. Iemand van onze klantenservice zal contact met u opnemen om samen te bespreken wat er precies is misgegaan en hoe we dit netjes voor u kunnen oplossen. Mocht u ons zelf alvast willen bereiken, dan kan dat via https://klantenservice.megafoodstunter.nl/hc/nl of telefonisch via 055 726 0010.

Dank dat u dit onder onze aandacht brengt, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Goeie bedrijf

Ik ben altijd blij als ik daar bestel. Vinden wat ik wil aan kleine prijzen. Bestel en aangeven de datum dat jullie wensen te krijgen. Altijd op de hoogste van jullie pakketten en bezorger bij mij altijd vriendelijk. Bedankt allemaal

18 december 2025

Compliment

Prijzen zijn aantrekkelijk, producten zijn goed, levering op tijd en met aandacht voor klant

16 december 2025

De chauffeur heeft schade aangebracht…

De chauffeur heeft schade aangebracht op ons terrein. Wij hebben jullie hierover ingelicht tot 3x toe en geen reactie ontvangen

8 december 2025

Beste Ruud,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat u schade heeft ervaren en dat u het gevoel heeft dat hier onvoldoende opvolging aan is gegeven — dat begrijpen wij en dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij nemen dit soort meldingen altijd serieus. Onze klantenservice zal daarom rechtstreeks contact met u opnemen om deze situatie te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing. Mogelijk is eerdere correspondentie ons niet (volledig) bereikt, waarvoor onze excuses.

Wij vinden het belangrijk om dit correct en zorgvuldig af te handelen en hopen dit samen met u netjes af te ronden.

Namens het HELE MegaFoodStunter team

Bij bestelling was niet mee

Je hebt een minimum bestelling van 150 euro. Ik bestelde voor 150, 35 euro.
Omdat er op bepaalde artikelen een korting zat kreeg ik 2 euro korting. Daardoor zakt het bedrag naar 148,35 euro waardoor ik onder het minimumbedrag zakt.. bestellen kon dus niet meer.
Ik moest dus bij bestellen om boven het minimum bestelbedrag te geraken.
Ik heb dus bij besteld maar het bij bestelde product was bij levering niet mee...

Het bedrijf heeft heel veel van z'n sterren verloren sinds het begonnen was.

8 december 2025

Beste Joris,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat u tijdens het bestellen tegen het minimum bestelbedrag aanliep en dat een korting er uiteindelijk voor zorgde dat het totaalbedrag daar net onder zakte. Dat kan inderdaad frustrerend zijn, zeker als u daardoor opnieuw producten moest toevoegen.

Ook vinden wij het jammer om te horen dat een extra bijbesteld product bij levering ontbrak. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit samen met u te bekijken en te zorgen voor een passende oplossing. Daarnaast nemen wij uw feedback over het bestelproces serieus en gebruiken wij dit om onze webshop verder te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst duidelijker en soepeler verlopen.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard ook bereiken via