Mega Solar B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik vond de informatievoorziening goed en de behulpzaamheid van de medewerkers erg groot. Er werd goed en rustig uitgelegd wat een thuisbatterij doet en hoe het werkt. De installatie ging voorspoedig e... Toon meer

Het contact met mega solar is prettig. De batterij is netjes geplaatst door vriendelijke monteurs. Maar… als ik had geweten hoe warm die batterij wordt had ik andere keuzes gemaakt. Je kan je hand er... Toon meer

Langs geweest bij het bedrijf en goed geïnformeerd over de thuisbatterij. Op de dag van levering waren ze keurig op tijd en beleefde medewerkers. Na installatie hebben ze alles keurig netjes opg... Toon meer

Nadat ik een paar keer een oproep had gemist van verschillende nummers wat op elkaar leken waarbij ik had terug gebeld en niemand te pakken kreeg was het vandaag raak. Ze namen op als mega solar en bl... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Proces aanschaf zonnepanelen volledig naar wens verlopen.

De eerste telefonische kennismaking was helder over de mogelijkheden en heel snel daarop twee offertes gekregen waaruit we een keuze konden maken. Onze vragen zijn in een later telefoongesprek goed beantwoord en serieus genomen. De prijs was heel aantrekkelijk. Heel snel kon ook in goed onderling overleg een datum geprikt worden voor de plaatsing.
De monteurs werkten zeer zorgvuldig en voortvarend. Heel netjes en keurig afgewerkt. Ze waren vriendelijk en correct. Telefonisch contact de dag erna zeer prettig en de app werkt fantastisch en bijzonder overzichtelijk. Zeer tevreden met de keuze voor Mega Solar.

5 maart 2024

10x430 Wp geplaatst op onze schuur

10x430 Wp geplaatst op onze schuur, montage binnen 2 weken.
Echter bleek na plaatsing, tegen mijn verwachting in, dat enkel de energie-productie, niet het energie-verbruik, zichtbaar was in de Enphase app. Mijn contact daaromtrent met de verkoopafdeling verliep stroef:
- voor energie-verbruik was een ander Enphase "Metered" toestel nodig dan wat de monteurs geplaatst hadden,
- ik had dit maar zelf moeten aangeven tijdens verkoop (het was volgens Mega Solar niet aan hen om dit tijdens de verkoop aan te geven).

27 februari 2024

TOP SERVICE!

TOP SERVICE!
De adviseur aan de telefoon, heeft me goed geadviseerd en overtuigd om de zonnepanelen af te nemen.

Het operationele team, heeft supergoed werk gedaan. Netjes en vriendelijk.

Mega Solar B.V. Heeft een supergoed team. Ze verdienen een 10!

5 februari 2024

Goede service, afspraken worden netjes nagekomen. Monteurs bekwaam en staan open voor overleg. Fijn bedrijf

25 januari 2024

blij dat ik mega solar gekozen hebt

snelle levering, al binnen drie weken,ze waren te laat omdat ze autopech hadden maar hebben doorgewerkt tot alles af was en aangesloten was, werkten netjes en alle bedrading is netjes binnendoor weggewerkt. Ook reageren ze snel op email en whatsapp als je vragen hebt.

19 januari 2024

Wat Mega Solar heeft bewezen.

De medewerkers zijn aan de slag gegaan en hadden dit binnen 3 uur vakkundig verricht. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken, met betrekking tot het verkrijgen van informatie, offerte toezending en tot slot de uitvoering en plaatsing van de 11 zonnepanelen.
Veel succes, Mega Solar!

30 januari 2024

Fantastisch!

Ik ben werkelijk zeer tevreden met de gehele service door Mega Solar gegeven. Afgelopen vrijdag in de na-middag de offerte akkoord gegeven en na één werkdag is de installatie op de daarop volgende dinsdag gerealiseerd. De drie installateurs waren zeer duidelijk ervaren specialisten die een efficiënt team vormen. Er werd hard en snel gewerkt en de aangeboden koffie werd gewaardeerd denk ik, maar echte pauze werd er niet gehouden (‘slok-weg-en-door’). Fijne after care ook d.m.v. een zeer vriendelijke medewerker die de dag daarna belde of alles in orde was. Dir alles geeft een zeer tevreden ervaring. Complimenten!!

17 januari 2024

Winnaar van de verbouwing

Vol op bezig met een renovatie en daardoor veel aannemers over de vloer. Mega Solar is echt een van de beste in het rijtje.

Duidelijk communicatie over haalbaarheid project, denken goed mee met jouw persoonlijk situatie, geven advies over verbeteringen en geen onverwachte extra kosten.

Daarnaast zijn de installateurs erg vriendelijk en werken ze echt keihard door op de dag zelf. Zelfs als het met bakken uit de lucht komt (en sneeuw een beetje). De bekabeling ziet er strak uit voor zover mijn technisch oog het kan zien. De app (Enphase) is daarnaast ook nog eens erg overzichtelijk en handig voor eigen inzicht in opwek en verbruik.

10/10 en wat mij betreft de winnaar van onze verbouwing :)

15 januari 2024

Mega Solar is van begin tot eind 100% klantgericht

Mega Solar is 100% klantgericht,alles is transparant en gedegen doorgesproken. Geen onverwachte teleurstellingen, integendeel ook het probleempje met het verbroken zegeltje van Liander, war mij nog even in verwarring bracht werd allerprettigs opgelost. Uiterst prettige en voorkomende installateurs. 100% tevredenheid.

11 januari 2024

Snel contact en een voorstel, maar niet deskundig

Snel contact en een voorstel. Uitgebreide offerte. Echter is de prijs vergeleken met andere partijen die exact dezelfde producten aanbied aan de hoge kant. Als je vervolgens vraagt waar dit verschil vandaan komt komt letterlijk het antwoord: dat komt door de garantie, en zie onze reviews. Het antwoord slaat natuurlijk nergens op. Bij een concurrente partij heb je precies dezelfde garantie en termijnen. De garantie word ook gegeven door de fabrikant en niet door hun zelf.

Bij het meer doorvragen via whatsapp blijft een antwoord uit.

Kortom snel sales willen score met zo min mogelijk weerstand.

11 januari 2024

Zeer tevreden over installatie

Communicatie ging vrij soepel (mail, WhatsApp en bellen). Prijs was zeer interessant voor 8 panelen met micro-omvormers, verdeeld over 2 voor en achter op schuine dak, en 2 voor en achter op dakkapellen. Alles in overleg met 2 Oekraïense installateurs, welke goed luisterde naar de wensen, maar ook zelf goede voorstellen deden. Netjes (af)gewerkt.

5 januari 2024

Ik ben erg tevreden met Mega Solar

Ik ben erg tevreden met Mega Solar! Waanzinnig snelle communicatie en uitstekende service met betrekking tot aanschaf en plaatsing van mijn zonnepanelen. Het enige minpuntje was dat beide installateurs nauwelijks Engels of Nederlands spraken, dus communicatie was lastig. Verder een super tevreden klant dus!

4 januari 2024

Helaas wil men niet langskomen

Helaas wil men niet langskomen voor een offerte. 13km is te ver rijden en niet rendabel volgens de adviseur omdat t maar om een paar panelen op een schuurtje gaat. Voor ons een uitbreiding. Gelukkig zijn er andere leveranciers uit Bodegraven en zelfs Purmerend die hier anders over denken.

19 december 2023

Beter dan zo kan je niet wensen

Heel vriendelijk, ik had eerst een andere maar die had niet de juiste papieren mega solar wel ze doen alles zelf en snel
Heel goed geholpen en de jongens met installeren juiste uitleg ook vriendelijk en de juiste kennis
Ik zou Mega Solar zeker aanraden

29 november 2023