Lees wat reviewers zeggen
Super lækre produkter og god service dertil! Jeg har handlet hos Meguiar's i mange år og har altid fået det helt rigtige med hjem til mine projekter. Anders har fantastisk meget viden om bilpleje og... Toon meer
Jeg har bestilt forskellige bilplejeprodukter hos Meguiar’s flere gange. Fantastiske produkter der virker perfekt. Jeg bruger kun produkter til min bil fra Meguiar’s. Den absolut bedste service man... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi sælger bilpleje i absolut topklasse. Laver vi fejl eller sker der uheld, så kontakt os på as@meguiars.dk eller kundeservice @meguiars.dk så løser vi det :)
Contactgegevens
Gartnervej 16, 4684, Holme Olstrup, Denemarken
- as@meguiars.dk
- meguiars.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig og effektiv hurtig levering
Hurtig og effektiv hurtig levering
FANTASTISK service med god rådgivning…
FANTASTISK service med god rådgivning OG ikke mindst hurtig levering. Markedets klart bedste produkter.
Modtog vare som var transportskadet
Modtog vare som var transportskadet, og efter 2 gange tlf samtale og lovning på løsning af problemet sker der intet🤔
God og hurtigt service
God og hurtigt service,
Blev let og meget professionelt guide til de produkter jeg skulle bruge. Jeg har bestemt ikke noget at klage over.
5 af de store her fra
Super lækre produkter og god service…
Super lækre produkter og god service dertil!
Jeg har handlet hos Meguiar's i mange år og har altid fået det helt rigtige med hjem til mine projekter. Anders har fantastisk meget viden om bilpleje og ved altid lige hvad der skal til for at ens projekt lykkedes!
Skal du have bilpleje? Så skal du have Meguiar's!
Jeg har handlet derigennem i mange år
Jeg har handlet derigennem i mange år, jeg har altid fået fået svar hvis jeg havde spørgsmål til produktet jeg skulle bruge, selv hvis jeg har fået kvajet mig med lakken har hjælpen ikke været længere væk end et telefonopkald til Anders og er han ikke lige til at fange så sender man blot en sms så ringer han tilbage, og så har det spillet igen, der er ros over hele linjen herfra og verdensklasse service.
Jeg har bestilt forskellige…
Jeg har bestilt forskellige bilplejeprodukter hos Meguiar’s flere gange.
Fantastiske produkter der virker perfekt.
Jeg bruger kun produkter til min bil fra Meguiar’s.
Den absolut bedste service man kan ønske sig 👍🏻😊
Hurtig levering og fantastisk service !
Hurtig levering og fantastisk service !
Gode produkter
Gode produkter. God service de gange jeg har handlet der.
Jeg købte for 5 år siden den store…
Jeg købte for 5 år siden den store “Kiesa pakke” som jeg med stor glæde og passion har anvendt siden. Nu havde jeg brug for supplement af visse produkter, som jeg udvalgte og sparrede med kundeservice om optimal anvendelse af, ift. at min bil er blevet coated. Perfekt og åbnede nye muligheder for anvendelse af Meguiere’s produkter. Jeg er “fan” og passioneret bilejer.
Ubehagelig oplevelse.
Jeg har lige haft en samatale med en fyr der hedder Anders hos Meguiars.
Årsagen til dette er, at vi på et tidspunkt har fået en vare, vi ikke har bestilt. Vi afleverer den tilbage til deres sælger, og vi får en kreditnota.
Problemet opstår, da vi ønsker at få vores tilbagebetaling, for det får vi at vide ikke kan lade sig gøre.
De nægter simpelthen at udbetale vores tilgodehavende.
Dette har stået på i adskillige måneder, og det eneste man får er et flabet svar, og et "rør" der bliver smidt på.
Hans opførsel, ordvalg og tone i telefonen gjorde samtalen aldeles ubehagelig, og vi har ikke oplevet noget lignende fra andre af vores samarbejdspartnere.
Vores samarbejde er derfor øjeblikkeligt bragt til ophør.
Vi må derfor på det kraftigste fraråde at bestille deres produkter.
Virkelig dårlig kundeservice fra… en der hedder as
Virkelig dårlig kundeservice fra Meguiar’s. Jeg købte 2 produkter, som jeg ønskede at returnere i ubrugt og uåbnet stand. Jeg sendte flere mails uden at få svar, og da jeg ringede ind, hjalp det heller ikke. Jeg fik bare at vide, at jeg skulle sende en mail igen — hvilket jeg allerede havde gjort flere gange.
Jeg har stadig ikke fået hjælp til at returnere mine varer, selvom de stadig er helt uåbnede. Det er meget frustrerende, når man som kunde prøver at kontakte virksomheden gentagne gange uden noget svar.
Hvis Meguiar’s ser denne anmeldelse, vil jeg gerne bede jer om at kontakte mig og hjælpe med returneringen.
Fik mine produkter hurtigt
Fik mine produkter hurtigt, samt
Fantastiske lækker produkt.
Der er kun ros herfra.
Super hjælpsom kundeservice.
Har lige fået bil og manglede nogle…
Har lige fået bil og manglede nogle produkter så ringede og fik super god hjælp
Virkelig god oplevelse og utrolig…
Virkelig god oplevelse og utrolig hjælpsom
Bestilte en ordre 22/3-26.
Bestilte en ordre 22/3-26.
Har intet modtaget, har mailet til kundeservice 2x, for intet svar.
Har prøvet at ringe men kommer kun på hold, ingen der tager telefonen, til sidst bliver der lagt på.
Bestilte 'Plastx' 6/03/2026
Bestilte 'Plastx' 6. marts
Svarede ikke på mine to e-mails, meget irriterende. Håber de bliver bedre til at gøre det. Men modtog min vare idag (21 marts ), så alt er vel, der ender godt. (tak for 'plasteret' på 'såret'!)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.