Jeg var inde på deres hjemmeside for 2 dage siden og bestilte 2 x 2,5 Ltr. Protox insect. Jeg havde problemer med betaling og måtte opgive at betale med mobile pay, i stedet valgte jeg Visa/dankort. J... Toon meer
Kan kun udtale mig om leveringstiden. I følge hjemmesiden står der en forventet leveringstid på op til 3 hverdage. Pga. forsinkelser på enkelte varer er leveringen forsinket. Fremadrettet vil det være... Toon meer
Jeg kontaktede også butikken 1 uge efter at jeg havde lagt en ordre, og fik at vide at de lige havde haft ferie, og at han ville ringe snarest, så nu er snarest mere end 2 uger siden og jeg har rykke... Toon meer
Jeg husker ikke at have oplevet SÅ ringe behandling og manglende service. Kontaktede butikken via mail en uge efter jeg havde modtaget min ordrebekræftelse. Men det var først da jeg ringede at jeg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mehr.dk er en del af en virksomhed, hvor vi har gjort det til vores speciale, at vide noget om malerarbejde og de produkter der bruges der til. Vi har en fysisk butik, hvor vi sælger alle de produkter som du skal bruge til et malerprojekt. Om det er din lejlighed der skal have et frisk pust med tidens farver, dit sommerhus som trænger til en omgang træbeskyttelse, eller hvis du måske har købt din drømmebolig, som skal have den helt store tur. Så er vores helt store styrke, at den hjælp du får i butikken, er af uddannet malere, så vi alle ved hvad vi snakker om. Du kan derfor altid få et fagligt råd, som er afprøvet i virkeligheden, så når vi siger vi har god professionel service, er det ikke noget vi bare siger. Alle vores produkter kan købes på vores webshop www.mehr.dk hvor vi yder lige så stor service, som du får vores butik. Du kan altid chat med os, eller ring for et godt råd, inden du køber dine malerprodukter. Vi har et mellemstor malerfirma, med mere end 20 ansatte, som dagligt udfør store og små maleropgaver. Vi laver både malerarbejde på nybyggerier, renoveringsprojekter, flyttelejligheder for boligforeninger og mindre opgaver hos private - så udover gode råd, kan vi også hjælpe dig med at udføre maleropgaven.
Denemarken
- mehr.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Sindssyg god service
Sindssyg god service og hurtig levering.
Oveni har de meget billige priser i forhold til andre butikker.
God pris men…
God pris, og nem hjemmeside. Men synes desværre mængden af mails efterfølgende, er tæt på spam. 7 mails på 6 dage. Det er lige i overkanten, efter min smag.
4 dages levering er også i den høje ende. Ellers rigtig fint :0)
Super go service hele vejen
Super go service hele vejen. Holder hvad de lover.
God vejledning og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering super👍
Gode priser, hurtig levering
Gode priser, hurtig levering. Intet at klage over!
Godt tilbud og hurtig levering…
Godt tilbud og hurtig levering 👍🏻👍🏻👍🏻
Middel oplevelse
Middel oplevelse, har handlet hos flugger-horsens flere gange uden problemer. Men, denne gang lagde jeg en ordre i sidste uge og fik at vide på mail dagen efter at nu var ordren i gang med at blive plukket. Fire dage senere rykker jeg for orden, og får at vide at NU kommer den, men AK - endnu en gang forsinket. Jeg blev til sidst nød til at afbestille ordren da jeg ikke kunne vente længere - Havde været fedt hvis jeg fra starten havde fået at vide at varerne var i restordre så jeg ikke skulle stå i sidste øjeblik og finde på noget andet. Stram op!

Antwoord van mehr.dk
Altid kvik og en god service
Altid kvik og en god service. Elsker man kan bestille og betale online og det bare står klart til at man komme
Igang !
Flugger Horsens kan varmt anbefales
Det var første gang jeg handlede hos Flugger Horsens , men det bliver bestemt ikke den sidste.
Fantastisk betjening hurtig levering og så endda kvalitets maling til en rigtig god pris😊
De varmeste anbefalinger fra en MEGET tilfreds kunde.
God kvalitet til god pris.
Fedt at få maling leveret og fedt at det er fragtfrit. Super god pris på den maling jeg ellers køber hos min lokale Flügger.
God information og konkurrencedygtige…
God information og konkurrencedygtige priser.
En fantastisk dejlig oplevelse og stor…
En fantastisk dejlig oplevelse og stor hjælp, der var gået noget galt i transporten og vups stod der nye, Susanne og Cliff er også så positive, her kommer jeg igen og har allerede fortalt hvor venner og bekendte skal købe maling,mange tak, Dbh Charlotte Hartwig
Hurtig sikker levering og rimelige…
Hurtig sikker levering og rimelige priser.
Nemt og billigt køb af maling
Nemt og billigt køb af maling. Hurtig og gratis levering til Sjælland. Kan kun være tilfreds med hele forløbet.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God pris på standard hvid vægmaling.
Så I havde tilbud på maling
Så I havde tilbud på maling. Håber ikke det er fordi det er gammel maling, at det var på tilbud. Bestilte. Det var nemt. Havde lidt problemer i “indkøbskurven”da farven skiftede, når jeg flyttede varen fra “hylden” til “kurven”. Jeg har ikke modtaget mine varer endnu, men har netop fået mail om, at det er på vej
🤠👌 Det var muligt at tilføje kommentar, hvor jeg kunne understrege at det skulle være sort maling - så nu er det spændende om det osse er sort det jeg modtager. Living on the edge 🥴👍
God pris
God pris, man få det man bestille, hurtigt levering, altid god service.
God maling og god service
Lees meer over geverifieerde reviews.