Hele overzichtelijke site, waar je ook de zonnebril op een model kunt zien zitten, zodat je een beetje een idee hebt van wat je koopt. :) Mooie zonnebrillen, snel geleverd! De brillen lijken van goede... Toon meer
Top zonnebrillen en goede service Twee zonnebrillen besteld bij Meller en ik ben erg tevreden. Kwaliteit en pasvorm zijn echt goed. Daarbij verdient hun klantenservice een groot compliment. Ee... Toon meer
Alles was top,maar ik kon de zonnebrillen helaas pas 1 dag voor de levering volgen. Het duurde 6 werkdagen voor ik mijn bestelling had ontvangen. Misschien ligt dit bij de vervoerders partij maar verd... Toon meer
Dressing your gaze with timeless and quality eyewear since 2014.
We design accessories inspired by simplicity and minimalism.

- Our desire is to make your experience with Meller positive and satisfactory.
- We are continually evolving/adapting our products and services, to satisfy your needs and tastes.
We resolve your concerns as quickly as possible
Free shipping for orders over 55 euros

Vraagt klanten om een review
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goed product, matige levering
Product is goed, maar de levering erg matig. Met FedEx 24/48 uur levering besteld en ook extra voor betaald. Maar helaas pas na 6 dagen binnen gekomen.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Tot mijn verbazing hoefde ik niet lang te wachten voor de bezorging, Max een week.
Uitstekend
Gekregen wat ik ervan had verwacht. Verzenden ging vlot en goed op de hoogte gehouden.
Slechte service
Reageren op een bericht wanneer je een kapot artikel krijgt opgestuurd.

prima kwaliteit.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding en de zonnebril is keurig op tijd geleverd
Snelle levering en fijne actie en goeie…
Snelle levering en fijne actie en goeie kwaliteit
De brillen zijn echt perfect alleen het…
De brillen zijn echt perfect alleen het bezorgen wat minden maar daar kunnen jullie niks aan doen
Fantastische mooi zittende zonnebril
Fantastische mooi zittende zonnebril. Goede kwaliteit. De bezorging had alleen beter gekund. Meneer had nogal haast. Verder top!
Meller brillen
Eerder dan verwacht bezorgd en goeie kwaliteit brillen, mooie aanbieding, gewoon top!
Ellendige retour procedure
Niks mis met de producten. Echter is het retourneren van de producten niet netjes. Je moet zelf voor de retouren betalen, wat ik kan begrijpen, maar het retouradres is in BARCELONA. Dit wordt voorafgaand aan het bestellen niet duidelijk gemaakt, wat wettelijk niet mag. Als je hier achter wilt komen, dien je eerst een ticket aan te maken bij hun service afdeling. Al met al een slechte ervaring waardoor ik niet nogmaals zal bestellen.

Alleen maar lof!
Gisteren 2 mooie zonnebrillen ontvangen, de tweede bestelling van Meller en ontzettend fan! Super kwaliteit en de brillen gaan lang mee, als ik mijn vorige niet zelf kwijt was geraakt had ik er nog jaren mee kunnen doen. Vaak ook leuke kortingscodes beschikbaar (1+1 gratis)
Trage leverig en geen contact mogelijk
Ik betaal voor express levering binnen max 48 uur, maar ontvang het pakket pas na anderhalve week. Verder geen gehoor bij een ruilverzoek van de bril.