Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memi Shoes lever 100% op til deres mission - en god online shoppeoplevelse. Jeg havde bestilt et par støvler, som desværre ikke passede, jeg fik en returnable, forsøgte med et andet par, som jeg ogs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hyggelig oplevelse Sofie var opsat på at finde de rigtige sko til mig , jeg kom hjem med 3 par sko der bare passede perfekt jeg kommer igen.

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

MEMI shoes er en skobutik på Amager med online webshop, der fokusere på at tilbyde et bredt udvalg af stilfulde og moderne damesko i størrelse 40-46 Bestil nemt og sikkert fra vores brugervenlige webshop eller besøg os i vores skobutik på Amager Søren Norbys alle 2 2300 København S Giv dine fødder den forkælelse, de fortjener med vores trendy og komfortable damesko i store størrelser vi har også høje hæle i store størrelser ! Besøg os i vores skobutik på Amager eller online jeg vil glæde mig til at tage i mod dig MEMI Shoes er stolte af at være LGBTQ+ venlige, alle er velkomne her Mvh Sofie fra MEMI Shoes

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid super fin service og fine…

Altid super fin service og fine hjemmesko.
Har nu et par sorte og champagne farvede
👏👏👏

9 april 2026

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du er så glad for dine hjemmesko – og alle de andre! du har allerede snart alle varianter i flere farver 🖤✨
Alt for dig 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og meget opmærksom....og tid til…

Venlig og meget opmærksom....og tid til en som kunde.

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fine anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du oplevede en venlig og opmærksom service, og at der blev taget god tid til dig som kunde. Det er netop den oplevelse, jeg altid ønsker at give.

Jeg håber at se dig igen snart! 😊

Knus fra Sofie fra MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hyggelig oplevelse Sofie…

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en god og hyggelig oplevelse her, og at jeg kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko!

At du gik hjem med hele tre par, der passer perfekt, er jo bare det bedste resultat! 👟

Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen.

Knus fra Sofie fra MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en butik med store sko til små priser

Fantastisk at finde sko, der passer, midt i byen. Endnu en gang, tak for al hjælp

10 maart 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for mig, at du har taget den lange køretur for at besøge butikken – det sætter jeg virkelig stor pris på 💛

Du er altid hjerteligt velkommen en anden gang – jeg glæder mig allerede til at se dig igen i butikken 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering af lækre støvler

Meget hurtig levering af lækre støvler. Skønt med en butik med store størrelser. Den vil blive besøgt ved næste tur til København 🥰

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig virkelig meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores udvalg af støvler i store størrelser – det betyder alverden for mig 💛

Du skal være så hjerteligt velkommen næste gang, du kommer til København. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at tage imod dig i butikken 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Butik med sko til kvinder med store fødder

Det er dejligt at der er kommet en butik i København til kvinder med store fødder. Jeg kan kun anbefale den. Og skønt at indehaveren selv har store fødder så hun ved hvor skoen trykker.

6 maart 2026

Kære Mette !
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! 🌟
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe sko her!

Som du selv skriver, ved jeg med min personlige erfaring hvor skoen kan trykke – både bogstaveligt og billedligt – når man har store fødder. Derfor betyder det ekstra meget for mig at kunne skabe et sted, hvor kvinder kan finde flotte og komfortable sko i større størrelser og føle sig godt tilpas i butikken.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling. Jeg håber at se dig igen snart! 👠😊 Mvh Sofie fra MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, ærlig og meget prisvenlig hjælp

Jeg havde både et par flade sko der skulle udvides, vinterstøvler der gav mig vabler grundet manglende polstring og ødelagte sandaler. Jeg fik hurtigt svar fra Sofie, der var ærlig og sagde at sandalerne ikke kunne redes (frem for at snyde mig til at bruge penge på at de skulle forsøge at repetere dem), tilbød at give mig et gratis indlæg til vinterskoene og hentede, fiksede og bragte igen mine flade sko på en dags tid. Alt dette for kun 300,-. Herudover er Sofie super venlig og serviceminded.

Memi shows har mine stærkeste anbefalinger!

3 februari 2026

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse så detaljeret 💛

Det betyder virkelig meget for mig, at du fremhæver den ærlige og autentiske handelsoplevelse, vi bestræber os på at give hver eneste dag. Vi tror på gennemsigtighed, ordentlig rådgivning og løsninger, der giver mening for den enkelte — også når det betyder, at vi siger nej til en reparation.

Det glæder os enormt, at du oplevede både hurtig hjælp, personlig service og en løsning, der fungerede i praksis. Jeg bliver utrolig glad for dine pæne ord ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive dette og for din varme anbefaling. Du er altid velkommen hos os 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sindssyg god service og rigtig fine…

Sindssyg god service og rigtig fine produkter. Handler meget gerne her igen!

20 december 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og produkterne! Det betyder meget for mig, at du føler Dig godt behandlet.
Jeg glæder mig til at byde dig igen – du er altid meget velkommen!
Mvh Sofie fra MEMI Shoes 💚👠

Fantastisk service

Modtog sko jeg ikke kunne bruge, sendte retur, og fik dagen efter mail, de var modtaget retur, tilbudt andre sko/pengene retur, blev guidet gennem rest størrelserne med kunne desværre ikke bruge nogen af dem. Sofie svarer hurtigt på mail,og yder den bedste service, jeg nogen sinde har mødt andre steder. Vender tilbage snarest igen igen

2 januari 2026

Kære Helle !

Tusind tak for din meget fine anmeldelse – den betyder virkelig meget for mig ❤️
Jeg er glad for, at du oplevede en god og tryg proces, også selvom det desværre ikke endte med det helt rigtige par sko denne gang. Det er vigtigt for mig, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen!

Tak for din ros og for din tillid – jeg sætter stor pris på den og glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen ❤️

Sofie MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service . Bestilte et par sko , super hurtig levering og god service …

6 januari 2026

Antwoord van MEMI Shoes

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både skoene, den hurtige levering og servicen. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit nye par og får masser af gode oplevelser i dem. Du er altid hjerteligt velkommen hos MEMI Shoes 💛👟

Mvh Sofie 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let og meget behagelig støvle!

Lille fin butik. Fantastisk god, hyggelig og venlig betjening. Kvalitetsvarer. Dansede mange timer med min lækre støvle uden ømme fødder ;o)

11 december 2025

Tusind tak for den skønne 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gør mig virkelig glad at høre, at du både er tilfreds med støvlen, butikken og betjeningen – og ikke mindst at du kunne danse i timevis uden ømme fødder 💃😊

Jeg sætter stor pris på dine ord om kvalitet og service. Du er altid hjertelig velkommen igen – og jeg glæder mig til at tage imod dig igen 💛

Super god oplevelse

Super god oplevelse

2 oktober 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Kære Britt ! TUSIND tak for de 5 stjerner, det betyder meget for mig at du har haft en god oplevelse, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen en anden gang. MVH Sofie fra MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memi Shoes lever 100% op til deres…

Memi Shoes lever 100% op til deres mission - en god online shoppeoplevelse.
Jeg havde bestilt et par støvler, som desværre ikke passede, jeg fik en returnable, forsøgte med et andet par, som jeg også måtte sende retur og heller ikke her var der nogen sure miner. Jeg kan klart anbefale at købe fra Sofie og Memi Shoes. Hurtig service, god kommunikation og forståelse og lækre støvler. Nem returnering. Jeg kommer igen.
Mvh Rikke Klemme

8 oktober 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse her 🌸

En anmeldelse som denne er ekstra betydningsfuld for den viser hvordan det er at shoppe hos MEMI Shoes også når det ikke ender med et køb, det giver et oprigtigt billede af servicen tak for det, jeg håber at en anmeldelse som denne kan vise andre at webshoppen kan benyttes trygt.

med det sagt så er jeg super ærgelig over at jeg ikke kunne hjælpe dig i denne omgang,
Jeg håber, du finder det helt rigtige par næste gang – du er altid velkommen tilbage 💛

Sofie fra MEMI Shoes 👢

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig butik med flotte sko !

Rigtig god oplevelse !

12 september 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for de flotte ord ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bliver så glad, når vores sko og butik kan give en god oplevelse – du er altid mere end velkommen til at kigge forbi igen! 👟✨

Virkelig god service

Virkelig god service. Selv søndag eftermiddag var der hurtig svar i chatten. Fik lækre støvler , elsker en butik der faktisk har sko/ støvler i store støvler. Jeg handler gerne der igen.

15 september 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Sikke en dejlig besked at få fra dig – tusind tak! 🙏
Det er lige præcis sådan en oplevelse, jeg håber alle får: hurtige svar selv på en søndag, et godt match af støvler og følelsen af, at der faktisk er noget at vælge imellem, også i store størrelser. jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her, og jeg glæder mig allerede til at hjælpe dig næste gang. Mvh Sofie fra MEMI Shoes

Super betjening

Dejligt med damesko store størrelser og super god betjening

6 september 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder så meget for mig at høre, at du både føler dig godt behandlet og finder damesko i de størrelser, der passer. Vi kvinder med større fødder må jo stå sammen – og det er en fornøjelse at kunne hjælpe med at finde sko, der både sidder godt og ser godt ud. Glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen 🌸👠

Mvh Sofie Fra MEMI Shoes

Fremragende kundeservice

Kunne vælge og vrage fra et bredt udvalg, og da der opstod et problem med min ordre, reagerede ejeren hurtigt med et fremragende resultat.

19 augustus 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord! 🌟 Det betyder virkelig meget for mig, at du både er glad for udvalget, og servicen i forbindelse med et problem med ordren. Jeg sætter stor pris på din tillid og glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang.❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Betjeningen og omgivelserne samt køb er…

Betjeningen og omgivelserne samt køb er i top

19 augustus 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at I er glade for både betjeningen, omgivelserne og jeres køb. Jeg sætter stor pris på jeres faste besøg og glæder os til at se jer igen i butikken snart!❤️ Knus fra Sofie fra MEMI Shoes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, nem hjemmeside, varen lever til fulde op til mine forventninger. Absolut ikke sidste gang mine fødder skal i et par Memi Shoes 💪💪💪

10 juli 2025

Antwoord van MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰
Jeg er så glad for at høre, at både leveringen, hjemmesiden og ikke mindst skoene levede op til dine forventninger. Det betyder virkelig meget for mig!
Jeg glæder mig allerede til at byde dine fødder velkommen i endnu et par Memi Shoes! 👣💫

De bedste hilsner fra Sofie Fra MEMI Shoes 💝

Lees meer over geverifieerde reviews.