Memories4ever Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fantastiske billeder!

Vi havde Tine fra Memories4ever til at fotografere 4 timer til vores bryllup (vielse og lokation efterfølgende). Vi har fået de mest fantastiske billeder fra dagen, hvor Tine formåede at være fluen på væggen, og fik fanget de helt rigtige øjeblikke og små detaljer. Allerede dagen efter modtog vi de første billeder, og få uger senere lå alle billederne i højeste kvalitet klar til download.

5 juni 2026

Fuldstændig gennemført arbejde

Fuldstændig gennemført arbejde, er ligepræcis dét Tine gør.

Vi havde booket Tine til at fotografere vores store dag august 2025. Hun var hurtig til at fange de gode vinkler og hun gik fuldstændig all-in når det galdte det gode billede, og det er bestemt hvad vi fik - skide gode billeder.
Tine var god til at være "usynlig" og alligevel fange alt på dagen.

Jeg sender mine største anbefalinger til Tine. Hun er en fotograf i verdens klasse !

9 augustus 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse at have Tine med på vores bryllupsdag. Hun formåede virkelig at blende ind imellem gæsterne, så man overhovedet ikke lagde mærke til at hun var der.

Vi har fået ALLE billeder fra dagen, både de gode, de dårlige og de sjove - der er ikke gået glip af noget.

Hun formåede også at hive min mand til siden, og få taget nogle vildt gode billeder af ham i hans suit, på trods af han ikke er det store foto menneske.

30 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk professionel personlig oplevelse og billeder!

Jeg har haft fornøjelsen af Tine til vores bryllup juni 2025- og hvilken fornøjelse!! Helt fra vielsen til det sidste farvel om natten, var Tine med os.
Tine er super professionel at arbejde sammen med, lige fra valg af lokation til shoot, guidens under shoot til at blende total ind med gæsterne og være fluen på væggen som har fanget de sjove-magiske-intime og fortryllende øjeblikke til festen- talerne- og dans. Tines øje for æstetik både i det “her og nu” billeder men også i de opstillede er fantastisk, så på trods af ikke at være tilpas foran et kamera så virker det hele meget naturligt og billederne emmer af ro og masser af kærlighed. Vi oplevede at blive total grebet i vores ønsker og drømme til vores store dag, og der er ingen tvivl om at vi til en hver tid ville booke Tine igen til en stor livs begivenhed! Den ultimativ bedste bryllupsgave fik vi den da billederne fra vores dag landede i vores mail!💒💞💌
De største anbefalinger vil vi give Tine og hendes smukke arbejde!

6 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste øjeblikke fanget på billederne af den sødeste fotograf

Vi har haft besøg af Tine i vores hjem, for at tage billeder af vores 3 børn. En på 11 måneder, en på 5 år og en på 7 år. Tine var så tålmodig, venlig og dygtig. Hun fangede nogle rigtig gode øjeblikke af vores børn, både hver for sig og sammen alle 3, så vi har modtaget de bedste billeder af dem, som vi glæder os til at få op og hænge i hjemmet. Vi vil helt sikkert både anbefale Tine til andre, men også bruge hende næste gang, vi skal have taget billeder igen 📸

8 juli 2025

Wauw nogle billeder

Wauw nogle billeder!
Vi har fået taget de fineste billeder til vores bryllup. Fotografen stod klar i kirken ca 45 min inden vielsen for at tage billeder af gæsternes, gommens og brudens ankomst. Der blev taget billeder i kirken, efter kirken, ankomsten ved receptionen, portrætbilleder af os (brudeparret) og alle gæsterne. Og så har hun taget vildt gode stemningsbilleder til receptionen.
Vi er ovenud lykkelige for de billeder hun har fået taget.
En mere professionel, sød og dygtig fotograf findes ikke!

17 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.