1. Assistieve hulpmiddelen leverancier

Mensam heeft als doel om mensen met een stoma in staat te stellen een grotere sociale mobiliteit te ontwikkelen, om minder afhankelijk te zijn. Om dit te bereiken hebben we de Mensam Stoma-Kit ontwikkeld, een hygiënische mobiele werktafel die met een plakstrip makkelijk bevestigd kan worden aan een wand, bijvoorbeeld de muur van een toilet in een restaurant. Zo heb je beide handen vrij om je gebruikte stomamateriaal te vervangen door een schone. Het gebruikte stomamateriaal berg je reukloos op in de kit die je vervolgens discreet kunt weggooien. Bij Mensam geloven we namelijk dat het leven met een stoma zorgelozer kan, onafhankelijker en hygiënischer.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Ik gebruik dit product inmiddels vaker

Ik gebruik dit product inmiddels vaker. Het is toch wel heel gemakkelijk om de kit aan de wand te bevestigen. Je hebt beide handen vrij en je hoeft niet bang te zijn dat het stomazakje ergens op een plek belandt die je liever niet hebt. Ik heb wel gemerkt dat de wand waar je de kit tegenaan plakt glad en droog met zijn. Dan is de kleefkracht het best.

17 oktober 2022

Super bedrijf

Hele vriendelijke eigenaresse. Voor vragenis ze bereikbaar. Ik ontving de volgende dag mijn bestelde product.
Dit is de 2e keer dat ik het bestelde. Ik heb zelfs mee gedaan met de proef.ii vind de maat fijn want alles past erin. Als die kleiner was geweest paste niet alles erin vooral als je ook pasta ringen gebruikt etc. En bovendien zou mijn stoma zakje niet passen

21 augustus 2022

Antwoord van mensam.eu

Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat de service goed bevalt en het product. Met vriendelijke groet, Robin Bouten

Geen meerwaarde

Geen meerwaarde. Is slechts een luxe en te grote uitvoering. Ik verzamel schoon materiaal in het afvalzakje. Dat daarna als opruimmateriaal dient. Klein en handig pakketje. Dit model wordt, vanwege het materiaal, ook niet milieuvriendelijker. Het stoma opvangmateriaal blijft hetzelfde. Hogere productiekosten.

17 juni 2022

Antwoord van mensam.eu

Dankjewel voor je review! Fijn dat u al een manier heeft wat werkt voor uzelf.
Robin Bouten

Super fijn

Een super fijn product om mee te hebben als ik niet thuis ben. Ik ga niet meer zonder de deur uit.

5 januari 2022

Antwoord van mensam.eu

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat de Stoma-Kit zo goed bevalt.

Toon reviews in alle talen. (25 reviews)