Eerste stap begint bij mezelf
Ik heb inmiddels vier sessies bij Meriam gehad en ik kan oprecht zeggen dat deze een positieve impact op mij hebben gehad.
Vanaf de eerste sessie voelde ik mij gehoord en begrepen. Meriam heeft mij tools gegeven om mijn belemmerende overtuigingen stap voor stap om te buigen naar positieve gedachten.
Ook heeft ze mij geleerd hoe ik mijn zenuwstelsel tot rust kan brengen door middel van meditatie.
Deze inzichten en oefeningen helpen mij niet alleen tijdens de sessies, maar juist ook in het dagelijks leven. Ik ben bewuster van mijn gedachtens.
Ik ben dankbaar voor de stappen die ik al heb mogen zetten en voor de groei die ik nog steeds doormaak. Wat Meriam voor mij extra bijzonder maakt, is dat haar betrokkenheid niet stopt na een sessie. Als ik tussendoor iets wil delen of een vraag heb, neemt ze de tijd om te reageren. Dat voelt ontzettend fijn.
Meriam weet precies de juiste vragen te stellen en de juiste snaar te raken. Bij haar kom je niet weg met een sociaal wenselijk antwoord, en juist dat heeft mij geholpen om eerlijk naar mezelf te kijken en écht verder te groeien.
Ze doet dit altijd met warmte, oprechte aandacht en zonder oordeel.
Ben je bereid om in jezelf te investeren en een betere versie van jezelf te worden? Dan gun ik je een Meriam. ❤️