Bedrijfsgegevens

1. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

Hos Mesa Byg stræber vi efter at udføre håndværk af høj kvalitet. Om det er en fuld renovering, eller det er de mere detaljeorienterede snedkerløsninger, går vi til opgaven med samme indstilling. Ud over at vægte vores håndværk højt, sætter vi en ligeså stor ære i at møde kunden i øjenhøjde, så vi sammen kan skabe løsninger alle er glade for. Ingen kunder eller opgaver er ens, så derfor mener vi, at det er gennem dialogen med kunden, at vi finder de bedste løsninger.

4,2

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Pålidelig samarbejdspartner

Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af at samarbejde med MESA-BYG på en række projekter, og de har gang på gang vist sig som en yderst kompetent og pålidelig samarbejdspartner.

Når vi har haft travlt, har MESA-BYG trådt til og løftet opgaverne med høj kvalitet og stor ansvarsfølelse. De er til at regne med – både når det gælder overholdelse af aftaler, tidsplaner og den generelle udførelse af arbejdet.

Det er tydeligt, at de har styr på deres håndværk, og kommunikationen fungerer altid gnidningsfrit, hvilket gør samarbejdet både effektivt og trygt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til MESA-BYG og ser frem til mange flere projekter sammen i fremtiden.

Mvh Kaspar Von Holmbäck (Von Holmbäck ApS)

11 april 2026

Sammenlægning af lejligheder i København

We used Mesa Byg for a sammenlægning project in Copenhagen. If you’re looking for a general contractor who is honest and transparent about timelines, this is your guy. Malte and his subs were punctual and to top it off the quality of their work was top notch. I would definitely use them again.

1 december 2025

Antwoord van Mesa Byg

Tusind tak for anmeldelsen Omeed. Det var en fornøjelse at arbejde for jer!
Vi snakkes ved
Bh
Malte
Mesa Byg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelle og gode…

Super professionelle og gode håndværkere. Har efterhånden lavet flere ting hos mig - heriblandt radiatorskjuler og skillevæg. Det har udelukkende været gode oplevelser med god kommunikation og godt håndværk hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra.

14 februari 2026

Klar anbefaling

Det var en fornøjelse at arbejde med gutterne fra Mesa Byg. Vi havde nogle ideer og de hjalp os igennem hele processen.
Godt arbejde, stor anbefaling herfra.

25 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

kontaktede Mesa byg via deres…

kontaktede Mesa byg via deres hjemmeside, ( kontakt formular ) d. 6 november i beskrivelsen stod max 48 timers respons her d. 13 november er de stadig ikke vendt retur, så jeg er på jagt efter et andet tømrefirma, for har man ikke tid til at besvare en henvendelse frygter jeg at man slet ikke har tid til en tømreopgave, nuvel, jeg ved godt at min opgave ikke hører til de største. men lidt har også ret.

13 november 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke modtaget din henvendelse.

Du er mere end velkommen til at sende den igen.

Sebastian Rudolph
MESA BYG

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et par gode håndværkere - klar anbefaling

Vi havde besøg af Sebastian og Malte (uden H😉), som stod for den håndværksmæssige del af opdateringen af vores køkken.

De kom til tiden, var søde og behagelige at tale med, fandt løsninger, ryddede op efter sig selv og leverede generelt bare en super service 💪🏻

Vi vil klart bruge dem igen til andre opgaver og giver dem hermed vores klare anbefaling med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😃

11 maart 2025

Antwoord van Mesa Byg

Tusind tak for en dejlig anmeldelse, og tak for korrekt stavning ;)
Vi ser frem til næste gang vi skal på besøg!
Bh,
Malte - Mesa Byg

Høj faglighed, god pris

Vi fik nyt gulv, afmonteret køkkenet og monteret det nye. Derudover fik vi et nyt skillevæg, så vi fik et ekstra værelse. Vi har fået revet alle de gamle gipsplader af loftet og fået noget helt nyt gips på loftet og vægge, så de blev helt glatte, ligesom vi ønskede det. Derudover hjalp de fine herrer fra Mesa Byg også med at udfærdige nogle ting på tilstandsrapporten, og de gjorde det hele til en super fair pris, fleksibilitet og med en faglighed, de kan være stolte af. Vi kommer helt klart til at benytte os af deres hjælp igen. Kan helt klart anbefales!

11 december 2023

Ny flot havetrappe

Mesa byg har her i foråret bygget en ny flot havetrappe til os. Vi har tidligere haft meget blandede oplevelser med håndværkere, men her fungerede dialogen helt optimalt. Vi kunne løbende snakke materialer og konstruktion og arbejdet blev udført effektivt og til aftalt tid, så det var en stor fornøjelse. Vi kan kun anbefale Mesa byg.

15 mei 2023

Kæmpe anbefaling!

Virkelig behagelige og dygtige gutter, der yder håndværk med høj kvalitet og et super godt finish. Vil varmt anbefale til alle :-)

3 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige, pålidelige og fleksible er Mesa Byg.
Klar anbefaling herfra.
Ikke bange for en udfordring.
Brug dem

12 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.