Levertijd op de website wordt niet nagekomen. Ben gebeld door de directie. Excuses zijn aangeboden en verzendkosten zijn vergoed. Dat is erg netjes. Was echter niet nodig geweest als je geen beloftes... Toon meer
Levering ging moeizaam, maar uiteindelijk snel en correct na een telefoontje én een mail. Had beetje pech met de medewerker aan de telefoon die echt niets nuttigs kon vertellen en achteraf ook verke... Toon meer
Had een beetje pech met mijn prachtige Ken Onion CRKT mes: de kogellager was kapot en daardoor was het mes total loss. Helaas was het mes niet meer te verkrijgen, maar Pieter van CS wist nog wel een... Toon meer
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
Mollevite 28, 6931KG, Westervoort, Nederland
- +31(0)85-0710001
- klantenservice@messen.nl
- messen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Product was perfect gegraveerd en in…
Product was perfect gegraveerd en in goede staat. Artikeldoos was wat beschadigd, maar niet storend. Hier ga ik zeker vaker bestellen, aanrader!
Fantastisch scherpe messen
Fantastisch scherpe messen. Heel tevreden mee, ook snel geleverd
Snelle levering goede service
Snelle levering goede service
En top assortiment!
Ik koop er graag..
Bestelling
Bestelling, was niet op voorraad, maar goed communicatie gehad via mail. Product verzonden zodra binnen goed geholpen!
Goed product in goede staat geleverd. Snelle levering ondanks corona. Enige wat misschien wat behulpzamer kon zijn was dat er in mijn geval een kleine fout was bij de track and trace dat er in een bevestigingsmail stond dat het product al was afgeleverd bij PostNL, maar bij de track and trace van PostNL stond dat er pas 2 dagen later op. Verder geen problemen. :)
(Alleen één ander ding, gerelateerd aan meer het product dat ik had gekocht. Ik had een karambit trainer gekocht, en ondanks dat ikzelf begrijp dat hij van kunststof gemaakt zou zijn, stond er bij de productbeschrijving dat hij van “cold steel” zou zijn. En dat is dan ook het merk, maar ik zou het kunnen begrijpen als mensen zouden denken dat ze dan een botte metalen zouden krijgen maar dan ineens iets anders krijgen dan ze verwachten. Dus misschien kan dat iets beter in de beschrijving getoond worden.)
Ik had een paar vragen over mijn…
Ik had een paar vragen over mijn bestelling dit heb ik via een e-mail gedaan en kreeg vrijwel direct een keurig antwoord terug over de status etc.
Netjes en snel
Goede snelle service
Snel en betrouwbaar.
Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Ik had er nog een vraag over en dat werd meteen opgepakt door de klantenservice. Ik ben zeer tevreden. Top.
2 sheaths besteld en zijn snel…
2 sheaths besteld en zijn snel geleverd, echter ik had een inschattingsfout gemaakt door een te kleine sheath te bestellen,na een telefoontje kon deze geretourneerd worden en wordt de juiste weer toegestuurd,zonder de extra kosten van de klein beetje duurdere grote sheath.
Goede spullen en snelle service!
Zonder twijfel top!
Reeds meerdere malen iets besteld bij messen.nl. Ten eerste veel keus. De levering is altijd snel en zeer goed verpakt. Ook wel eens contact gehad met de klantenservice. Zeer goed geholpen op een persoonlijke betrokken manier. Gewoon Top dus!
Review
Klantenservice is uitstekend heel vriendelijk, zeer goeie kwaliteit van elk product dat je besteld
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven en leveren degelijke materialen. Alleen de service zou nog een tikkie klantgerichter kunnen. Ik had namelijk een vraag over de verschillende lettertypes vangnet graveren, nou dat moest ik maar even zelf in Word uitzoeken. Mwah... dat had wat mij betreft wel iets klantvriendelijker gemogen.
Heb 2 zwaarden gekocht
Heb 2 zwaarden gekocht, de ene perfect binnen voorspelde tijd toegekomen en de andere was niet in stock en duurde dus wat langer, maar dit was ook aangegeven op de website. Heel goede kwaliteit!!!
Het bestelde was mooi op tijd geleverd…
Het bestelde was mooi op tijd geleverd en kwam in keurige staat bij ons thuis. Kortom niets om over te klagen👍
Alles geweldeig