Wat een geweldige kwaliteit en een perfecte service. Heel makkelijk, je betaalt voor een aantal messen, je krijgt een envelop met beschermde hoezen, je stuurt ze terug en een paar dagen later worden... Toon meer
Al tijden twee gehavende messen in de la. Via Google kwam ik bij Messenpost terecht. Bijzonder tevreden over kwaliteit, snelheid en prijs. Enige nadeel...natuurlijk meteen topje van vinger gesneden.... Toon meer
De messen uit het messenblok zijn vlijmscherp geslepen. De gekartelde messen voor brood etc zijn nogal grof geslepen, dat ziet er niet zo mooi uit
Ging prima via de post. Heldere instructies over hoe te versturen in de bijgeleverde envelop en scherpe messen retour.
Wij slijpen je messen scherp en snel online.
Nederland
- messenpost.nl
Wat een geweldige kwaliteit en een…
Wat een geweldige kwaliteit en een perfecte service.
Heel makkelijk, je betaalt voor een aantal messen, je krijgt een envelop met beschermde hoezen, je stuurt ze terug en een paar dagen later worden ze weer geslepen teruggestuurd. Zelfs de etiketten en retour etiketten zijn al door Messenpost ingevuld.
En de messen zijn nog scherper dan toen ze nieuw waren.
Snelle service, goede kwaliteit
Snelle service en van goede kwaliteit. Duidelijke instructies
De messen zijn weer mooi scherp!
Zó eenvoudig
Zó eenvoudig: envelop aanvragen, envelop ontvangen, messen erin stoppen en envelop terugsturen.
De messen kwamen vlijmscherp terug
De messen kwamen vlijmscherp terug. Nog scherper dan na aanschaf. Ik had een extra mes gekregen, omdat de levering iets vertraagd was. Dat was een mooie verrassing. Ik ben erg te spreken over de service.
Gladde messen geweldig, gekartelde messen te grof
Echt heel makkelijk het versturen in de…
Echt heel makkelijk het versturen in de aangeleverde enveloppe. Bij mij maandag versturen en donderdagmorgen weer terug. Kan misschien nog één dag sneller maar bij post nl is het soms ook te druk. Heerlijk om weer scherpe messen te hebben. Gr Jan
Goede service en de messen zijn weer…
Goede service en de messen zijn weer een stuk scherper.
Aanrader!
Onlangs 4 messen laten slijpen. Snelle service en mijn messen zijn vlijmscherp. Aanrader!
De messen waren snel weer terug en…
De messen waren snel weer terug en scherpe dan ooit. Goede service. Ga zo door
Super handige service
Super handige service. Messen zijn weer als nieuw!! En lekker snel.
Zeer kundige slijper en erg serieus met…
Zeer kundige slijper en erg serieus met zijn vak bezig, messen zijn super geslepen en voor een scherpe prijs. TOP
2 Thomas RVS koksmessen,een broodmes en…
2 Thomas RVS koksmessen,een broodmes en een aardappelschilmes laten slijpen; superglad en glijden nu door het product heen. Na 2 dagen alweer terug ontvangen, razendsnel!
Aanrader
Duidelijke communicatie, snelle levering. En mijn Villeroy & Boch tafelmessen zijn nu scherper dan toen ik ze kocht. Echt een aanrader.
De werkwijze is super efficiënt
De werkwijze is super efficiënt. Het resultaat is dat je binnen een paar dagen je messen superscherp weer in huis hebt.
Dan wel oppassen voor de scherpe messen want ze gaan overal doorheen.
De geslepen messen snel weer retour
De geslepen messen snel weer retour. Op vrijdag verstuurd en woensdag weer thuis afgeleverd. Op de vragen gesteld via Whatsapp ook snel antwoord.
Alles super duidelijk en snel geregeld
Alles super duidelijk en snel geregeld.
Messen messcherp.
Messenpost is absolute aanrader voor een vlijmscherp resultaat.
De hele procedure voor het verzenden/slijpen en retourneren is duidelijk en goed over nagedacht!
Het slijptesultaat mag er wezen, Top !.