Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mette har hjulpet mig med at bygge det fineste og mest prof opskriftsunivers.

Mette har hjulpet mig med at bygge det mest fantastiske onlineunivers til alle mine opskrifter. Allerede fra start har Mette været meget enagageret, hun har bygget lignende sites før og det gav mig en kæmpe tryghed i at hun kendte funktioner, navigation og ikke mindst kunne guide mig ift Do's and Dont's. Når man ikke har en indsigt i det tekniske selv, så er det godt at Mette også give indsigt i hvad det kræver af vedligehold når sitet er lanceret. Mette har været hurtig til at sætte sitet op og ikke mindst meget konkret og hjælpsom i at træne at bruge sitet og dens funktioner.

Jeg har selv været meget overrasket over hvor meget arbejde der er med at tilpasse plug-ins og customize, men Mette har virkelig gjort sit bedste for at lave det jeg ønskede, har testet og udviklet og udnyttet alle rammer. Og jeg har fået det som jeg gerne ville.

De bedste anbefalinger til Mette, hun er professionel, empatisk, ordentlig og et helt igennem sødt menneske, som jeg glæder mig meget til fortsat at gave med ombord i min virksomhed.

30 januari 2025

Den STØRSTE anbefaling!

Mette får den STØRSTE og varmeste anbefaling herfra! Hun har hjulpet mig med at lave en hjemmeside til mit opskriftunivers, og den er blevet flottere og bedre, end jeg turde at håbe på! Derudover har vi haft en virkelig god og professionel dialog hele vejen igennem, og Mette har aflæst mig helt korrekt, både hvad angår udtryk, farver og æstetik. Et sidste tak for et virkelig dejligt samarbejde 😍 🌸

11 juni 2024

Varm anbefaling herfra

Mette hjalp mig med at lave mine hjemmeside. Mette opfangede hurtigt mine ønsker og fik, inden for kort tid, lavet en hjemmeside til min virksomhed, som jeg er meget glad for. Mette er nem og behagelig at kommunikere med og har været en god sparringspartner i forløbet.

22 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service! Anbefaler varmt.

Mette har lavet webshop til HEJ-plakat og det har været en super oplevelse hele vejen igennem. Mette er hurtig, venlig og effektiv. Hun er vidende både mht. til design og opsætning af shop, og håndtering af SEO.
Mette har fået os godt i gang og jeg kan varmt anbefale InnoWeb og Mette.

25 augustus 2023

KÆMPE anbefaling herfra!!!

KÆMPE anbefaling herfra!!!

Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.

HIlsen Jens og Anne fra Grønhund.dk

8 januari 2022

Wow!

Wow, wow, wow.
Jeg er så imponeret over Innoweb!
Jeg var på udkig efter en webdesigner, der kunne trylle mit gamle portfoliosite om til noget, jeg kunne vise kunderne - og jeg blev ikke skuffet.

Mette lyttede til mine behov og finpudsede et nyt site fra scratch med alt fra animationer til visuelt univers og professionelle detaljer, der står helt skarpt.

Jeg kan kun anbefale alle der er på udkig efter en god websitedesigner at vælge Innoweb. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde hun fået det. Fantastisk arbejde, meget dygtig webdesigner.

2 augustus 2021

Kan KUN ANBEFALE INNOWEB

Kan KUN ANBEFALE INNOWEB! Jeg som frisør er ret afhængig af “at være med på moden” og derfor en af grundene til jeg valgte Mette! Hun ved hvad der rør sig, har god smag og sans for deltaljer! Og vigtigst af alt : man kan mærke det ikke “bare er et stykke arbejde” men rendyrket passion !

7 juni 2021

Fantastisk god hjemmeside

Fantastisk god service. Vi havde fået lavet en ny hjemmeside hos et større firma med et langsomt og utilfredsstillende resultat. Hos Mette fik vi en langt bedre hjemmeside. Stort engagement, og hurtig målrettet arbejde gjorde os super glade for det gode resultat. Det bedste vi har gjort for vores firma.

17 mei 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.