Vuile oplichters źijn het 6 stoelen…
Vuile oplichters źijn het 6 stoelen besteld en betaald hoop dat karma zijn werk doet
Gelukkig niks besteld omdat ik het al niet vertrouwde. Vanmiddag wel ontdekt dat ze nu opereren onder de naam MEUBELMAGAZIJN. Reactie achtergelaten en wederom is de site uit de lucht. Ze gebruiken wel hetzelfde lettertype als toen het MEUBELDISCOUNT was. Dus kijk uit.!!
Dit is blijkbaar een oplichter, op 8 juli stoelen besteld . Tot op heden niets vernomen. Keek net op de website en die is uit de lucht…… helaas , als iets te mooi is om waar te zijn dan denk ik de volgende keer wel beter na !
Grote oplichters , fb doet er niets aan.
Spullen besteld nooit geleverd.
Pas goed op en trap er niet in.
Vieze oplichters zijn het .
Ik hoop echt dat ze kapot worden gemaakt
Bedriegers
Op 25 juni bestelling geplaatst. Tot op heden niks geleverd. Geen reactie op mails.
Handelen onder verschillende websites.( ook meubel-outlet.com of .nl.) reeds gemeld bij FB, maar die vinden deze niet onregelmatig.
( is natuurlijk gesponsorde/ betalende reclame , dus inkomen voor FB)
Werken met Chinees transportbedrijf Yanwen. En dus niet zoals op de site uit eigen voorraad.
Dus oplichters
Bestelling geplaatst en order bevestiging ontvangen. Stoelen zijn nooit aangekomen…. Bah
Ps. Ze werken ook via de site: meubel magazijn
Hier ook besteld op 21 jan en helaas betaald, geen orderbevestiging en op mails geen antwoord. Rapporteer je dit bij fb dan krijg je als reactie dat ze niks geks kunnen vinden🤔 dus eigenlijk ook nog mee werken aan dit soort praktijken.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zeggen ze en indd het klopt.
Karma is a bitch.
Geniet lekker van het geld zolang je kan.
Deze site is FAKE..
24 Januari 2024 mijn bestelling geplaats, orderbevestiging gekregen.
26 Januari 2024 kreeg ik nog een mail dat ik 3-5 dagen moet wachten voor verdere info.
En ineens was de website GONE.
Geld weg en geen stoelen!
Fraudeurs! Na bestelling verdwijnt website. Meubel-discount.nl fraudeert nu verder onder home-assortiment.nl, alsook onder de naam “huis artikelen”. Telkens met dezelfde site. Ze sturen u na betaling direct een order bevestiging. Maar na 1 dag is de site offline. Via een extra mail krijg je dan te horen dat je 3-5 dagen moet wachten op extra info. Spijtig genoeg opgelicht voor meer dan 250 euro 😔.
Word nooit geleverd website na 1dag uit de lucht.
Betaling komt nooit terug dus zwaar opgelicht.
Wees gewaarschuwt voor ditsoort sites onder de naam woon-deals meubel-discount woon-artikelen.
Bestel indien mogelijk met klarna-afterpay dan heb je dit nooit